Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Pierwszy września. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=48818)

Pegor_Aldora 01-09-2005 09:01

Wielka Szkoda :(

Przez Tibia.pl a szczegolnie PACC kupiony przez niego wakacje minely mi strasznie szybko i teraz zostal tylko 1 miesiac :( :p Ja ide do pierwszej Gimnazjum :( jestem kotem :(

Amigo 01-09-2005 09:02

Dobrze napisane :) szkoda że trzeba iść pacc mi sie zmarnuje ;( ale tak już musi być :baby:

Sowqa 01-09-2005 09:04

Q*a!

Koniec wakacji no ku** teraz trzeba bedzie jakies przypaly porobic <znowu> zeby sie naucielki od*** i dzaly cie do swietlicy gdzie spedzisz caly dzien grajac w "eurobusiness" i patrzac na tylki dziewczyn na WF-ie :tongue:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pegor_Aldora
jestem kotem :(

Haha kotem to bedziesz za 3 latka :confused: :p

@down
Nigdy nie umiales :D

Memphis 01-09-2005 09:04

@Darth Ziutek
Dzisiaj jest rozpoczęcie roku szkolnego;)
@Topic
Argh...kocham szkołę, kocham szkołę...niee, nie potrafię kłamać! Nie kocham!
@Sowqa
Wiem, dlatego napisałem, że nie umiem kłamać;)

Vanhelsen 01-09-2005 09:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
ps. Przypominamy, że rok szkolny mija dużo lepiej jeśli jest się posiadaczem premium account, szczególnie, takiego kupionego przez tibia.pl(fakt potwierdzony naukowo). Więcej na ten temat przeczytasz tutaj.

Minoł by mi o wiele lepiej, gdybym miał PACCa za frytki i jeszzce dziewięć dyszek w portwelu :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
I nie smućcie się końcem wakacji… Studenci mają jeszcze miesiąc, przez który wy będziecie musieli się już uczyć(a oni będą sie bawić) i całkowicie się z wami (nie)solidaryzują :>

Dzięki za element motywujący, mający na celu ekspresowe ukończenie (3 lata :() liceum i dalsze studiowanie :P

Rafayen 01-09-2005 09:07

eeeh :p koniec moze wakacji :p ale nie grania w tibie :P

a tak to sie zbieram bo zaraz rozpoczecie :p

Anatol 01-09-2005 09:09

;( Ja nie chce do tego j****** szkoły! ;(

Wojmil 01-09-2005 09:09

No właśnie studenci I roku maja się najlepiej bo właśnie rozpoczyna się nam 5 (a może nawet 6 biorąc pod uwage że rok szkolny skończył się już w kwientniu) miesiąc wakacji :p B) , no to teraz zrobi się na Tibii trochę luzu i będzie można ładnie i na spokojnie expić, trenować, itd, itp :] . Chodź z drugiej strony też szkoda bo większość moich kumpli to licealiści, w związku z czym bye bye z wielkimi wyprawami, wojnami, etc. ;( , no cóż. Zawsze jednak pozostają WEEKENDY 8o 8o 8o . Nie dla wszystkich jest to jednak pocieszeniem, bowiem mojemu kumplowi z Kanady starsza odinstalowała już Tibię !!! i zabroniła jej instalować aż do Świąt Bożego Narodzenia. LOL LOL LOL - zawsze można skorzystać z kafejek w takich przypadkach.

Na koniec chciałbym wszystkim biedaczkom życzyć miłej i owocnej nauki w tym pierwszym miesiącu szkoły i nie tylko,

I NIE ZAPOMINAĆ MI TU O TIBII !!!

PS: MOŻE KTOŚ W RAMACH WALKI Z NAŁOGIEM DA MI SWOJEGO PACCA A NAJLEPIEJ JAK BY MI ZESPONSOROWAŁ NOWEGO (chociaż połowę - please :( )

PA :)

Sowqa 01-09-2005 09:12

@up mi tez starsza odinstalowala tibie twierdzac ze skasuje mi "save`y" <rotfl>

@topic hmm isc na rozpoczecie czy popekowac, isc na rozpoczecie czy popekowac, isc na rozpoczecie czy popekowac.

