![]() |
Plus miotacz reklam ^.^
|
Niema mocnych na Plusa.
Reklamy trzepią mózgi więc uważać :P |
Plus ROX!! Jestem dumny ,ze mam w tej sieci komórke:]
Eeee..bo ja słyszałem...że....wy..wy tu macie...taki....taki...mix taki...i że to fajne jest Od soboty piątek czy jakoś tak:D |
Plus:)
Mam sentyment do Mumio:) |
Idea ;)
„Czy jest na sali ładowarka?!” „I jak tu myśleć o dzieciach??” No i Plus :) Reklamy z aparatami mowy :D i oczywiście KOPYTKO |
dziendobry... slyszałem...czy ktos mi tam mowił....dowiedzialem sie jakos.....ze jakis taki....ze macie jakis taki....miix....to jest fajne?..dobre to jest?
ROX PLUS moja siec zresztą |
Hehe dla mnie heya była rox ale jak teraz zmienili kaptórak to PLUS !!!
Ps: Marcin z wierszykiem wymiata :P |
"a czy ten mix, to on dobry jest?" buehheheh głosuje na plus
|
Plus. Za całokształt. A szczególnie za "kopytko" :D
|
Stawiam na kopytko, ewentualnie na kubełek
|
KOPYTKO! KOPYTKO!
Po opanowaniu dzikiej radości nastał czas na chłodną krytykę. Wiesz, co? Mam pomysł. Zróbmy jeszcze tematy: *Co wolisz: Coca Colę, Sprite, Fantę, czy Cherry Coke? *Jakie dziś mam włożyc skarpetki? *Czy Mandaryna jest robotem? *Czy obgryzasz paznokcie u stóp? Wtedy forum będzie totalnie fajne. Tekst niepisany kursywą ma charakter czysto ironiczny. @down Żeby na przyszłość wiedział, że takich głupawych tematów się nie zakłada. |
@up ... - po co to piszesz - juz nie ma licznika postow -.-
@ topic : "Dratewka wypchal siarka na smoka dzis owieczke, ale przed ta walka zakurzyl se fajeczke" I po co tyle krzyku ;P |
.Powód edycji:
|
Ale powinienem także zaliczyć Heyah... ;) za***ioza.
|
Ja wachałem się między Plusem, Erą (Tak Takiem) i Heyah. Po przemyśleniach wybrałem... Plus. :p
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:55. |