nie edytuje bo sie z tego syf zrobi.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
zalezy ile masz strzal, jesli nie masz sporego zapasu dlugo nie posiedzisz, kolo 47-50 dista zarobisz tyle ze mozesz amunicje kupowac w sklepie takze akurat w tym miejscu warto dotrenic
ja jak gralem palem ubijalem te 35-50 dista na trollach/rotach/goblinach i mialem wtedy tyle kasy ze moglem miec 2 razy do full capa strzal(kupionych w sklepie), za kazdym razem jak wracalem po strzaly to w gp mialem okolo 50-70% na kolejne a w loocie bylo jeszcze z 60%(czasami wiecej jak jakas halabarda wypadla czy cos). wiec zawsze mi sie zwracalo.
niespecjalnie mnie przekonales
|
zobacz: 1 z nich mogl expic na dragach z ktorych za 1k hp jest 700 expa czyli za 1hp 0.7 expa, a inny chodzil np na hero z ktorych jest 1.2k expa za 1.4k expa czyli okolo 0.86 exp na 1hp(przykladowe stwory). i widzisz ze ten drugi mial wiecej expa za mniej wykorzystanych boltow, czyli mu mniej doszlo do dista w tym samym czasie. dodatkowo dochodzi do tego czy bil potwory co chwile czy czekal na spawn, np na dragach na edron bije sie prawie caly czas, a na hero trzeba czekac.
moglo rowniez byc tak ze ten ktory ma wyzszy lvl chodzil na potwory ktore atakuje sie z glownie z run(nawet palem) np demon czy warlock, wtedy ma duzo expa a malo mu do dista dochodzi bo wiekszosc zycia potwora zabiera za pomoca magii
|