![]() |
panowie, burżuazyjny zachód wyraźnie olewa naszego zdolnego kolegę
http://forum.tibia.4players.de/forum...89#post2173389 forumowicze robić medialny zamęt, do dzieła : ) |
Ok. dzieki za wszystkie komentarze.
Mlotek rzeczywiscie wyglada bardzo 'domowo'. Ale gdyby ktos eksperymentalnie walnal takim czyms kolege moglby sie przekonac ze to tez moze byc swietna bron (to zart- nie probujcie) :D Mhmhmhm. Do tego postu nie dolaczam grafik. Beda wieczorem. Wczoraj zachowalem sie jak ostatni len i poszedlem spac :D Niestety musze przyznac ze komercji sprzedalem sie juz ze 2 lata temu :( Ale co tam, Tibia to gra o wiele fajniejsza od tych ktore robie na codzien :D co bedzie z tymi grafikami (a przynajmniej co chcialbym zeby bylo), sprobuje napisac w ciagu kilku dni. Nawet nie wiecie, jak taka prosta sprawa moze byc skomplikowana :D tlo bedzie naprawione przy wkladaniu kolejnych grafik :) to wszystko przez to ze tlo forum jest biale :) zaslaniajcie zeszytem jasne czesci monitora :))))))) Narwik: witam :P Chmm. Jak ludzi nie interesuje watek (mowie o tibia.4players...) to ich strata i tyle. I jezeli ktos nie czuje specjalnej potrzeby, niech nie torpeduje linka podanego przez narwika swoimi komentarzami... w sumie i tak jakos sobie poradze. |
BRAWA!!!
Ty masz chlopie zadatki na grafika :) . Skąd żeś wziąl tego progsa ? ;] |
Ożesz ja cie pierscsszcz.... Zajebiste :) Radzę pobawić tibia spr czy jakoś tak to szło.... Ten mace i wooden shield arcydzieło (y f ogle to wszystko jest arcydzieło)
Jakiego programy graficznego używasz ? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Po krotkiej absencji spowodowanej nawalem wszelkich zajec - wymeczylem pierwsyz outfit. a przynajmniej projekt graficzny outfitu (nie wiem jeszcze jak powinien byc przygotowany outfit do wlozenia do tibii-zmiana kolorow itp).
No coz. nie jest idealny. ta tibianska izometria mnie dobija :P Teraz nie mam wyjscia, musze zrobic x kolejnych zeby sie w tym wprawic :// (hehemmon: czuj sie wspolwinny, namawiales mnie ;) aaa. animacji nie zrobilem. moze zrobie, moze dopiero przy kolejnych outfitach. 2 wersje, dla fanow jasnego i ciemnego tla :P http://www.yon.menel.com/2d/tibia_outfit_1_bg.png http://www.yon.menel.com/2d/tibia_outfit_1_no_bg.png Jeszcze raz powroce do tematu programu graficznego :D bo to fajna sprawa. Jak juz pisalem, robie na Promotion, to jest taki nowoczesny program do robienia oldskulowych grafik :) Ale kolejnymi idealnymi programami bylyby: GFX (freewarowy programik,.. niestety nigdy nie skonczony), poza tym, idealne do tworzenia takich grafik sa programy z.... Amigi (ktos pamieta :), takie jak Deluxe Paint, Personal Paint, Brilliance. Nie potrzeba do tego sciagac Amigi ze strychu ( ;) wystarczy UAE (emulator) na PC. Mi sie fajnie pisalo, mam nadzieje ze to o czym pisze przynajmniej 1 osobe zainteresuje (nie ciebie Narwik :) admini: mam nadzieje ze nie przeszkadza wam ze wkladam outfity do tematu 'bronie'. chyba nie ma po co zakladac nowego watku. |
Powiem tak WOW!!!
Zazdroszcze ci takiego talentu graficznego... I wrzocaj wiecej swoich prac na forum bo az milo na takie cos popatrzec :)) byc moze kiedys zobacze bron twojego wykonania w Tibi lub outfit. Powodzenia :) Edit: mam mala prozbe, czy mogl bys dac linki(jezeli masz) do tych programow?? albo tutaj lub na pw. byl bym bardzo wdzieczny :) |
nie no chłopie wyprowadzasz mnie z równowagi ..
