![]() |
Cytuj:
|
tak naprawde to niewiadomo co z tego dupka wypada :)
|
hmm,kto wie,może to był warlord sword? bo skoro zmienili jego wygląd po updacie...może trzeba spojrzeć na to z tej strony? a co do teori Kajzera to wątpie żeby to było 10 gp..i myślę ze to był jakiś wartościowy item
|
Ja mam nadzieję, że z Orsha wypada Warlord Sword, lub ewentualnie jakas good tarcza ;)
@UP: Słuszna uwaga, czy zmienili wygląd Warlord Sworda tylko do oglądania? :confused: |
Moim zdaniem jakiekolwiek teorie nie mają na razie sensu.Orshbaal pojawił się dopiero 4 razy, z czego tylko na 2 światach udało sie go pokonać. Gdyby rózne rary wypadały z częstotliwością podobną do wypadania mpa z demona, to prawdopodobnie nigdy nie zostałyby wylootowane, demon boss pojawia się po prostu za rzadko.
|
Skoro jest to najsilniejszy potwór i przy okazji boss demonów, musi coś z niego wartościowego wypaść! Prosta teoria. Podtrzymuję wypowiedź, że może to być Warlord sword.
|
Pewnie loot z Orshabaala jest super może Magic plater armory wypadają CZASAMI może nawet demon armor wypada z niego (na razie był dostępny tylko w qescie +100lvl):].A właśnie czy wiadomo coś o potworku silniejszym od niego (evil eye czy coś takiego)czy ktoś go już ubił?? :cup:
Profesja Druid,Knight,Socrater LVL 22 druid mlvl 45,knight lvl 47 mlvl 7 ,socrater lvl 16 mlvl 30 Świat ASTERIA rulez!!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Hmmm, jesli jest używana przez wszystkie profesje i przydatna dla knighta, to może to być wszystko. Od helmu, armora, legsów po sword/axe albo club. Wszyscy tego używają ale knightowi najwięcej to pomaga. Także nie wiem po co tu snuć donysły jak i tak z tego nic nie wynika. Dopóki Rostein albo ktoś z kolesi którzy mu pomagali nie pierdnie nic na ten temat to można sobie zgadywać i zgadywać. Pozdro. Chociaż faktycznie palowi nie są potrzebne bronie, więc pozostaje tylko armor, legi, halmet albo shield. Więc nadal wiemy, że nic nie wiemy. |
I sie niedowiemy o ile UNIT niepowie
|
moim zdaniem powinna byc wprowadzona sonda i kazdy by zaglosowal na jaka czesc eq glosuje co wypadla od helmu po buty :p ja bym obstawial sworda jakiegos ...
|
Cytuj:
niby to boss ale powiedz czy ktos wylotowal cokolwiek wartosciowego z jakiegokolwiek bosa? Nie... jedynym atutem orshabaala to to ze to najsilniejszy boss wiec jest duze prawdopodobienstwo ze cos jednak z niego wypada. Ale z tego co slyszalem na danubii byl jakis nowy gem, nie sadze zeby to bylo cos naprawde cennego |
jak zawsze z***any net zrobil swoje i nagle sie pojawil drugi post O_O
|
Orshbaal
Nie ma co liczyc na dobre rzeczy -.-. Loot pewnie jak z demona, lecz moze czesciej. I tak sie nie dowiemy w najblizszym czasie :D
|
Mowicie tutaj o loocie demonowym (chyba najbardziej prawdziwa wersja)... no bo coz... z Orshabaala 10 gp? Tyle ludzi zabil i w tyle ludzi go zabijali (tyle uhow, sd itd.) ze ma wypasc 10 gp ktore wypada z trolla?? Moze miec taki loot jak demon ale ze wsyzstko wypada czesciej a najrzadziej wypada jakis Thunder Hammer/Great Axe/Warlord Sword (niepotrzebne skreslic).... To chyba najbardziej wiarygodna rzecz... bo jakby wypadal swietny rare to w koncu Rary juz nie bylyby Rarami bo ludzie bo coraz czesciej rozwalali Orshabaale...
|
zonk
Up /\
Pomazyc o tych itemach kazdy moze ... |
http://i7.photobucket.com/albums/y29...r/24601210.jpg
co powiecie na to co znalazlem w fotolugu jakiegos br ;>? |
Nic...
Nic przecież nie widać... |
Cytuj:
jak nie dziala to sorka ale jest tam roes z Great shieldem tzn byl bo teraz i ten fotolog nie dziala... Edit" juz dalem Up ss który juz widac :D flago.com ma zablokowanie linkowania |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:38. |