![]() |
Nice Ss'y Dawać więcej , Zonka co się ociagasz w ss'ach a wy tu sie nie kłucić jest co jest tak zwany błąd natury ;s Take Care Ang
|
|
Nie znam za wiele ziomow z tej gildi ale pare moich qmpli w niej jest ale tak pozatym Aniazonka to najwieksza .... w calej tibi
|
Nice Zonka i Ang too plx more or hunted :)
|
Cytuj:
~Zonka |
Znalazłem 3 SSki ze zwiedzania tiquandy, dzień po update ;)
Jakiś tam Quest: http://i10.photobucket.com/albums/a1...hant_tusks.jpg 3 Hydry które blokowałem z Robezem (pozdro B) ): http://i10.photobucket.com/albums/a1...with_robez.jpg OmFg 3 Hydry i red hp :p : http://i10.photobucket.com/albums/a1...dra_red_hp.jpg ~Zonka |
Angard downie gdybys nie kradl nie mailbys takieg eq Aha jeszcze jedno ty mu ukradles RH za to ze odszedl z twojej gildi do mojej? A co to zabronisz mu odejsc? Moze nie chcial byc w gildi tora bedzie niszczona i sa w nij tylko debile takie jak ty, zonka itp itd...
|
Hmm... Co tu mozna powiedziec ogolnie ta glida to debile.
Moze Pokolei :S Wiec tak : Aniazonka Nie dziwie sie ze wstaje rano gdzies ja wiem 7 rano nie raz wczesniej i Gra do jakies 2-3 w nocy czemu nie ? jak bym wyglądał tak jak on tez bym nie wychodzil z domu bo wstyd miec Takiego RYJA 8o 8o Angard Ukrasc Kumplowi Po Przejsciach Rh OmFg chłopie ty sie Zastanow nad Soba... Btw. To tylko Gra ale nie mozecie Grac "Troche Uczciwiej ??:| |
No wlasnie, to tylko gra i ja bym wolal miec fajnego przyjaciela a nie zamienic go na jakis item....
|
Dobrze gadacie przyjaciel jest wazniejszy niz jakis glupi przedmio a to jeszcze byl tylko rh ja przyjaciela nawet za mpa bym nie zamienil B) bedziemy zasmiecac im temat dopuki nie oddadza rh prawowitemu wlascicielowi X( X(
|
Hehe Zonka co myślałaś/myślałeś ze wtedy 85lv+ 2-3 Hydry ci nie zrobia ? :p Niezłe Ss'ki czekam na następne :)
@Wszystki Posty w których sie kłócicie TO JEST TEMAT DO ZDJĘĆ I KOMĘTARZY DO ZAMIESZCZANYCH TU ZDJEĆ O TYM JAKĄ SĄ GILDIA MOŻECIE ZROBIĆ OSOBNY TEMAT ALBO NAPISAĆ GDZIE INDZIEJ........ |
Cytuj:
|
Nie skoncze klutni bede tu pisal codziennei i se powtarzal aby kazdy zobaczyl co to za gildia! Chyba ze angard odda rh abraxasowi....
|
Cytuj:
Kur*wa zasmiecasz to ty forum swoimi debilnymi postami lizusie wes sie schowaj. jak grales na securze niczego nikomu nie dawales... ukhm a gdzie teraz grasz?? ja moje eq dawalem kumplom zeby mi sprzedali i mnie nie okradli a ze angard to taki C**j to go o****l i jak tu sie nie wkur*ic mówie jeszcze raz idz sie schwac |
jejku nie mozecie juz przestac sie klucic??...wyzywajcie sie od idiotow czy innych badziewstw na Tibi a nie na forum....
btw. nice screeny:P more plax!! |
Nie przestaniemy dopuki zlodzieje nie oddadza tego co za***ali..
|
Heh nom po hamsku sie zachowali ja tam ich nie znam wiec sie wypowiedziec nie moge ale mozo jesli nie chce oddac tego rh to moze sie dogadajcie np. odkupcie te helm za pol ceny albo co
Neth Reth Fortera "W zyciu piekne sa tylko chwile--Dla takich chwil warto zyc"(TORCIDA GÓRNIK) |
chyab jestes ****** bede odkupywal skradziona zecz od zlodzieja, wtedy mgolbym go podac do sadu o szantaz xDDDD tak jak to zrobil bysiu ze swoim hacerem hehehe :P
|
Cytuj:
Btw. Napisałem wiadomość do modka zobaczymy co z tym zrobią żeby skasowali posty dotyczące kłutni moje także. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:16. |