![]() |
Cytuj:
|
OMG, myślałem, że akurat to takie BOSS'y jak wy wiecie.
Dawno temu, jak była tibia 7.4 można było kupować domki na mainie, będąc jeszcze na rooku. W tym okresie Sunrise kupił dom, a teraz jego kumple mu go opłacają wysyłając forsę parcelem do dp (jak wiemy opłata jest pobierana ze skrzynki depozytowej) B) |
...
Cytuj:
Nie ma spike sworda dziecko :baby: Nie ma brass armor dziecko :baby: Nie moze chodzic po wodzie bo to nie GM ani GOD dziecko :baby: Nie ma domku dziecko :baby: Zamknijcie ten temat dla noobow...X( |
Cytuj:
Po 2 Sunrise ma Brass Armor. Po 3 Sunrise ma domek. Po 4 ten temat nie został zamknięty, dlatego żeby tacy użytkownicy jak ten Pan co odświeżył ten temat nie zakładali nowych tematów. |
Sunrise miał domek (obecnie nie posiada), ponieważ wyszedł kiedyś na Mainland, ale go często zabijali (podobno) i się z rookował. Domek mu został, i kiedy jeszcze pieniądze na czynsz wystarczyło mieć w depo koledzy mu wysyłali pieniądze. Teraz pieniądze trzeba mieć w banku, i domek został sprzedany. Temat do zamknięcia.
|
Jak ja czytam niektóre posty to mi sie śmiać chce :)
Nie wiem czy ktoś zauważył, ale ten temat został założony w 2004 roku. Wtedy faktycznie mógł mieć 70 lvl. Więc się nie mów do kogoś, że jest "zacofany" ok ?:confused: |
Cytuj:
P.S.ach wy archeolodzy |
pewnie że można !! płaci się tak że z banku ci odbierają kase i leci do cipów!! do kasacji!!
|
archeolodzy :o
|
Nie karmic trolla panowie!
|
Cytuj:
|
Dobrze, fajnie. Ale nie musicie się już wypowiadać, temat do zamknięcia.
|
cieakwe jak mu placa kumple za ten domek ,przysylaja mu do depo kase ale przeciez depot ma ograniczona pojemnosc????:cygaro:
|
Cytuj:
KUr3e no wlasnie o tym gadamy nie on go kupil zeby tacy jak ty sie podniecali ze go kupil dla szpanu |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:02. |