![]() |
ludzi duzo :P
duzo ludzi ale filmik nakrecony przecietnie :P polowy wojny wogole nie widac bo osoba ktora krecila filmik stala calkiem z tylu.. ale poza tym spx calkiem sporo ludu .. heh ciezkie czasy nadchodza dla arcanii :P
|
agree
Calkowicie sie zgadzam z morximalem co do opini na temat del'toro mimo ze mnie kiedys wyklnal jak jeszcze gralem na arcani a on sam jeszcze byl na coral beach'u xD Wlasnie skonczylem grac na beryli wlasnie przez del'toro ;/
Niestety przegralem wojne i czekam obecnie na rozwoj wypadkow. Licze na to ze excail i reszta rl del'toro wywali z gildii tych noobow polakow ktorzy pomogli im wygrac wojne . Slepi frajerzy ... ktorzy nie widza tak oczywistych rzeczy. Boja sie o swoje chary ale to chyba jasne - wkoncu mowie o polakach . Co do samej wojny na arcani ;-) brak mi slow wypas;-) arion raven |
Powiem tak gram na Isarze i DT przez jakiś czas panowało ale 1 wojne przegrali teraz znowu walczą i prowadzili w niej ale już PG odrabia straty. A co do Polaków w DT oni i tak padną po wojnie bo oni nie nawidzą polaków :/
|
powiem jedno praktycznie gowno tam robiles :P nie nakreciles tych najlepszych mometow :Pitd...
1 raz widzialem tylu ludzi z jednej gildii na wojnie xD |
LoL
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
mi sie tez za bardzo nie podobalo:P
powinienes napier..... z hmm albo cos a nie stales pol filmu a drugie pol darles morde ze mozesz uhac:P bez sensu. ja chetnie bym stoczyl taka wojne ale non pvp:( |
Lol?
Cytuj:
****a nie wiem od kogo ma mieć hunta. I weź sie o******* od mojego RL zioma. Mie umiesz nagrywać i to jest cała za***ana prawda. Ja bym szedł w środek jak ty to powiedziałeś "reszta noobów". Według mnie to ty też nim jesteś -.- Scale arm w bp i chce looty zbierac NO NÓÓB PLX !! :baby: Pozdro dla RL ziomków : Soul Shady, Seba Shady, Dark Kajko, Camanos, Mazur Shady. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:06. |