![]() |
... brawo i życze powodzenia w dalszym huntowaniu na zamki mino... :blazen:
|
hehehe....n/c :P
|
wszystko spox ale czy to jest zamek mino to juz pozostawiam to do dyskusji
|
8o Te screeny z minosami i berserkiem są takie sobie ale ten ze spammem jest wypas lecz nie moge uwierzyć że to jest prawdziwe!! 8o
|
CO to jest spaming?
JAk mozna dostac umiejętnosc spomowania?
:) Gram :lucznik: mam skill 39/28 i cągle rosnom :) 11 lv |
A o co chodzi z tym spamem ? to fotomontarz ??? jeszcze sie nigdy nie spotkałem z czyms takim
|
SUPER
|
Heh :D ten ze Spammowaniem to Easter Egg (Wielkanocne Jaja czyli śmieczne zdjęcia) a więcej z Zamku (MINO) Będzie jak odzyskam postać.
Po więcej takich SS polecam inny mój temat czyli KLIKNIJ TU |
czyli to spamowanie to byl foto montaz:):):)hehe
A ja dalej nie wiem jak sie wkleja zdiencia:(:((:( |
@RE Adidrex
Cytuj:
|
Ostatnio widzialem knight na 16 który tez krecil si epo fortecy i mogl on zrobic wiecej i lepsze screeny od ciebie, z tego co widzielm zdjol na solo mino guarda 2 razy zerka , archera, hutera i mino i orców. Dlamnie do bani
|
fajne ss'y szkoda ze niepokazales jak mocno udezyles guarda :D
|
moim zdaniem ss mierne
juz na 10lv z hmm na zamek chodzilem a jak zerek wyskoczyl to sie slith(czy jakos tak)ringa nakladalo i mogl nadmuchac :P |
Cytuj:
Ogólnie to spoko ss, bardzo mi sie podobaja bo chodze tam codzienie (19 sorc 35 m lev) ja czyszcze caly zamek :D, nooby mi dziekuja za wyzsze pietro bo tam cos jest, zawsze sa bardzo szczesliwi :D To nie quest spoiling :P |
Nie no stuff dobrałes sobie zajebioza :D
C-legs d-shield ss a dalej noobish items :) |
Eh
Spoko ss'y ;) :D Zerk Ci jednak troche pojechal :P
(Looknijmy na pasek) Ja nie rozumiem jak mozna uzywac Tibia proxy(przeciez ten program ma tyyyle keyloggerow :P )Twoj wybor ale mozesz byc shackowany http://republika.pl/ssztibi/UO0288.jpg |
re: up --- ;p
Cytuj:
|
Cytuj:
@elite - zgadzam się .. zerki są nieobliczalne. Przeważnie walą lekko ale potrafią trzepnąć za 100+ |
To nie zaden zamek mino tylko elvbone obok Ab. Poza tym fane ss'y. :))
|
Za dużo tych chlubnych opinii. Zdjęcia średnie.
nie powiem że chu.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:50. |