![]() |
Heh, a ja mam dziecko na boku z zona GMa to mi GMkicki robi i bany za nic wiecie? xD nie moge z wami ... Hehehehehe niezli jestescie...
OStatnio padla ShtaheT (najwiekszy lvl na danubi) bo dragon lord ja zabil, i dostala spazmu, dala delete swoja postac i w drugi dzien deleta odwolala ;) Co z tego ze ona padla jak i tak granica LVLi jej a nawet namba 2 jest spora (roznica nawet 130 a 131lvl e expie jest taka jakbys z 1lvla wskoczyl nagle na jakis 30:P) I niic, i tak jest najbardziej boska i tak :P btw: i nie bylo zadnego reseta ;) |
Czy jesteście ślepi??? Przecież Bubble spadła o 2 lvle w dół więc nie ma żadnej korupcji czy oszustw. Po resztę mojej opini udaj się do moich poprzednich postów.
|
A ja to mam gdzies:P Codziennie ludzie gina i nic na to nie poradzicie...Ale ciekawi mnie co innego-WSZYSCY tutaj mowia(PRAAWIE wszyscy:) ze to nieprawda-a w sondzie wiekszosc glosow jest na Tak...Lol?
WG mnie to nieprawda bo to by byl kit na max i jakby to okazalo sie prawda to bym rzucil tibie w cholere-bo jest skorumpowana:) |
..........
nikt nie jest doskonaly...............a to ze ma meza geme-mastera to jej duzo pomaga bo dostaje od niego prezenty magic plate armor...........itp............to sie wie........
|
Cytuj:
konfrontuje sie ze z opiniami innych użytkowników - plotkarstwo (call i what u want) |
Cytuj:
|
Cytuj:
po drugie... to się wie? a skąd...? widziałaś? masz jakiś świadkow...? więc dopóki nie masz i nie wiesz czegoś na bank i nie masz dowodow którymi możesz to poprzeć... to plotkujesz... :baby: |
to niemozliwe
Gm nic takiego zrobic nie moze:DA jak moze to ja hce byc Gm:D
|
Hej a pewni jestescie ze to przez reset?Bubble zaliczyła zgon coś koło 5 nad ranem.Może była zaspana...A to że przez lidera to poprostu przypadek bo bubble takie coś bierze na 1 strzal.Wiec pewnie zebrała się gromadka i akurat lider farciarz zadał ostateczny cios :D
|
Jej śmierć mogły też spowodować lagi, albo może kłopoty z internetem. W każdym razie chyba się zdenerwowała, bo od tego czasu jeszcze się nie zalogowała.
|
Cytuj:
|
ale macie jazde...Jakiś high-lvl spadł o lvl!!Żałoba!!
Ludzie dajcie sobie z tym spokój!Nie znudziło wam się to plotkowanie?Codziennie gina tysiace( no może przesadzilem:P) graczy:P a jakos nikt z tego powodu nie placze:P Dajcie sobie z tym spokój!! X( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:13. |