Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   "Zwariowana" żaba. Mania? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=49301)

Matek 05-09-2005 15:40

A znajdz cociaz jeden moj post krytykujacy CF. Tez go slysze codziennie i jakos mi nie przeszkadza. Nie wywoluje we mnie najmniejszej emocji.

Cytuj:

Trudno ignorować coś, co leci z 105838217090ty raz,
Kupa prawda, przynajmniej w moim przypadkul;]

Wikt 05-09-2005 15:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek
A znajdz cociaz jeden moj post krytykujacy CF. Tez go slysze codziennie i jakos mi nie przeszkadza. Nie wywoluje we mnie najmniejszej emocji.

w takim razie gratuluję anielskiej cierpliwości. ja jej nie mam. dasz mi?

Gunir 05-09-2005 15:49

Boże..., Axel F za***ał melodie z Gliniarza z Bevery Hills i teraz na tym zarabia... ogolnie melodia fajna, tylko szybko sie nudzi.

Slagolash 05-09-2005 15:54

Nie lubię rzeczy, które zostały stworzone by być hitem jednego sezonu, podobnie jak nie lubię muzyki, która została stworzona tylko po to, by być hitem jednego lata (vide: Mandaryna :S). Dla mnie Crazy Frog jest własnie jednym z tych "hitów" - szmirą, zwyczajnym brakiem gustu - po prostu gównem w najgorszym tego słowa znaczeniu. A że ludzie to łapią...no cóż, jeden baran ściągnie "hit" na komórkę i stado kilkuset tysięcy baranów tesh będzie chciało go mieć (choć ja w głosie jakiegoś pryszczatego imitatora dźwięku, naśladującego odgłos silnika trabanta i remiksie piosenki z o.s.t Beverly Hills Cop nie widzę nic szczególnego, nawet mnie to odrzuca).
N\c

Dan the Automator 05-09-2005 16:49

Zabić. Zaba mnie denerwuje niemiłosiernie, bo cholera, oglądam klipy rockowe, co 10 minut walą tą durną reklamę, i na domiar złego potem puszczają jakieś gówno pokroju green day. Ja rozumiem, że piorunująca większość świata ma gusta muzyczne bliskie dnu, ale to to już poprostu triumf marketing i komercyjnej manipulacji nad człowiekiem.
Jedyne co mnie cieszy, to to że za 2 miechy nikt o tym nie będzie pamitał, no bo takie gowna szybko pną sie w góre, i potem jeszcze szybciej spadają ;).

Knight Simon Dark lord 05-09-2005 16:54

jestem z wami też nie nawidze tej żaby mnie to wnerwia wszyscy cały czas o tym i się słyszy ją lub dzwonek N+1 razy X(

Arrivald 05-09-2005 17:01

To jest kvrwa czysta komrcja, biora dyche za dzwonek ktory sciaga miliard bezmozgich lasek ktorym sie to podoba. Dopoki zyja na tym swiecie konsumenci takiego shitu, bedzie wychodzilo wiecej tych dzwonkow, proste :< I HATE IT!

Ghost Nieudany 05-09-2005 17:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek
NIe. Poprostu ignoruj to. Czy to jest takie ciezkie?

Ja tylko poczekam na temat, w którym napiszesz "Niech jakiś moderator ten topic zamknie..." albo się pochwalisz na #tibia.pl, że zreportowałeś jakiś post, który się tobie NIE PODOBA. Albo że ktoś z forum cię IRYTUJE. :-)

Matek 05-09-2005 17:24

czekaj czekaj ghost;)

edit: na forum jest sporo osob, ktore mnie irytuje, ale oni mnie tez bawia;)

Thimburd 05-09-2005 18:08

Ja osobiście nienawidze tego odgłosu! Moje uszy ulegają prawie implozji... Według mnie ta żaba i ta piosenka są żałosne. Tak samo jak ta Mandaryna. Śpiewać nie umie (co w sobotę udowodniła śpiewając na żywo...), a jednak 2 miejsce w sopocie... Smutne. Albo ludzie głosują na Leppera. Wchodzi na to, że ludzie poprostu nie myślą... :/

