![]() |
Cytuj:
ale mam pytanko chce isc na tarantule i widze je tylko na pietrze i tylko one tam sa? bo musze parcele usatiac a jak mi ktos ukradnie to po mnie gdzie one jeszcze sa? |
Nie tarantule są jeszcze na -1
na początku są tam baty i idz caly czas prosto ..... I tak masz dziure Jest tam z 5 tarantul ^^ aha tylko nie skręc w prawo bo są ghoule a dalej ds-y . |
powinienes sobie dac rade z takimi potworami znajdujacymi sie na calym pierwszym poziomie , na drugi tez mozesz zejsc ale nie radze wychylac sie na assasiny.
|
a ja chce tarantule ;( ;( ;( szukalem caly czas i tylko widzlem chlopki z PACC'em :] Wild Warriory i Bandic a zadnej dziury nie widzialem ;( (jest potrzebna polata) jak mozecie zrobicie mapi scrennik z mapki i kuleczko gdzie ta dziura jest plz
|
Cytuj:
EDIT: juz wiem :P |
no dobra. To powiedzcie: ile bp hmm i gfb. Sorc lvl 16 skille 18/21 p-set c-mace, dark helmet, i dwarven shield. aha
17mlvl. Moze ze 2 lvle i spearmana?? |
A knight z plate setem, steel helmet, scarfem butkami (lol) serpent sword dwarveb shield ew. two - handed sword da rade ?
|
@up moze bys napisal lvl i skile?. Ja od 17lvla skile 57/56 plate set drag hammer, guardian shield spokojnie tam expilem (raz nawet 3lvle dziennie)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:20. |