Memphis 01-09-2005 09:14

@Up
Idź na rozpoczęcie a potem popekuj;p
@Down
I kto to mówi?
@Canze
Umarł, któś tajemniczy, a jego imie to Wakacje;p
@Down jeszcze raz
Osobiście dopilnuje tego drugiego;)
Ale nauczycielki nie;)

Sowqa 01-09-2005 09:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Memphis
@Up
Idź na rozpoczęcie a potem popekuj;p

Nie offtopuj >.< :p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Canze
*******icie jakby ktoś umarł xD

Umarly wakacje ( ale odradza sie za 10 miechów jak feniks z popiołów) :D
umrą naucielki :>

Canze 01-09-2005 09:16

*******icie jakby ktoś umarł xD

Xan Arcanist 01-09-2005 09:18

Thx Drom za przypomnienie tego co mnie czeka za 36 minut czyli rozpoczęcie roku (a ja sobie w gaciach przy kompie siedze i SlipKnota na cały regulator puszczam :D )

O Boże! Ostatnia klasa mojego kochanego gimnazjum NARESZCIE!!! :evul:

Gangrel 01-09-2005 09:18

@eerion

Ja za to pierwszy raz w zyciu ide do szkoly ze sporymi obawami...

Levus znany jako mag 01-09-2005 09:19

Łaaaaaaaaaaaaaaaa. Ja mam dziś na 10.

Ale koniec wakacji to oczywiście koniec grania nałogowego w tibiase. Ale zawsze na lekcjach można gadać z ziomkami o tibii :P No dobra ide sie ubierać bo umówiliśmy sie z kolegą przed szkołą. Zawsze to jest czas na pogaduchy o tibii. :]

Termbest_pol 01-09-2005 09:20

Bylby fajny "news"
Gdyby nie :
ps. Przypominamy, że rok szkolny mija dużo lepiej jeśli jest się posiadaczem premium account, szczególnie, takiego kupionego przez tibia.pl(fakt potwierdzony naukowo). Więcej na ten temat przeczytasz tutaj.

Troche przesadziliscie

Sowqa 01-09-2005 09:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Levus znany jako mag
Ale koniec wakacji to oczywiście koniec grania nałogowego w tibiase. Ale zawsze na lekcjach można gadać z ziomkami o tibii :P No dobra ide sie ubierać bo umówiliśmy sie z kolegą przed szkołą. Zawsze to jest czas na pogaduchy o tibii. :]

Pewnie ze zawsze :> nawet na lekcji pani mowi"Cicho"
"-przepraszam moze mi pani nie przerywac bo rozmawiam? ,dziekuje."
B) :p ;)

@Edit
----------------------------------
Zawsze mozna na lekcji pograc w tibia ME :P jak ktos lubi to pogra :>

@Down Kup , Zobaczysz i mi opowiesz :>

Memphis 01-09-2005 09:23

@Up
Ty nabijaczu postów wstrętny!
Jest taki przycisk EdYtUj(a L e M o Ż e U c I e B i E n I e W i D a Ć g O ? ? ?)
Nic ci nie opowiem;p
@Down
Hmm...może ja kupie, zobacze.
Aaaa... zapomniałem, moje zmysły są chore.
@Creizz
To mój klient jest wybrakowany ;(

Descartes 01-09-2005 09:23

Cytuj:

Przypominamy, że rok szkolny mija dużo lepiej jeśli jest się posiadaczem premium account, szczególnie, takiego kupionego przez tibia.pl(fakt potwierdzony naukowo).
OMG, ROTFL! Nie no, co jak co, ale to już jest lekka przesada. ;) Kto przy zdrowych zmysłach będzie kupować PACC, kiedy podczas ciągłego uczenia się i odrabiania lekcji można conajwyżej łowić rybki na macro (i od czasu do czasu chodzić po przynętę ;)) lub trenować?

Creizz 01-09-2005 09:28

Cos sie dzieje..

Chyba Cipki zrobiły nam niespodzianke... bo jak sie rano logowałem to tibia zaczela mi updatować clienta. Lub wprowadzają poprawki w tibii 7.5 :D

http://rapidshare.de/files/4593199/update.JPG.html

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:18.