![]() |
Ej mam 25 lvl pall (69/60) miałem 70/60 ale mnie zabili 2 x. mam szanse do was sie dostac bo koncze z nebulą i chce rozwalic tych leszczów. Kiedys byłem w unix i też mieliśmy bitwe to 98 dmg zadałem maturzyscie nie wspominając już o wielkim i bardzo kiedys sławnym Skuenzy (nie pamiętam jak sie pisze). :D moge do was?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
lol pomyśl chwikle , czy jesli polacy jakims cudem obejma wladze to myslisz ze pa zniknie? :| po za tym zeby wygrac trzeba zgranie i jakies doswiadczenie często tłum tylko przeszkadza btw film troche gorszy niz do pupy |
ja gram teraz na Nebuli, ale wiem, że niedlugo sie to skonczy bo dobije 40 lvl (mam 32) i juz phy beda mnie ganiac, wczesniej mialem protecta u Torkiusa z ich gildii a teraz to juz c***, konczy sie kariera na nebuli :(
|
A ja zauwazylem , że Phy boi sie zabijac ludzi bez skila i wedlug mnie trzeba jak najwiecej ludzi z niskim lvl a dobrymi skilami i walic w graczy z red skulem o wtedy nawet jak padnie 8-10 bez skuli to i tak wygramy na dluzsza mete bo beda dostawali bana i nam bedzie znacznie lepiej i latwiej. W tej wojnie widzialem tylko w tym szanse i w zgraniu...oraz w tym ze kazdy walczy za kazdego mimo beznadziejnej sytlacji i do konca
|
Cytuj:
|
debilizm ze strony "polaczkow" i tyle co tu wiecej dodawac... mysleli ze cos zdzialaja jak nawet sie uhac nie potrafi... tak dalej trzymajcie a z 40 lvla spadniecie na 20 ai tak 80% bedzie w GH siedzeic i wrzeszczec "lej tego ku*wa jak sie bijesz ale lamka lalalalla" jak dla mnie to pokazanie swojego debilizmu a nie "zrywu przeciw korupcyjnej wladzy" xD
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:53. |