![]() |
@UPUP
nie możesz dostać się na Edron jeśli nie masz PACCA. @UP warn? O_O |
Jak sie dostac do goblinów o.0?
Pozdro |
Co do orc cave mozna tam dojsc kanalem-w jednym z domkow jest wejscie do kanalu(wiecie,taka kratka),nie ta ktora sie przechodzi do goblinow-inny domek.Poszukajcie to znajdziecie.Ogolnie jest tam znacznie latwiej niz w takim orc fortress,nawet postacie z niskim levelem poexpia jesli nie zejda za nisko.
Aha,i prosze bez zadnych ostrzezen jesli jakies double post albo cos w tym stylu-jakis blad na stronie mi wyskoczyl(nie u mnie na kompie) i stad jakies zamieszanie moze byc. |
?
Nie chcę zakładać nowego temetu, więc pisze tu. Czy na Edron można kupić(jak tak to gdzie) bow, crossbow, bolt/arrows, spears???? I czy można kupić czary zwykłe(czyt. nie dla Pacców) np. Conjure arrows. Czekam na odp.
|
@up
Czary tylko dla pacc, speary można kupić u npc co sprzedaje broń (nie pamiętam imienia). Co do kusz, łuków i strzał to nie wiem, ale wydaje mi się, że niestety nie można tego kupić na Edron |
Bardzo dobry poradnik:) bardzo mi sie przydal! Gratuluje pomyslu:cup:
|
;]
Hmmm... Calkiem fajnie to zrobione. Ale nie wszystki PACC sie przydaje ja nabilam moze z 10lvl na PACCu niskim lvl sie nie przydaje za bardzo ;] A w Edron jest niebezpiecznie ^_^
____________ Tsuki no hikari ni michibikare... =) Sweee suuux ;] |
Cytuj:
A jak już skapniesz że masz niepokolei w glowie i bedziesz juz wiedzial ze nie da sie plywac bez pacca na Edron to napisz tu o tym post. |
Edron
Uwielbiam byc na Edron nic wiecej nie moge powiedziec B)
|
[quote=Golempol]
ws9. Troll Cave Dobry exp dla nisko levelowych postaci exp wszytkie rodzaje trooli i to w dużych ilosciach Ta, a ile amsz rodzaji trolli... :D |
Edron tylko dla pacc:/
To jest to ze tylko edron jest dla pacc jak narazie:p ale poradniczek niezly
:cup: dobra robota:cup: |
W Carlin mozna sprzedac scarfa za 100gp? Gdzie? O.o
|
[quote=Corgi666]
Cytuj:
Frost trolle, Swamp Trolle i Trolle |
Cytuj:
GRATZ :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: GRATZ Pomysł z edron odpada, bo nie masz pacca, pff -.-" Boshe z kąd tacy sie biorą X( X( X( Poradnik dośc dobry, no ale brakuje np, opisu jak dojśc na respy... Cytuj:
|
[quote=Corgi666]
Cytuj:
Chyba dla tego Edron kupie sobie PACC'a :evul: |
Nawet ladny poradnik, ale dla mnie i tak ANKRAHMUN 4 EVER!
|
Ciekawy poradnik, popracoj ejszcze troche nad nim.
|
No dobra robota :) napewno się przyda ten twój poradnik :)
|
:)
Pacca nie mam ale chciałbym mieć ito sie nie długo zmieni.:p bardzo chciałbym popłynać na edron . Jak widać z twojego przewodnika Edron jest on bardzo ciekawy.:]
profesja-Driud level-24 magic level-30 best solo-Orc leader |
Prosbaaaaa
Poradnik jest spoko GZ!! :p
a teraz prosba czy moglby mi pktos powiedziec lub dac jakas mapke jak dojsc do pojedynczego spawnu HERO??????? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:16. |