![]() |
Wielka Szkoda :(
Przez Tibia.pl a szczegolnie PACC kupiony przez niego wakacje minely mi strasznie szybko i teraz zostal tylko 1 miesiac :( :p Ja ide do pierwszej Gimnazjum :( jestem kotem :(
|
Dobrze napisane :) szkoda że trzeba iść pacc mi sie zmarnuje ;( ale tak już musi być :baby:
|
Q*a!
Koniec wakacji no ku** teraz trzeba bedzie jakies przypaly porobic <znowu> zeby sie naucielki od*** i dzaly cie do swietlicy gdzie spedzisz caly dzien grajac w "eurobusiness" i patrzac na tylki dziewczyn na WF-ie :tongue:
Cytuj:
@down Nigdy nie umiales :D |
@Darth Ziutek
Dzisiaj jest rozpoczęcie roku szkolnego;) @Topic Argh...kocham szkołę, kocham szkołę...niee, nie potrafię kłamać! Nie kocham! @Sowqa Wiem, dlatego napisałem, że nie umiem kłamać;) |
Cytuj:
Cytuj:
|
eeeh :p koniec moze wakacji :p ale nie grania w tibie :P
a tak to sie zbieram bo zaraz rozpoczecie :p |
;( Ja nie chce do tego j****** szkoły! ;(
|
No właśnie studenci I roku maja się najlepiej bo właśnie rozpoczyna się nam 5 (a może nawet 6 biorąc pod uwage że rok szkolny skończył się już w kwientniu) miesiąc wakacji :p B) , no to teraz zrobi się na Tibii trochę luzu i będzie można ładnie i na spokojnie expić, trenować, itd, itp :] . Chodź z drugiej strony też szkoda bo większość moich kumpli to licealiści, w związku z czym bye bye z wielkimi wyprawami, wojnami, etc. ;( , no cóż. Zawsze jednak pozostają WEEKENDY 8o 8o 8o . Nie dla wszystkich jest to jednak pocieszeniem, bowiem mojemu kumplowi z Kanady starsza odinstalowała już Tibię !!! i zabroniła jej instalować aż do Świąt Bożego Narodzenia. LOL LOL LOL - zawsze można skorzystać z kafejek w takich przypadkach.
Na koniec chciałbym wszystkim biedaczkom życzyć miłej i owocnej nauki w tym pierwszym miesiącu szkoły i nie tylko, I NIE ZAPOMINAĆ MI TU O TIBII !!! PS: MOŻE KTOŚ W RAMACH WALKI Z NAŁOGIEM DA MI SWOJEGO PACCA A NAJLEPIEJ JAK BY MI ZESPONSOROWAŁ NOWEGO (chociaż połowę - please :( ) PA :) |
@up mi tez starsza odinstalowala tibie twierdzac ze skasuje mi "save`y" <rotfl>
@topic hmm isc na rozpoczecie czy popekowac, isc na rozpoczecie czy popekowac, isc na rozpoczecie czy popekowac. |
@Up
Idź na rozpoczęcie a potem popekuj;p @Down I kto to mówi? @Canze Umarł, któś tajemniczy, a jego imie to Wakacje;p @Down jeszcze raz Osobiście dopilnuje tego drugiego;) Ale nauczycielki nie;) |
Cytuj:
Cytuj:
umrą naucielki :> |
*******icie jakby ktoś umarł xD
|
Thx Drom za przypomnienie tego co mnie czeka za 36 minut czyli rozpoczęcie roku (a ja sobie w gaciach przy kompie siedze i SlipKnota na cały regulator puszczam :D )
O Boże! Ostatnia klasa mojego kochanego gimnazjum NARESZCIE!!! :evul: |
@eerion
Ja za to pierwszy raz w zyciu ide do szkoly ze sporymi obawami... |
Łaaaaaaaaaaaaaaaa. Ja mam dziś na 10.
Ale koniec wakacji to oczywiście koniec grania nałogowego w tibiase. Ale zawsze na lekcjach można gadać z ziomkami o tibii :P No dobra ide sie ubierać bo umówiliśmy sie z kolegą przed szkołą. Zawsze to jest czas na pogaduchy o tibii. :]
|
Bylby fajny "news"
Gdyby nie : ps. Przypominamy, że rok szkolny mija dużo lepiej jeśli jest się posiadaczem premium account, szczególnie, takiego kupionego przez tibia.pl(fakt potwierdzony naukowo). Więcej na ten temat przeczytasz tutaj. Troche przesadziliscie |
Cytuj:
"-przepraszam moze mi pani nie przerywac bo rozmawiam? ,dziekuje." B) :p ;) @Edit ---------------------------------- Zawsze mozna na lekcji pograc w tibia ME :P jak ktos lubi to pogra :> @Down Kup , Zobaczysz i mi opowiesz :> |
@Up
Ty nabijaczu postów wstrętny! Jest taki przycisk EdYtUj(a L e M o Ż e U c I e B i E n I e W i D a Ć g O ? ? ?) Nic ci nie opowiem;p @Down Hmm...może ja kupie, zobacze. Aaaa... zapomniałem, moje zmysły są chore. @Creizz To mój klient jest wybrakowany ;( |
Cytuj:
|
Cos sie dzieje..
Chyba Cipki zrobiły nam niespodzianke... bo jak sie rano logowałem to tibia zaczela mi updatować clienta. Lub wprowadzają poprawki w tibii 7.5 :D
http://rapidshare.de/files/4593199/update.JPG.html |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:18. |