Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Zwariowana Selena:) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=50256)

Szmatex 15-09-2005 14:33

@altir: pisze sie "humor" :)

Pozatym moja postac ma 2 miesiace, zrob lepszy lv i skille w tym czasie grajac po 3h dziennie to bedziesz dobry.

Altir 15-09-2005 14:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szmatex
@altir: pisze sie "humor" :)

Pozatym moja postac ma 2 miesiace, zrob lepszy lv i skille w tym czasie grajac po 3h dziennie to bedziesz dobry.

skad mamy wiedziec ze mowisz prawde z ta liczba godzin -.- kazdy tak moze napisac :/zreszta wystarczy zobaczyc inne twoje posty to od razu widac ze twoim celem jest osmieszanie,ponizanie i wychwalanie swojego "ja" dla mnie jestes nikim i nawet nie bede zwracal uwage na twoje posty <masz dobry sposob na nabijanie postow :P wystarczy wywloac klotnie a posty leca...>

Brothers Squad 15-09-2005 15:26

Lol 1 screena i dyskusja na ten temat na 3 strony wyszla chociaz nikt o nic sie nie pytal tylok bylab dyskusja czy to fajne czy nie :p :) P.S Foxal to ja ;)

Smoczas 15-09-2005 19:04

Fajne nabijanie postów.... btw. Topić z seleny już jest więc po co ten, się grzecznie pytam ? ;|

vaviec 15-09-2005 19:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Altir
skad mamy wiedziec ze mowisz prawde z ta liczba godzin -.- kazdy tak moze napisac :/zreszta wystarczy zobaczyc inne twoje posty to od razu widac ze twoim celem jest osmieszanie,ponizanie i wychwalanie swojego "ja" dla mnie jestes nikim i nawet nie bede zwracal uwage na twoje posty <masz dobry sposob na nabijanie postow :P wystarczy wywloac klotnie a posty leca...>

1.Z tego co wiem i widze to on nie gra za dlugo...
2.Nie wszystkich celem jest nabijanie postow...
Nabijanie postow-spam-

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mac'Aron
wypier..... z tad szmatexie

Idiotom mowimy nie!
1.naucz sie pisac.
2.wyrazaj sie

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KozakxD
ciąg sie ****u po burdelu ^^
Widze jaka masz za***ista postac(noobku)57 lvl a skille mniej niz zero ja na tym lvl mialem 81/80 i co lolu??

a to do zionków:ide do szkoły cYa

1.wyrazaj sie
2.Zrob w tym krotkim czasie 57 lvl i takie skille co on ma to pogadamy.
3.Ty miales taki lvl i takie skile?OWNED maj mader is bubel
4.znajdz w najnowszym slowniku slowo lolu.
5.ten screen to dno i 23232 metrow mulu co w tym smiesznego?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Altir
po twoich tekstach widac ze masz okolo 10lat i sie wyzywasz na forum bo na rl nie mozesz... zalosne poprostu :/a twoj char to zapewne 9lvl na antice...

Nie zalapales ironi(i?)?

hythe@
1.Z tym twoim podpisem przesadziles(nie chodzi mi o buble tylko o tym pod kazdym postem:P)

Szmatex 15-09-2005 22:29

@vavi: Twoja mama nie moze byc bubble, bo to ja jestem BUBBLE! hAHuhau
@vavi2: Z podpisem nie przesadzilem, gdyz piszac maria nie mam na mysli postaci religijnej, tylko cos zupelnie innego, posluchaj piosenki Killaz Group - na***ka na kalibra to dowiesz sie o co mi chodzilo z tym podpisem :)

@all: Wy tu myslicie, ze se posty ponabijac chcialem, a ja poprostu mialem chec sie wyzyc na noobkach. I przynajmniej dzieki mej osobie, temat sie "lekko" powiekszyl :)

KozakxD 15-09-2005 22:54

ok sry za nabijanie postów ok nara:) a pozatym ja zrobilem 57 lvl w niecale 1 2 miesiaki(w lagach) ale dobra cYa

Mac'Aron 16-09-2005 18:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez vaviec
1.Z tego co wiem i widze to on nie gra za dlugo...
2.Nie wszystkich celem jest nabijanie postow...
Nabijanie postow-spam-

Idiotom mowimy nie!
1.naucz sie pisac.
2.wyrazaj sie

1.wyrazaj sie
2.Zrob w tym krotkim czasie 57 lvl i takie skille co on ma to pogadamy.
3.Ty miales taki lvl i takie skile?OWNED maj mader is bubel
4.znajdz w najnowszym slowniku slowo lolu.
5.ten screen to dno i 23232 metrow mulu co w tym smiesznego?

Nie zalapales ironi(i?)?

hythe@
1.Z tym twoim podpisem przesadziles(nie chodzi mi o buble tylko o tym pod kazdym postem:P)

nie pouczaj mnie !!! HUNTED

Bunkier danubia-selena 30-09-2005 14:11

Hehe, niezle.. Jakie eq? moze mi cos spadnie z ciebie ;p

Goboos Knight 25-10-2005 07:00

http://i8.photobucket.com/albums/a49...lwymiatacz.jpg

tibia_tylko 25-10-2005 07:15

Cytuj:

@up: Nie, bo ja jestem Bubble i mnie trzeba szanowac.

@up2: ju ar no0p...

Bubble nie zachowuje sie jak no0b tak jak ty,forum jest dla wszystkich ,
ps.jasne ze ty bubble <haha>

tibia_tylko 25-10-2005 07:17

Cytuj:

@vavi: Twoja mama nie moze byc bubble, bo to ja jestem BUBBLE! hAHuhau
@vavi2: Z podpisem nie przesadzilem, gdyz piszac maria nie mam na mysli postaci religijnej, tylko cos zupelnie innego, posluchaj piosenki Killaz Group - na***ka na kalibra to dowiesz sie o co mi chodzilo

@all: Wy tu myslicie, ze se posty ponabijac chcialem, a ja poprostu mialem chec sie wyzyc na noobkach. I przynajmniej dzieki mej osobie, temat sie "lekko" powiekszyl :)

idz do mamusi i sie na niej powyzywaj bo to nie jest miejsce od wyzywania sie !!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:59.