Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Nowy Losux... jaki? -nie pytajcie... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=48752)

Ashlon 31-08-2005 23:28

Moze bedzie teraz ciekawiej - chociaz fabula rozwija sie powoooli. Ale, jak na razie, robi sie z tego niepotrzebne widowisko - nie wierze, ze inna osoba rysuje tak samo jak Pfreak.

Shanhaevel 31-08-2005 23:30

@up
OOTS mi się nie podoba. Zbyt przegadany humor. =]

Nie robi mi to różnicy, nigdy nie byłem fanem Losuxa. Ale widać, że PF sporo się nauczył w rysowaniu od czasu pierwszego komiksu.

Scream 31-08-2005 23:50

hmmmm...... a jakie komiksy zajely 3 pierwsze miejsca?

Shinjix 31-08-2005 23:58

Eeee... Pierniczycie glupoty :P mi sie LOSUX podobal wlasnie za ten debilizm. To bylo momentami tak glupie, ze az smieszne.
Co do LSX Tales - po pierwszych odcinkach widze, ze to beda ci sami bohaterowie w innej scenerii (ksiadz moze tez bedzie xD). Moze to bedzie takie "10 lat pozniej"??
Teraz troche o autorze - mysle, ze to ta sama osoba, ktora zmienila nicka. Kreska jest niemal identyczna. Poza tym nie sadze, zeby sie znalazla druga osoba z prawie identyczna kreska, ktorej PFreak oddalby to wszystko.

Gangrel 01-09-2005 00:17

Ja losuxa zawsze lubilem za taki niezobowiazujacy humor...milo poczytac jak sie czlowiek nudzi. Nie jestem jakims mega fanem, co jakis czas zagladam tylko czy sa nowe odcinki jak taka mysl sie przez moja skleroze przebije ze cos takiego istnieje.

Wikt 01-09-2005 00:40

poczytywałem LOsuxa, fajny był, tylko niepotrzebnie w połowie wątku ucięli -_-

ciekawe, jak to się rozwinie i czy będzie równie dobre.

Plastex 01-09-2005 01:02

Może i gorzej rysował na początku, ale losux miał humor i był w miare normalny w swej nienormalności. Od kiedy są te wojny pingwinów, komuniści, Oleksy itp. to losux stał się pomidorówką z "ogórkiem kiszonym i bakłażanem"(że się tak wyrażę).

Caer 01-09-2005 01:05

@Up:
Olegzy, nie Oleksy ;p Poza tym Pingwiny rox0r!

Misza 01-09-2005 18:55

A ja chciałem zobaczyć, jak skończy się losuxowa sesja RPG i wybory na patronkę szkoły... XD Taak, ja jestem pewien, że to ta sama osoba rysuje nowe komiksy... Szczególnie, że w prawie każdym kadrze są "stare" postacie...
Ehhh... Ale podpisu nie zmienię, będzie on hołdem dla starego LOSuxa!

Kajulec 01-09-2005 19:06

Jesli tak bedzie wygladal nowy Losux, to jestem za!

Albo moze PFreak zmienia ksywe i rysuje nowy, lepszy, i juz nie tak debilny komiks?

Złoty Bursztyn 01-09-2005 19:19

To rysuje PrettyFreak, ale mu się już pomysły skończyły. Z resztą- ostatnie odcinki były po***ane (latający kubeczek po jogurcie- LOL)...

Nie czytuje już Losuxa. Nie bawi mnie tak jak kiedyś.

Garbaty John 01-09-2005 19:28

Losux Rulez

Ja se ten komiks czytam od 2 miechow i jest zaibisty

Huo 03-09-2005 00:46

To nie rysuje Pfreak... J. Ponury to kolega PFreaka w 4 scence widzimy Tom'Asha. CzylI Pfreak oddał dobrowolnie (albo za kasę) komiks, stronę, temat, fabułę, postacie :/.

djkuter 03-09-2005 16:56

Szkoda mi LOSUXa, najpierw postanowil nie rysoiwac do 7 wrzesnia, a tu takie zaskoczenie. Wg. mnie lepiej, żeby Ponury kontynuował "starego losuxa" ale z zaznaczeniem, że jest on kimś immym.

Magic Harmonian 03-09-2005 18:21

Zobaczcie, znalazłem mały link w spisie tych nowych komiksów, a to dowód, że Losux i LSX Tales jest rysowany przez tego samego gościa
Cytuj:

na tej stronie dostepne sa do przeczytania wszystkie odcinki mojego starego komiksu Losux (oprocz goscinnych)

Cytuj:

KOMIKSY W tym dziale dostępne są do przeczytania wszystkie odcinki komiksu LSX Tales. Miłej lektury. + Wybierz interesujący cię odcinek: [1] [2] [3] [4] Stare odcinki Losuxa, na którego podstawie powstał komiks LSX Tales dostępne są TUTAJ.

Hmm, narazie nic ciekawego w tym nowym komiksie, wolałem losuxa :D

Shweppes 03-09-2005 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aval'yah
Z tego co wyczytałem na Forum Ogólnozniekształcającym P-freak po prostu zmienił nick. Link : http://komix.csl.pl/viewtopic.php?t=3495

Tu da sie wyczytać, że Jacek Ponury, to PFreak. I jestem tego pewien, po sposobie rysowania, zwłaszcza postaci (biusty ; p, pingwiny itd.). Chociaż Tomuś ma palce! :o

Huo 03-09-2005 20:52

Losux Tales... 10 lat później. Teraz już wiem :). Tak jak powiedział Shinjix po 10 latach widzimy naszych bohaterów na nowo :D. Zobaczcie ostatni komiks (#5) widzimy Tom'Asha jako detektywa :). Ciekawy jestem kim będzie Bałwan, Mirek i oczywiście Karol ;).

Hieyan 03-09-2005 21:00

@up
Syfek pewnie będzie pracował w komunalce lub kanalizaji:P
Karol założy firme produkującą gumowe zwieracze :P

hehe

Mafuss 03-09-2005 21:04

powiem 1 :
nowy losux jest beznadziejny -.-

Klimmek 03-09-2005 21:43

I teraz nie dowiemy się co stanie się z Kasią, czy Natalia i Sven będą ze sobą, jak potoczy się kariera Nekro Fallusa, czy pingwiny wygrają wojne z Garbatym Dżonem, czy bałwan odzyska pache... Nie dowiemy się tego...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:14.