![]() |
Plecaki kazdemu sie przydaja
Ja zbieram bpki....caly czas
nie jest to moje hobby ,ale robiąc runy ,zbierajac smieci z domku itp. zawsze sie przydaja. :) Narazie mam ich ~250 |
1 po co zbierać plecaki? po jdnym z każdego rodzaju do ozdoby domku i tyle nie widze sensu posiadania 1000 pustych plecaków, plecak jak opustoszeje to sie go wywala, ewentualnie można posiadać kilka w zapasie na runk albo bolty
2 co to za temat? jak dla mnie to następny nabijacz postów, nikogo nie posądzam o posiadanie wpływowych znajomych ale gdybym to ja założył taki temat to został by on już dawno skasowany a ja bym miał zapewne kilka punktów karnych ps. ja zbieram kosztowności róznego typu |
Cytuj:
Możesz zrobić kolekcje w dp,bo mogą sie one przydać do segregowania run (gfb do czerwonych itp.) wtedy niema zamotu w dp,albo jak padniesz to zawsze masz już plecak nastepny |
Jak tibia mi działała to jak pamiętam miałem coś koło 200bp każdy kolor.
|
ja stawiam je na ziemi, pużniej przesuwam jagby to był lootbag, nooby myślą że niose coś dobrego i mnie ganiają, a potem sie z nich wyśmiewam...
|
ja sobie zbieram bpki mam ich około 400+ na securze czasami jak ide na demki albo necro to sobie zbieram bpki :D
|
BP nie zbieram, ale gdy widzę na ziemii oczywiście jeśli nikogo nie ma, żeby nie było podejrzeń, że jakiś thief jestem, a w sczególności kolorowy to biore, ze względu na runki :)
|
Zbieram
Nawiasem - kolejny temat do nabijania postów? |
493 plecaki >.<
kupuje zawsze gdy zapomne przeslac a musze posegregowac loota na sprzedaz.. A ze 1xx k oz trzeba gdzies upchnac przybywa ich w zastraszajacym tempie |
PAdlo pare pytan wiec odpowiadam. BP zbieram w ten sposob, ze zawsze gdy przynosze do domku jakies plecaki z lootem to wykladam loot w odpowiednie miejsce i zabieram bp. Czasami rowniesz gdy wracam z drmonow czy necro tez zabieram bp, jest tam ich cala masa :) Bp segreguje kolorami. Ktos mowil ze to glupi temat, mozesz to uzasadnic? narazie temat jest dosc popularny i nie widze powodu by go zamknac. Phi, hobbi sie czepiac :/
Bebi~ |
Jak mam cap to zostawiam i jak znajdę to zawsze wezmę.Gram druidem i składam w nich runy.W fioletowych hmm i explo w niebieskich UHy, w czerwonych i brązowych GFB.
W szarych SD (jak kupie w innym to przekładam ;) ). W żółtych i złotych kasa.W zielonych loot na sprzedaż. W każdym mieście po otwarciu dp mam między innymi (dokładnie) 2 parcele w jednym puste bp w drugim runy.Wszysko elegancko poukładane. Trudno mi powiedzieć ile ich mam bo musiał bym odwiedzic kilka miast żeby je zliczyć.W samej Darashii gdzie spędzam teraz większość czasu naliczyłem 54bp. W sumie będzie ok. 200 :) . |
Cytuj:
Pokaz mi miejsce w ktorym widac liczbe postow to bedziesz dobry, temat jak kazdy inny,a twoj post to naprawde dluga i sesowna wypowiedz. |
@up
profil usera>znajdz wszystkie posty>u gory jest napisane wyniki od (tyleityle) do tyleityle) z >tu masz liczbe postow usera< i co? szczeka opadla? :P |
Ja puste bp wrzucam do wody zeby nikt ich sobie nie przywlaszczyl(wkoncu to ja wydalem na bp 20gp ;) )
|
Hehe. Ja mialem najwiecej chyba 246 o ile pamietam :D
|
ja zbieram
Ja zbieram kolorowe bp mam jusz dwa bp bp i jeden bp baguw
|
Zanoszę do depo a później sobie w nich loot układam. :) W tych pustych bp oczywiście 8o
|
Zbieram, zbieram...
u nas to sie mowi na to backpacki backpackow :D tez zbieram bp bo wiecie jak to jest jak sie ma smieci w depo, pozniej trudno cos znalezc, a ja mam wszystko idelanie upozadkowane i wiem gdzie co trzymam, a wonych bp mam troche powiedzmy 100 pare :D
|
zabawy z bp :
need: pusty bp + noob = ganianie po tibii w celu zdobycia pustego bp :P. Kiedys także wkładałem do nich robaki i mówiłem że są zgniłe :P i takz ich kolekcjonowanie. |
Ja zbieram puste bp i mam juz 29 takich tylko glownie brazowe:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:02. |