![]() |
@altir: pisze sie "humor" :)
Pozatym moja postac ma 2 miesiace, zrob lepszy lv i skille w tym czasie grajac po 3h dziennie to bedziesz dobry. |
Cytuj:
|
Lol 1 screena i dyskusja na ten temat na 3 strony wyszla chociaz nikt o nic sie nie pytal tylok bylab dyskusja czy to fajne czy nie :p :) P.S Foxal to ja ;)
|
Fajne nabijanie postów.... btw. Topić z seleny już jest więc po co ten, się grzecznie pytam ? ;|
|
Cytuj:
2.Nie wszystkich celem jest nabijanie postow... Nabijanie postow-spam- Cytuj:
1.naucz sie pisac. 2.wyrazaj sie Cytuj:
2.Zrob w tym krotkim czasie 57 lvl i takie skille co on ma to pogadamy. 3.Ty miales taki lvl i takie skile?OWNED maj mader is bubel 4.znajdz w najnowszym slowniku slowo lolu. 5.ten screen to dno i 23232 metrow mulu co w tym smiesznego? Cytuj:
hythe@ 1.Z tym twoim podpisem przesadziles(nie chodzi mi o buble tylko o tym pod kazdym postem:P) |
@vavi: Twoja mama nie moze byc bubble, bo to ja jestem BUBBLE! hAHuhau
@vavi2: Z podpisem nie przesadzilem, gdyz piszac maria nie mam na mysli postaci religijnej, tylko cos zupelnie innego, posluchaj piosenki Killaz Group - na***ka na kalibra to dowiesz sie o co mi chodzilo z tym podpisem :) @all: Wy tu myslicie, ze se posty ponabijac chcialem, a ja poprostu mialem chec sie wyzyc na noobkach. I przynajmniej dzieki mej osobie, temat sie "lekko" powiekszyl :) |
ok sry za nabijanie postów ok nara:) a pozatym ja zrobilem 57 lvl w niecale 1 2 miesiaki(w lagach) ale dobra cYa
|
Cytuj:
nie pouczaj mnie !!! HUNTED |
Hehe, niezle.. Jakie eq? moze mi cos spadnie z ciebie ;p
|
|
Cytuj:
ps.jasne ze ty bubble <haha> |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:59. |