![]() |
ss ;]
Jak narazie ss nudne, ale zapowiada się ciekawie ;]
Ps. Jak podczas wakacji pokazywał sie 1 nowy temat w tygodnia tak dzi¶, w peirwszy dzien szkoły zauwazyłem ich juz z 5 :D Pozdrawiam ! |
Hassasin
Ojojojoj.....to prawda....Ta "Pani" jest naprawde sliczna...
a Tak pozatem to gratujuje lvl'a chlopakowi i przyjacielowi..tobie oczywiscie tez... No to zycze powodzenia w dalszej grze..moze kiedys sie spotkamy^^ Pozdrawiam... cichy wielbiciel <--- joke:*:* |
a czy ja cos mówie??... za mloda dla nie jestes :P
po 2 czy ja wygladam na takiego zbokola up na demna??(w ostatnim poscie) @ Down Kazdy moze grac w tibia... niezaleznie od wyglagu i wieku a takze plci ok skonczmy to gadanie i dawajcie sski!! |
Fake
A mi sie wydaje ze to zdjecie z rl to Fake, bo jak taka sliczna dziewczyna moglaby rac w tibie ?? :p
Gratz domkow bo sa ladne (mam ten sam na innym servie) Tarn~ Edit@ Grac ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do ssekow to ladnie ladnie, postepy :p |
Cytuj:
Nie zależy mi, aby ktokolwiek wieżył w to, czy to jest moje prawdziwe zdjęcie czy nie. Ja swoje wiem. 10% do shielda więc dzi¶ napewno będzie ss z adv. |
Ekhm.... Chcialbym tylko przypomniec ze ten temat nie powstal aby podziwiac t± slicznotke tylko aby podziwiac Ss'y ... :D:D:D
|
Tej kotku daj mi swoje gg Ładna nie :P
SS'y spox ale mnie bardzie interesuje ta pani na zdjeciu czekam na wiecej i na twoje gg more plx :P
Tibia KObiety nalogami sa szkoła do dupy czy jak to zwia :P Moje gg : 2335584 Zreszta jest z boku :P pozdr all omg |
soul : 132 ??... nawet nie wiedzialem ze mozna :P serio
|
OMg, napaleńce xD, a najlepsyz text z tym Fak-iem -,- Już to widze, jak w paincie sę bawiła obróbk± -,-'
Screeny bardzo ł±dne XD Szczególnie domeq mi się podoba."Ufundowany" przez chłopaka? xD OMG Ja też chce meić takeigo chło...eee dziewczyne, no gay plx :confused: Gdzie ten Shield? xD |
Tak jak obiecałam, jest Adv w shieldzie !!!
66 http://i3.photobucket.com/albums/y68...y/Shield66.gif |
hassasin rullezz
no wlasnie...ta sliczna pani na zdjeciu powinna podac swoje gg... z checia bym sie z toba "wirtualnie zakolegowal"...:) zadko kiedy spotyka sie tak pienke dziewczyny....^^ gz ss'ow i wogole wszystkiego^^
moj nr gg: 2548229:) Cya baby |
Nie dawaj swojego numeru GG !!!!!!!
bedziesz co dziennie zawalana 20 nieznajomymi :D:D:D Gz adv !!! go go go 70/70 :D |
Hassasin
a tam nieznajomymi...kurde zaraz sie przedstawie
imie: Maciej Nazwisko: Żuk (No Comments) Miasto: Wroclawi..niedaleko poznania wiek:14 wiosen plec: no jak myslicie?? mezczyzna co jeszce hehe...Mada Faka moj nr gg: 2548229 pisac mat**r fuck***y |
No napaleniec plx!!!!!!
Powtórze sie ale to temat o SS nie o Lasce... ale wspomniec mozna nie ???:D Ja mam pomysl ... Walnij jeszcze kilka fotek to moze sie odwala :D:D:D |
hassasin
no okey..juz nie bede..bo sie zaczynam ciebie bac...a ja tez sie powtorze i powiem zajefajne screeny...kurde tylko pozazdroscic...ja mialem hacka eq(50k) i 60 k w kasie w tyl. a postaci nie odzyskalem....
|
Cytuj:
@pare up.. Dała fotka i cała masa gówniarstwa w majtki ze szczęscia zrobił... :baby: Zabawne...widać jaki przediał wiekowy pogrywa w Tibie...Hail Odlschóól... @Sylvien A Twoje zdj±tko Sylvien widziałem już w photobucket... :) @Gratz Gratuluję adv.... @Czekam na ss od Sher i Raven...chyba, że sam co¶ wrzucę.. |
O widze kolega stary wyjadacz
Mam pomysl! :evul:
Moze niech Sylvien pare aktow zamiesci to i rEgIlX doceni jej wdzieki ;) |
Cytuj:
Nie żebym twierdził, że ona ładna nie jest... Ale bez przegięc to jest forum o Tibi...nie ogłoszenia matrymonialne :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:05. |