Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Poradniki Archiwalne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=209)
-   -   Edron-wszytko o NPC (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=48494)

prof.Toudi 08-04-2006 15:43

@UPUP
nie możesz dostać się na Edron jeśli nie masz PACCA.

@UP
warn? O_O

Pawel Druidek 08-05-2006 09:25

Jak sie dostac do goblinów o.0?

Pozdro

Nuper 23-05-2006 11:25

Co do orc cave mozna tam dojsc kanalem-w jednym z domkow jest wejscie do kanalu(wiecie,taka kratka),nie ta ktora sie przechodzi do goblinow-inny domek.Poszukajcie to znajdziecie.Ogolnie jest tam znacznie latwiej niz w takim orc fortress,nawet postacie z niskim levelem poexpia jesli nie zejda za nisko.
Aha,i prosze bez zadnych ostrzezen jesli jakies double post albo cos w tym stylu-jakis blad na stronie mi wyskoczyl(nie u mnie na kompie) i stad jakies zamieszanie moze byc.

FanGrek 23-05-2006 20:57

?

Nie chcę zakładać nowego temetu, więc pisze tu. Czy na Edron można kupić(jak tak to gdzie) bow, crossbow, bolt/arrows, spears???? I czy można kupić czary zwykłe(czyt. nie dla Pacców) np. Conjure arrows. Czekam na odp.

Agent Madness 23-05-2006 22:08

@up
Czary tylko dla pacc, speary można kupić u npc co sprzedaje broń (nie pamiętam imienia). Co do kusz, łuków i strzał to nie wiem, ale wydaje mi się, że niestety nie można tego kupić na Edron

Valex 30-05-2006 17:02

Bardzo dobry poradnik:) bardzo mi sie przydal! Gratuluje pomyslu:cup:

Chesterkaa 08-06-2006 13:08

;]

Hmmm... Calkiem fajnie to zrobione. Ale nie wszystki PACC sie przydaje ja nabilam moze z 10lvl na PACCu niskim lvl sie nie przydaje za bardzo ;] A w Edron jest niebezpiecznie ^_^

Tsuki no hikari ni michibikare... =)
Sweee suuux ;]

Sujiro 15-06-2006 15:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ManRon
Słuchajcie mam jedno pytanko. Jak sie dostać na Edron? Pomysł z statkiem odrazu odpada bo nie mam PAC'a . Help me plz

Najpierw musisz udać sie do Elfa Arcanista w Ab'Dendriel do tego w swiatyni mowiesz do niego "Hi, Elixir, Yes" teraz musisz udac sie na bagna kolo Venore i znalesc jaskinie z 3-ema Witchami i poszukac skrzynki z Voodoo Doll'em jak juz znajdziesz idziesz do Elfa spowrotem i pokazujesz mu ten przedmiot a on wzamian daje Ci "Blessed Potion"i mowi ze musisz udac sie do NPC'a od parceli w Venore ten NPC powie ze musisz znalesc 3 skórki od banana i skure od pomarańczy jak juz je znajdziesz to mu je pokaz. Teraz musisz udac się na bagna do domy wiedzmy z tymi skórkami i "Blesed Potionem" Ona zaczaruje tego potiona i kaze Ci go zaniesc do NPC'a na statku w AB'Dendriel i od teraz mozesz juz plywac.

A jak już skapniesz że masz niepokolei w glowie i bedziesz juz wiedzial ze nie da sie plywac bez pacca na Edron to napisz tu o tym post.

Tengo 23-06-2006 12:44

Edron

Uwielbiam byc na Edron nic wiecej nie moge powiedziec B)

Corgi666 25-06-2006 17:23

[quote=Golempol]

ws9. Troll Cave
Dobry exp dla nisko levelowych postaci exp wszytkie rodzaje trooli i to w dużych ilosciach

Ta, a ile amsz rodzaji trolli... :D

Adameq 26-06-2006 16:09

Edron tylko dla pacc:/

To jest to ze tylko edron jest dla pacc jak narazie:p ale poradniczek niezly

:cup: dobra robota:cup:

Bamargera 27-06-2006 02:23

W Carlin mozna sprzedac scarfa za 100gp? Gdzie? O.o

Golempol 27-06-2006 15:34

[quote=Corgi666]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Golempol

ws9. Troll Cave
Dobry exp dla nisko levelowych postaci exp wszytkie rodzaje trooli i to w dużych ilosciach

3...
Frost trolle, Swamp Trolle i Trolle

palladin Vieniox 29-06-2006 03:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ManRon
Słuchajcie mam jedno pytanko. Jak sie dostać na Edron? Pomysł z statkiem odrazu odpada bo nie mam PAC'a . Help me plz

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OL
GRATZ :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: GRATZ

Pomysł z edron odpada, bo nie masz pacca, pff -.-"
Boshe z kąd tacy sie biorą X( X( X(
Poradnik dośc dobry, no ale brakuje np, opisu jak dojśc na respy...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bamargera
W Carlin mozna sprzedac scarfa za 100gp? Gdzie? O.o

LoL, napisał że noobkom (Noobki to playerzy którym sie wydaje że umieja grac i są super bo mają broad sworda)

AdiTheMaster 29-06-2006 09:36

[quote=Corgi666]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Golempol

ws9. Troll Cave

Ale sie osmieszyles...

Chyba dla tego Edron kupie sobie PACC'a :evul:

domin3x 29-06-2006 22:24

Nawet ladny poradnik, ale dla mnie i tak ANKRAHMUN 4 EVER!

Isga 29-06-2006 22:55

Ciekawy poradnik, popracoj ejszcze troche nad nim.

Seru :] 01-07-2006 08:50

No dobra robota :) napewno się przyda ten twój poradnik :)

Garden 15-07-2006 18:33

:)

Pacca nie mam ale chciałbym mieć ito sie nie długo zmieni.:p bardzo chciałbym popłynać na edron . Jak widać z twojego przewodnika Edron jest on bardzo ciekawy.:]

profesja-Driud
level-24
magic level-30
best solo-Orc leader

Legolasik 21-07-2006 09:56

Prosbaaaaa

Poradnik jest spoko GZ!! :p
a teraz prosba czy moglby mi pktos powiedziec lub dac jakas mapke jak dojsc do pojedynczego spawnu HERO???????

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:16.