Ashlon 05-09-2005 18:10

Najsmieszniejsza jest reklama. "SCIAGNIJ ZWARIOWANA ZABE "CRAZY FROG!!!!!1111one" Maslo maslane. A wracajac do reklamy - polowie dyskotekowych baranow jakis dzwonek sie spodobal, bo "bedzie elo bałnzowy", wiec zaczynaja powstawac kurczaczki sweety, diabelki i inne scierwa. Czlowieka doprowadza to do szewskiej pasji, gdy nie ma nic do roboty, a w TV nic lepszego nie ma niz Viva/MTV, gdzie co 10 minut leci to gowno. Niedlugo bedzie strach lodowke otworzyc...

@edit, Huo : Wprowadź słowo:creazy - Tłumaczenie:
Tłumaczenia nie znaleziono.

Tłumaczenie: CRAZY
A POMYLONY; ZWARIOWANY; OSZALAŁY; WARIACKI; OBŁĄKANY; MANIACKI; OBŁĄKAŃCZY; DZIKI; BZIKOWATY; BEZROZUMNY; NARWANY; POSTRZELONY; ZAMIŁOWANY

Huo 05-09-2005 18:21

Fajna żaba :D. Ja lubię Crazy Frog (bo TO SIĘ NAZYWA KRWIA MAĆ CRAZY A NIE CREAZY = Zwariowana!!!).

Belefiz 05-09-2005 18:23

Wiesz niedługo już będzie: "Najnowszy komunikator internetowy "Szalona Żaba" (w skrócie SŻ) dostępny tylko u nas za jedyne 1337,666 zł"
Wybrałem oczywiście "Nienawidze" ponieważ to jest taka KOMERCJA że szok.
Przy każdej wolnej chwili puszczają te #$%^&, to mnie DOBIJA !!!

Gufat III 05-09-2005 18:39

Dziwne, ja sie z tą "manią" nie spotkałem.

PiXik 05-09-2005 19:06

taaa koloryzujcie jeszcze bardziej.chociaż u nas w rybniku nie jest aż tak źle żeby każdy o żabie coś ten tego...same piosenki nie są złe no ale wszystko kiedyś może się przejeść

Yoh Asakura 05-09-2005 19:08

"Jeżeli nie możesz ich pokonać,to się do nich przyłącz*".Dlatego zaznaczyłem,że lubie tę żabę.W niczym mi nie przeszkadza a posłuchać można.
P.S:
Tasior,dzięki za teledysk :*

---------------
* nie pamiętam jak to szło,więc może być źle napisane.

Dj Nekro 05-09-2005 19:08

Powiem tak:
- To nie jest zwariowana Żaba, bo to tylko Tytul piosenki, a wykonawca jest Axel F
- Sam przyznam ze nielubie tez Żabki;)

Gangrel 05-09-2005 19:18

Ech...mnie to zaba...rybka znaczy. Telewizora nie mam prawie czasu wlaczac(wracam z imprezy 24, wstaje o 5 do szkoly, wracam o 17 do domu, czytam forum, ide spac), ale co tu duzo powiedziec...mnie strasznie denerwuja spoty reklamowe przed wyborami a jeszcze nie pikietuje zeby je zniesli bo nie moge na te krzywe ryje patrzyc. Trza sie do komercji przywyczaic albo zostac pustelnikiem.

Scream 05-09-2005 19:21

o bosze komercha ! To ****a wracac do ziemianek, bo przy budowaniu domu wasi rodzice korzystali z uslug komercyjnej firmy, macie cegly jeszcze bardziej komercyjnej firmy, a w nim jeszcze bardziej komercyjnego kompa - a na nim - chron nas borze przed komercha - WINDOWSA!!!!! OMFG !!!!!! KOMERCHA!!!! no najlepiej zeby ludzie za darmo wszystko robili, bo jak juz kase dostana za cos to jest guwno warte i komercha. Kupcie se komercyjne mozgi lepiej bo te wasze naturalne coraz gorzej dzialaja.

Matek 05-09-2005 19:22

nic dodac nic ujac scream:)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:54.