![]() |
pomocy
potrzebuje jakiś program typu fraps, ponieważ fraps mi nie nagrywa w tibii, jeśli ktoś może to prosze o pomoc...
|
Mozna zrobic filmiw ***** na windowsie 98?
|
Mam pytanie
Ale skad mam wzianc ten program (windows..)bo ja niemam go w akcesoriach, plx pomozcie
|
windows movie maker jest dostepny od windowsa ME wzywz. Jezeli siedzisz na 98, to musisz szukac innych programow do montazu. Z takich banalnych polecam VideoEditMagic
|
A ja mam inny ****a mac problem -.-" Super wszystko ladnie sekwencja snagitem zrzucona. Importuje do WMM 2. Sklejam wszystko w calosc. Klikam "Odtworz" a tutaj zonk: nicki zamazane. Ogolnie wszystkie napisy zamazane. Czemu tak się dzieję? Przeciez w Media Playerze ta sekwenja ladnie leciala to czemu w WMM tak brzydko jest?
|
WMM na full screenie jest bardzo niewyrazne, ale przy odpowiedniej kompresji straty finalnego "produktu" na jakosci w porownaniu do oryginalnego pliku beda male, lub bardzo male.
|
Mam ten sam problem co niektórzy moi poprzednicy. Nie wiem dlaczego, ale Fraps działa do wszystkich innych gierek, tylko nie do Tibii :( Próbowałem już zmieniać wszystkie opcje, plik "help" przejrzałem z 3 razy ale nici. Może ktoś powiedzieć jak to naprawić?
|
Fraps _nie_dziala_ w tibii, pogodzcie sie z tym.
|
Okey to powiedz mi jak mam zrobić avi filmik o tibi. Jeśli ktoś jest rl znawcą prosze o pomoc szukam teachera:P jak coś to odezwać się w tibi.
Właśnie na avi movie chce zamieścić przegląd expowisk co gdzie i jak mam wizje ale nie mam totalnego pojęcia jak to wykonać. |
Daj ktoś wkońcu jakiś pożądny link do programu do robienia tych sekwencji(takiego jak ten cały fraps) ale JAKIEGOŚ PORZĄDNEGO!!!!
|
Mam jeszcze jedno pytanie: ktoś już napisał o tych zamazanych nickach itp. Otóż jak się z tym uporać (z tą kompresją czy jakoś tak)? Jak mam zrobić aby na fullscreenie wszystko było tak wyraźne, albo niemal tak samo wyraźne jakbym oglądał zwykłego screena?
|
mam ten sam problem co kolega wyrzej....probowalem zapisac chyba kazdym sposobem i zawsze film jest bardzo nie wyrazny :/ moze zlym programem robie ss'y albo cos (urzywam UOSO z tibia.pl download ;P)
|
tresc nie aktualna ; P
|
krotko mowiac - im wieksza kompresja, tym mniejsza ostrosc obrazu (ale mala waga filmu). Im mniejsza kompresja, tym obraz jest ostrzejszy (ale film bedzie duuzo wazyc). Kombinuj tak, zeby dobrac odpowiedni rozmiar kompresji.
|
Ale jak można to ustawić? Jesli to ma związek z tym co pisałeś o wybieraniu ustawień obrazu na początku, to czy może ktoś podać gdzie to się ustawia, jeżeli mam Service Pack 2?
|
Cytuj:
No dobrze, moze nie bardzo ladnie, bo taki wieczny malkoment, jak ja, zawsze znajdzie cos, do czego mozna sie przyczepic, ale w miare skutecznie. Wystarczy tylko odpalic Tibie w trybie pelnoekranowym. Jak juz zreszta ktos wczesniej mowil. =p |
Plx Help
Mam pytanko bo nie wiem z kąd wziąść Windows Media Maker (bo na kompie go nie mam :( ) co zrobic POMÓŻCIE PROSZE
|
Jak obsługiwać ten program fraps??plx odpiszcie:P
|
Ja miałbym prośbę o podanie jakis programików do obróbki zamist WMM, poniewaz mam Win 98 =/
|
Mam małe pytanie...
Ehhh... Mam takie małe pytanie jak zrobić żebym mógł nagrac film z tibi oddtwarzany przez TibiCam na plik WMV??? :]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:55. |