|
Fajniusie tez chcialbym umiec takie cos robic :D :)
|
hmmm czyli będę siedział za współudział ale co tam.. WARTO! :)
gratz... masz do tego ręke.. a jesli chodzi o przygotowanie do wlozenia do tibii to wiem tylko tyle ze te czesci ciala ktorych kolory mozna zmieniac w odzielnym piku sa pomalowane na podstawowe koory( red yelow itp) nie wiem dokladnie jak to diala bo tibia.spr wyladowaem do folderu kiedys przy pacy w OTS calkiem przypadkowo :) i to wlasnie zauwazylem jak sobie je ogladalem.. na tibia.de musisz koniecznie wyszukac topice w ktorych sa ss-y na ktorych widac program do zabawy w tibia.spr i wyciagnij go odautora ss-a :) jak wyslesz to co zrobiles CIP-om a oni tego szybko nie dadza do gry o uznam, ze sa niezrownowazeni psychicznie a jak to dadza to na 100% Outfit tylko dla pacc X( ale co mi tam ja jeszcze pacca mam :baby: no ale jak tylko patrze na ten Outfit to tylko mysle kiedy go w tibii zbacze! to wszystko przez ciebie( wygodne jest zwalanie winy) Edit: przyszło mi coś do głowy... wiem, że zrobienie Outfita jestdość niewyjaśnionym zagadnieniem ale gdybyś zrobił do tego Outfita animację to można by go wstawić jako ptworka.. np był by z niego świetny hm.... Hunter |
To ja zacytuje asteriksa (nadal to lubie i czyatm :) ) : "ten chłopak stale mnie zadziwia :)"
Super wdzianko.... Takie elfowe, nie sadzicie... ? |
have fun. po raz kolejny jest to juz pokolorowane (a nie szare z maskami - juz mniej wiecej wiem jak to zrobic). Ale przygotowanie tego do wlozenia do gry zajeloby mi nie wiecej niz kwadrans.
Poprzedni outfit wykonalem podobno zla metoda. Podobno chodzenie w boki otrzymuje sie przez obrazanie chodzenia w dol/gore. Ten jest juz tak wykonany. A poprzeniego nie zaluje :D Fajna zabawa byla :D Przerobilem tego pierwszego juz. wlasciwie wyglada prawie tak samo i dlatego nigdzie go nie wlepiam. Co do umieszczania tego w tibii. to wiecie, ja narazie do tego bardzo relaksacyjniepodchodze. Ale wiecie, jakby to kiedys wyladowalo w grze to raczej zly bym nie byl :P.... Narazie robie w spokoju (i w miedzyczasie). Jak bede mial odpowiednia ilosc materialu to wysle sie gdzie trzeba. A wogole, to wiecie juz jaka bronia walcze w Tibii (zobaczcie ktore bronie byly jako pierwsze), jaka postac chcialbym miec.... :P http://www.yon.menel.com/2d/tibia_outfit_2.png gewof: a tel (od tla) juz bys nie chcial zobaczyc? :D link do promotion (ten program jest platny) http://www.cosmigo.com/promotion/index.php GFX (darmowy) moge wyslac, bo to juz ciezko znalezc. Dajcie mi znac na priva. |
"gewolf(Gewof :P): a tel(tej) juz bys nie chcial zobaczyc?
" Jezeli dobrze poprawilem to i zrozumialem, to ta tez bym chcial zobaczyc, mi przypomina troche takie czlowieka z lasu lub cos w tym stulu, ale naprawde twoje prace sa ladne. I ponawiam swoja prozbe o linki do porogramow ;)) |
motyw faktycznie ala człowiek z lasu ale bardzo mi się podoba... taki hipisowski :) ale robisz je chyba ciut za małe :P
dalej rób te frykasy bo chcę więcej :sword: :miecz: |
moze pogadasz z GM
twoje outfile i weapiony sa wypasione moze wreszcie pojawilo by sie pare nowych outfili dla facc :rolleyes: |
Eh ... Nie moge na to patrzec ... Ból dla moich oczu ...
|
Cytuj:
|
Yon po prostu jestes najlepszy!! Te grafiki przypominaja mi oldschoolowe gierki konsolowe typu Metal Slug :) Jak ja kocham tak grafik.Po prostu rob to dalej, na pewno nikt nie powie ze cos jest brzydkie :)
|
Rysunki zaje.biste, full wypas i co tam jeszcze jest :P. Faktycznie jak sam mówisz jedyne do zcego się uczepić to rozmiar laski (ale nieprzeszkadza) i ten armorek troche cienko wykonany ale itak git. CIP'y powinny cię wziąćś w swe szerego do tworzenia itemków 8)
3D!T: Zostałem zmuszony zedytować mój post, po napoczątku niezobaczyłem pozostałych grafik. I one są wypas :) Ty masz zamiar zostać grafikiem computerowym czy nim jush jesteż?? Czekam na kolejne rysuneczki :)) |
och. od Metal Slugs mi sie lezka w oku kreci. Ta gra miala taka boska grafike (mowie o starej wersji. wiem ze teraz wyszlo x nowych).... :P
Wlasnie nie wiem czy ten drugi outfit jest za maly, czy pierwszy za duzy :D Ale jedno wiem napewno. Jesli bede mial to kiedys wkladac do gry, przerobienie nie zajmie mi za duzo czasu. Weekend sie zaczyna, i jutro na bank cos wrzuce. Dzisiaj od wielu dni mialem okazje zagrac w gre - temat tego forum :P Musze sie pochwalic ze zabilem pierwszego nooba ktory nachalnie atakowal moje potwory treningowe :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:38. |