![]() |
Moim zdaniem najładniejsza jest chatka EO. Chociaż nie ma tam tak wiele rarów to najładniej się prezentuje.
|
Download-Ticket nicht bereit. JavaScript Fehler? wtf ? -.-
|
Tutaj macie inny link z tibicams KOmentujcie jeszcze:P
http://tibicams.tibia.gamigo.de/en/movies/show/1698 |
:)
1EO
2Cachero 3ty 4Bubble ( napewno nie zdobyl w legalny sposob tych runek) |
agrr wszystkie chatki wymiatają ale skąd on ma te runki ?! :P
|
no spoko te chatki tylko nie rozumiem jednej rzeczy koles na lewo od chatki EO ma amulet a nazywa sie on Broken Amulet LOL :o skod on go ma?!przyjrzyjcie sie dokladnie bedzie wystawal kawalek jego czesci
|
Ja tam większości z tego nie rozumiem.. jakieś 36x strzałowe runki etc... masakra Xd
|
@2xup
A może by tak zajrzeć do działu Amulety? |
Fajny filmik a tak wogle to najlepszą chatke ma Eternal Oblivion moim zdaniem :) Bubble to tylko same Rar itemki prawie :]
|
Najładniejszy dom ma : Calax :D
|
Ah Zeby taki demon set miec ;]
7:11 You see an annihilation bear. lolz Btw. Ty jestes z Dębicy ? |
Cytuj:
|
haha :D nie widzialem nawed :D lol ze to ty z tego forum
|
plis ! Dajcie rehosta filmu ! Prosze mam ok 1300 time ! :P Plis prosze , :P ...z góry wielkie dzięki
|
dO.Omki ;]
Mi sie podobaja wszystkie ;] napewno nie wystawili wszystkiego co maja bo by miejsca zabraklo... :D :D :)
|
Cytuj:
"Gdy giniesz, nie tracisz doświadczenia, skilli ani żadnego przedmiotu oprócz tego amuletu." Ale cipy uznały że jest za dobry i po którymś updacie Amulet of Life zmienił się w Broken Amulet, który nic nie daje ;( |
Cytuj:
Domek EO rzadzi i jak ktos ma cos do niego to ... xD |
Dajcie foty ( zdjęcia ) , bo ściągnąć nie moge . Zróbcie dobry uczynek ;) !
|
Mi się najbardziej podoba dom Cachero, ale jezeli chodzi o cala ulice czyli ozdoby domow obok tez to u eternala najfajniej wyglada ;p Na jakims filmie widzialem jak cachero mial gdzies chate w venore, ona duzo fajniej wyglądała i ją bym wybrał.
|
Najlepszy dom ma Cachero !!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:47. |