Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   27.04.2004 04:59:26 CET Killed at Level 182 by an orc leader (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=5020)

tomo 27-04-2004 21:11

Heh, a ja mam dziecko na boku z zona GMa to mi GMkicki robi i bany za nic wiecie? xD nie moge z wami ... Hehehehehe niezli jestescie...

OStatnio padla ShtaheT (najwiekszy lvl na danubi) bo dragon lord ja zabil, i dostala spazmu, dala delete swoja postac i w drugi dzien deleta odwolala ;) Co z tego ze ona padla jak i tak granica LVLi jej a nawet namba 2 jest spora (roznica nawet 130 a 131lvl e expie jest taka jakbys z 1lvla wskoczyl nagle na jakis 30:P)
I niic, i tak jest najbardziej boska i tak :P

btw: i nie bylo zadnego reseta ;)

Litawor 28-04-2004 19:23

Czy jesteście ślepi??? Przecież Bubble spadła o 2 lvle w dół więc nie ma żadnej korupcji czy oszustw. Po resztę mojej opini udaj się do moich poprzednich postów.

Matheous 28-04-2004 21:40

A ja to mam gdzies:P Codziennie ludzie gina i nic na to nie poradzicie...Ale ciekawi mnie co innego-WSZYSCY tutaj mowia(PRAAWIE wszyscy:) ze to nieprawda-a w sondzie wiekszosc glosow jest na Tak...Lol?
WG mnie to nieprawda bo to by byl kit na max i jakby to okazalo sie prawda to bym rzucil tibie w cholere-bo jest skorumpowana:)

Necromancerka 28-04-2004 21:49

..........

nikt nie jest doskonaly...............a to ze ma meza geme-mastera to jej duzo pomaga bo dostaje od niego prezenty magic plate armor...........itp............to sie wie........

egg 29-04-2004 00:30

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Dar!0
zapytam o jedno... lubicie ploty? lubicie plotkować? zaraz się wzburzą głosy, że nie o nie przenigdy w świecie, że plotki to zło...
to jest forum, tutaj sie przedstawia swoje zdania i opinie
konfrontuje sie ze z opiniami innych użytkowników - plotkarstwo (call i what u want)

Dar!0 29-04-2004 09:48

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez egg
Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Dar!0
zapytam o jedno... lubicie ploty? lubicie plotkować? zaraz się wzburzą głosy, że nie o nie przenigdy w świecie, że plotki to zło...
to jest forum, tutaj sie przedstawia swoje zdania i opinie
konfrontuje sie ze z opiniami innych użytkowników - plotkarstwo (call i what u want)
mylisz pojęcie dyskusji... [która i tak i tak na tym forum jest hmm... bardzo dziwna... bo nie przebiega dzięki paru osobm z góry tak jak powinna... [czyli swobodnie] ale nie o tym mowa... ] dyskusji czyli wymiany poglądów opartych na faktach... nie na domysłach... z pojęciem plotki

Dar!0 29-04-2004 09:51

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Necromancerka
nikt nie jest doskonaly...............a to ze ma meza geme-mastera to jej duzo pomaga bo dostaje od niego prezenty magic plate armor...........itp............to sie wie........
po pierwsze... zazdrość przemawia... co Ty się tak tych prezentów doczepiłaś... podobno nie o to chodzi, a cały czas przewijasz o tych prezentach :baby:
po drugie... to się wie? a skąd...? widziałaś? masz jakiś świadkow...? więc dopóki nie masz i nie wiesz czegoś na bank i nie masz dowodow którymi możesz to poprzeć... to plotkujesz... :baby:

Bigvirus 29-04-2004 12:55

to niemozliwe

Gm nic takiego zrobic nie moze:DA jak moze to ja hce byc Gm:D

Grevil 30-04-2004 08:31

Hej a pewni jestescie ze to przez reset?Bubble zaliczyła zgon coś koło 5 nad ranem.Może była zaspana...A to że przez lidera to poprostu przypadek bo bubble takie coś bierze na 1 strzal.Wiec pewnie zebrała się gromadka i akurat lider farciarz zadał ostateczny cios :D

Litawor 30-04-2004 16:15

Jej śmierć mogły też spowodować lagi, albo może kłopoty z internetem. W każdym razie chyba się zdenerwowała, bo od tego czasu jeszcze się nie zalogowała.

nawigator 30-04-2004 16:35

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez marred

Moze tym razem nie zdazyli z tym cofnieciem stanu servera (Bubble deadla o 4.00, a save jest o 9.00). To mnie wlasnie ciekawi, czy gdyby nie udowodnic cofania servera przez deady hi lvli, to czy nie zaczeloby sie rookowanie highlvli (swoja droga, ciekawe, co by wtedy robili, czy ciagle powroty do starych stanow :D)
wiesz ten caly Wade Walker zginal 2 razy przez kicki spowodowane mas kickami z tibi.. wiec wiesz nikt tu nie mówi o czyms takim ze h lev zostal zabity przez kogos i cofke robia ;]

Real Finuko 02-05-2004 21:02

ale macie jazde...Jakiś high-lvl spadł o lvl!!Żałoba!!
Ludzie dajcie sobie z tym spokój!Nie znudziło wam się to plotkowanie?Codziennie gina tysiace( no może przesadzilem:P) graczy:P a jakos nikt z tego powodu nie placze:P
Dajcie sobie z tym spokój!! X(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:13.