![]() |
E no nic tylko pogratulowac! Wypasione ssy! Tez tam chodzilem tyle ze przed duzym update w grudniu i jeszcze jak bylem na lunarze, wtedy bylo latwiej bo teraz sie boje :P
Novar Bladestorm Sorcerer lvl 19 i mlvl 28 |
Server to Danubi a loot to 2xhalberd i 2xplate armor. A co do lordzika ... to gdzie modki s±m ??
|
Cytuj:
troszke postów potracił :D |
8) 8o :D 8) 8o :P :P :P :P :P Chyba najlepsze jakie screny widziialem zycz3e ci wiecej takich!!! :D 8) 8o :D 8) 8o :D 8) 8o :D 8) 8o :D 8) 8o :D
|
Najlepsze screeny na tym forum chyba.
|
Cytuj:
-------- A dla reszty wielkie THX za gratulacje fotek :)). Nastepme fotki moze z ... Dla ... jeszcze zoabcze :P. Ale ten hunt wogule nie byl oplacalny stracilem 2,5bp uh a zarobilem 400gp OmG ... no coment ;( :O |
No spoko trans trzymaj tak dalej
|
No no Wypasione SS-y :D
Tez musze sie wybrac na taka wyprawke z przyjaciolmi :] Wogule z takimi skilami knighci pewnie duzo UH's stracili. ;) |
Cytuj:
|
Zaje*&^%# screenki ! Ciekawe , uchwycone hity , duzo walki i tak powinno byc na kazdych zamieszczanych tutaj screenach ! Gratz !
|
Cytuj:
|
8o 8o 8o 8o 8o :D :D :D :D :D :D :D 8o
wow devil helmet .... zebrales go??? super ss |
Cytuj:
|
Najs :] ale ten hit warlorda mnie zadziwil...
|
Hunt byl taki sobie.
Poszlo duzo HMM, musialem UHami czestowac knajty :/ Ale za to adrenalinka niezła, szczególnie jak się przechodzi przez prawie cale Orc fortess i co chwilka wyskakuj± zerki i lidery. Polecam OF szczególnie dla palladynów, a dla druidów/sorców samo wej¶cie, gdzie za rozbicie respa dostaje się "sporo" expa. p.s. Szykuje dłuższego hunta w OF (lidery, zerki i inne goowna), oczywi¶cie SS'ki wkleje ^^ |
Gratki. Tylko wy blokerzy 0 expa. tak widzialem na 1 SS
|
Fajne SS-ki troche sie tam rozbujali¶cie :D ile w sumie "tych zielonych małp" zabili¶cie ?(
|
Nice ss
Kurde niewiem jak wkleić swoje ss a tez mam fajne :D
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Nie no brak mi slow wyrabane skille !!! GRATZ !!! :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:38. |