![]() |
A znajdz cociaz jeden moj post krytykujacy CF. Tez go slysze codziennie i jakos mi nie przeszkadza. Nie wywoluje we mnie najmniejszej emocji.
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Boże..., Axel F za***ał melodie z Gliniarza z Bevery Hills i teraz na tym zarabia... ogolnie melodia fajna, tylko szybko sie nudzi.
|
Nie lubię rzeczy, które zostały stworzone by być hitem jednego sezonu, podobnie jak nie lubię muzyki, która została stworzona tylko po to, by być hitem jednego lata (vide: Mandaryna :S). Dla mnie Crazy Frog jest własnie jednym z tych "hitów" - szmirą, zwyczajnym brakiem gustu - po prostu gównem w najgorszym tego słowa znaczeniu. A że ludzie to łapią...no cóż, jeden baran ściągnie "hit" na komórkę i stado kilkuset tysięcy baranów tesh będzie chciało go mieć (choć ja w głosie jakiegoś pryszczatego imitatora dźwięku, naśladującego odgłos silnika trabanta i remiksie piosenki z o.s.t Beverly Hills Cop nie widzę nic szczególnego, nawet mnie to odrzuca).
N\c |
Zabić. Zaba mnie denerwuje niemiłosiernie, bo cholera, oglądam klipy rockowe, co 10 minut walą tą durną reklamę, i na domiar złego potem puszczają jakieś gówno pokroju green day. Ja rozumiem, że piorunująca większość świata ma gusta muzyczne bliskie dnu, ale to to już poprostu triumf marketing i komercyjnej manipulacji nad człowiekiem.
Jedyne co mnie cieszy, to to że za 2 miechy nikt o tym nie będzie pamitał, no bo takie gowna szybko pną sie w góre, i potem jeszcze szybciej spadają ;). |
jestem z wami też nie nawidze tej żaby mnie to wnerwia wszyscy cały czas o tym i się słyszy ją lub dzwonek N+1 razy X(
|
To jest kvrwa czysta komrcja, biora dyche za dzwonek ktory sciaga miliard bezmozgich lasek ktorym sie to podoba. Dopoki zyja na tym swiecie konsumenci takiego shitu, bedzie wychodzilo wiecej tych dzwonkow, proste :< I HATE IT!
|
Cytuj:
|
czekaj czekaj ghost;)
edit: na forum jest sporo osob, ktore mnie irytuje, ale oni mnie tez bawia;) |
Ja osobiście nienawidze tego odgłosu! Moje uszy ulegają prawie implozji... Według mnie ta żaba i ta piosenka są żałosne. Tak samo jak ta Mandaryna. Śpiewać nie umie (co w sobotę udowodniła śpiewając na żywo...), a jednak 2 miejsce w sopocie... Smutne. Albo ludzie głosują na Leppera. Wchodzi na to, że ludzie poprostu nie myślą... :/
|
Najsmieszniejsza jest reklama. "SCIAGNIJ ZWARIOWANA ZABE "CRAZY FROG!!!!!1111one" Maslo maslane. A wracajac do reklamy - polowie dyskotekowych baranow jakis dzwonek sie spodobal, bo "bedzie elo bałnzowy", wiec zaczynaja powstawac kurczaczki sweety, diabelki i inne scierwa. Czlowieka doprowadza to do szewskiej pasji, gdy nie ma nic do roboty, a w TV nic lepszego nie ma niz Viva/MTV, gdzie co 10 minut leci to gowno. Niedlugo bedzie strach lodowke otworzyc...
@edit, Huo : Wprowadź słowo:creazy - Tłumaczenie: Tłumaczenia nie znaleziono. Tłumaczenie: CRAZY A POMYLONY; ZWARIOWANY; OSZALAŁY; WARIACKI; OBŁĄKANY; MANIACKI; OBŁĄKAŃCZY; DZIKI; BZIKOWATY; BEZROZUMNY; NARWANY; POSTRZELONY; ZAMIŁOWANY |
Fajna żaba :D. Ja lubię Crazy Frog (bo TO SIĘ NAZYWA KRWIA MAĆ CRAZY A NIE CREAZY = Zwariowana!!!).
|
Wiesz niedługo już będzie: "Najnowszy komunikator internetowy "Szalona Żaba" (w skrócie SŻ) dostępny tylko u nas za jedyne 1337,666 zł"
Wybrałem oczywiście "Nienawidze" ponieważ to jest taka KOMERCJA że szok. Przy każdej wolnej chwili puszczają te #$%^&, to mnie DOBIJA !!! |
Dziwne, ja sie z tą "manią" nie spotkałem.
|
taaa koloryzujcie jeszcze bardziej.chociaż u nas w rybniku nie jest aż tak źle żeby każdy o żabie coś ten tego...same piosenki nie są złe no ale wszystko kiedyś może się przejeść
|
"Jeżeli nie możesz ich pokonać,to się do nich przyłącz*".Dlatego zaznaczyłem,że lubie tę żabę.W niczym mi nie przeszkadza a posłuchać można.
P.S: Tasior,dzięki za teledysk :* --------------- * nie pamiętam jak to szło,więc może być źle napisane. |
Powiem tak:
- To nie jest zwariowana Żaba, bo to tylko Tytul piosenki, a wykonawca jest Axel F - Sam przyznam ze nielubie tez Żabki;) |
Ech...mnie to zaba...rybka znaczy. Telewizora nie mam prawie czasu wlaczac(wracam z imprezy 24, wstaje o 5 do szkoly, wracam o 17 do domu, czytam forum, ide spac), ale co tu duzo powiedziec...mnie strasznie denerwuja spoty reklamowe przed wyborami a jeszcze nie pikietuje zeby je zniesli bo nie moge na te krzywe ryje patrzyc. Trza sie do komercji przywyczaic albo zostac pustelnikiem.
|
o bosze komercha ! To ****a wracac do ziemianek, bo przy budowaniu domu wasi rodzice korzystali z uslug komercyjnej firmy, macie cegly jeszcze bardziej komercyjnej firmy, a w nim jeszcze bardziej komercyjnego kompa - a na nim - chron nas borze przed komercha - WINDOWSA!!!!! OMFG !!!!!! KOMERCHA!!!! no najlepiej zeby ludzie za darmo wszystko robili, bo jak juz kase dostana za cos to jest guwno warte i komercha. Kupcie se komercyjne mozgi lepiej bo te wasze naturalne coraz gorzej dzialaja.
|
nic dodac nic ujac scream:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:54. |