Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Złodzieje w szkole (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=50325)

Taliboy 16-09-2005 13:07

u nas dzisiaj przed godina buchli z szatni od wf-u 3 komury discmany kilka portfelizkasa, picie i snickersy!! Teraz pół opolskiej młodzieży szuka zlodzieja po opolu!!

PUPISEM 16-09-2005 13:27

1. po co wam komorki w szkole?
2. po co tastacie cos cennego, przeciez wiecie ze moga wam buchnac, i kto normalny zostawia kome w szatni jeszcze pewnie pokazywal ;]

Knight Simon Dark lord 16-09-2005 13:52

u mnie przed wczoraj koleś szpanował nową komórką w szkole dzisiaj po wfie komórki nie było co za czasy szkoła powinna być bezpieczna alebo chociaż monitoring w szatniach od wfu współczuje wszystkim mi jeszcze dzięki Bogu nic nie ukradli

Smutny Misiaq 16-09-2005 14:09

Drugi raz ja ;D

Właśnei wróciłem ze szkoły i zauważyłem ze do naszej szatni nie mam kłodki :|Ide do Dyry a ta mi ze musimy sie wsyzscy na klodke zlozyc ;/ :o :o X( X(

Sylvien 16-09-2005 14:26

U mnie w szkole było własnie dużo takich sytuacji. Dużo rzeczy gineło z szatni (Bo zamek był popsuty -.-') itd. Dlatego właśnie w czasie wakacji, dostaliśmy od prezydenta miasta kase na monitoring, i właśnie od 3 dni jest u nas monitoring zakładany.

Mam nadzieje, że to pomoże ...

Arrivald 16-09-2005 15:33

Mi kiedys skroili 30 zeta z kieszeni w szatni jak bylem na wfie -.- Nie ma nic gorszego niz zlodziejstwo, jak nie maja kasy to niech ida zarobic, takich to tylko seria z kalasza.

Badzo 16-09-2005 15:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sylvien
U mnie w szkole było własnie dużo takich sytuacji. Dużo rzeczy gineło z szatni (Bo zamek był popsuty -.-') itd. Dlatego właśnie w czasie wakacji, dostaliśmy od prezydenta miasta kase na monitoring, i właśnie od 3 dni jest u nas monitoring zakładany.

Mam nadzieje, że to pomoże ...

Zobaczymy ile kamery wytrzymają :)

Vanhelsen 16-09-2005 16:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Darth Ryba
Wytlumacze bo chyba Wieszok nie zalapal: Wszyscy przebieramy sie w jednej szatni (chlopaki) a od szatni klucza NIE MA tzn. niema wogole zamka

ROTFL 8o8o8o
Teraz to już tylko wasza wina i nie macie co stękać xD ja bym nawet plecaka z książkami w takiej szatni nie zostawił co dopiero koma, portwel i klucze....

Black Warior 16-09-2005 16:39

Mi ktoś wczoraj na Wf ukradł książkę do matematyki =/

Thimburd 16-09-2005 17:20

No, u mnie była sytuacja, też z szatni ukradli chyba z 8 komórek, jakieś ciuchy droższe, klucze, migawki, pieniądze i jeden odtwarzacz mp3. Dobrze, że moją komórkę trzymał w kieszeni mój dobry kumpel, który nie ćwiczył i mi ją trzymał. Przyjechała policja, przeszukała podejrzanych. Komórek nie znaleziono...

Belvedor 16-09-2005 17:29

:F Poco wam komorki w szkole? :O Poco wam "diskmeny" w szkole?
Macie za swoje... Nastepnym razem nie liczcie na uczciwosc kolegow i sami zatroszczcie sie o swoje rzeczy, poprostu nie przynoscie ich do szkoly, bo chyba wytrzymacie pare godzin bez waszego telefoniku, prawda???

Swoja droga u nas jeszcze nigdy sie nie zdarzylo, zeby zginelo tyle rzeczy naraz Oo. Rozumiem zegarek komus zginal, ale zeby wiekszosc cos stracila? Albo ubarwiliscie troche historyjke, albo wasza szkola lezy w najbiedniejszej dzielnicy, w ktorej nie ma policji i kazdy w szkole ma najnowsza nokie i jej nie pilnuje...

Jednym zdaniem... Sami jestescie sobie winni.

Angel of Death 16-09-2005 17:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smutny Misiaq
Właśnei wróciłem ze szkoły i zauważyłem ze do naszej szatni nie mam kłodki :|Ide do Dyry a ta mi ze musimy sie wsyzscy na klodke zlozyc ;/ :o :o X( X(

No to nieźle macie ... bez zamka albo kłódka. Ja bym równiez w takiej szatni plecaka nie zostawił <plecak i książki przeciez też kosztują nie tak mało>

De'Alor 16-09-2005 17:43

W takich sprawach nawet jak sie wezwie policje to i tak nic nie da. Oni nic nie potrafia.

Mutares 16-09-2005 17:47

A co powiecie na to ze gralismy mecz w A klasie pucharu polski z Ludwiniakiem Ludwin (taka wiocha) wracamy do szatni a ta pusta, my z ryjem do miejscowych i okazalo sie ze oni tez czysci straty jakies 15 tys. zł kazdy telefon, portfel buty itd... Sprawców nie odnaleziono.

Dechsta 16-09-2005 18:18

Twój qmpel się popłakał..... eeEEee xD
To po co cwiczyta na włefie?, chce wam się biegac po 1500 metrów dziennie?

Ja jak ide na stadion biegać, albo grać w piłke czy coś! to ubrania i plecak ze sobą biore, chociaż i tak wiem że nikt by mi się nieodważył ubrań ukraść, czy cos w tym stylu ;)

Chessterr 16-09-2005 18:46

U mnie w PG złodziejstwo jest przedewszystkim w szatniach. Osoby nie ćwiczące zbierają "kosztowności" lub facet od w-f w pokoiku na sali. Ale i tak 3 klasy wypiają picie, zrzucają plecaki itp.

Takie wychowanie :evul:

Pozdrawiam

Plastex 16-09-2005 18:57

Mi na zielonej szkole ktoś ukradł piżamę. Do tej pory się zastanawiam do czego mu była potrzebna :)

Black Warior 16-09-2005 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Plastex
Mi na zielonej szkole ktoś ukradł piżamę. Do tej pory się zastanawiam do czego mu była potrzebna :)

co do zielonej szkoły to mi ukradli papier toaletowy =) widocznie komuś zabrakło

Cisak 16-09-2005 20:02

Ja tam wartościowych przedmiotów nie nosze, wogóle po co wam komórki w szkole? chcecie sie pochwalic kumplom?, to po szkole, teraz macie. A pan wuefista szatni wam nie zamyka? : - /

Chopkers 16-09-2005 20:05

eeeeeee... tam... u nas kradli komorki, nie komorki, pudeleczka tabaki, fajki, prace na ocene --.--
plaga.. totalna plaga ;p

i nie mowcie mi ze lepiej zostawiac rzeczy na chacie...
Zonexir mial przypadek ze musial podlaczyc telefon do ladowania, na czas szkoly...
okazalo sie po powrocie ze telefon znikl --.--

NIE MA bezpiecznych miejsc.. zawsze jest mozliwosc ze cos ci ukradna ;p

@edit:
jak sie wam podoba moj nowy avatar?
to jestem ja + moja schiza xDDD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:10.