![]() |
u nas dzisiaj przed godina buchli z szatni od wf-u 3 komury discmany kilka portfelizkasa, picie i snickersy!! Teraz pół opolskiej młodzieży szuka zlodzieja po opolu!!
|
1. po co wam komorki w szkole?
2. po co tastacie cos cennego, przeciez wiecie ze moga wam buchnac, i kto normalny zostawia kome w szatni jeszcze pewnie pokazywal ;] |
u mnie przed wczoraj koleś szpanował nową komórką w szkole dzisiaj po wfie komórki nie było co za czasy szkoła powinna być bezpieczna alebo chociaż monitoring w szatniach od wfu współczuje wszystkim mi jeszcze dzięki Bogu nic nie ukradli
|
Drugi raz ja ;D
Właśnei wróciłem ze szkoły i zauważyłem ze do naszej szatni nie mam kłodki :|Ide do Dyry a ta mi ze musimy sie wsyzscy na klodke zlozyc ;/ :o :o X( X(
|
U mnie w szkole było własnie dużo takich sytuacji. Dużo rzeczy gineło z szatni (Bo zamek był popsuty -.-') itd. Dlatego właśnie w czasie wakacji, dostaliśmy od prezydenta miasta kase na monitoring, i właśnie od 3 dni jest u nas monitoring zakładany.
Mam nadzieje, że to pomoże ... |
Mi kiedys skroili 30 zeta z kieszeni w szatni jak bylem na wfie -.- Nie ma nic gorszego niz zlodziejstwo, jak nie maja kasy to niech ida zarobic, takich to tylko seria z kalasza.
|
Cytuj:
Zobaczymy ile kamery wytrzymają :) |
Cytuj:
Teraz to już tylko wasza wina i nie macie co stękać xD ja bym nawet plecaka z książkami w takiej szatni nie zostawił co dopiero koma, portwel i klucze.... |
Mi ktoś wczoraj na Wf ukradł książkę do matematyki =/
|
No, u mnie była sytuacja, też z szatni ukradli chyba z 8 komórek, jakieś ciuchy droższe, klucze, migawki, pieniądze i jeden odtwarzacz mp3. Dobrze, że moją komórkę trzymał w kieszeni mój dobry kumpel, który nie ćwiczył i mi ją trzymał. Przyjechała policja, przeszukała podejrzanych. Komórek nie znaleziono...
|
:F Poco wam komorki w szkole? :O Poco wam "diskmeny" w szkole?
Macie za swoje... Nastepnym razem nie liczcie na uczciwosc kolegow i sami zatroszczcie sie o swoje rzeczy, poprostu nie przynoscie ich do szkoly, bo chyba wytrzymacie pare godzin bez waszego telefoniku, prawda??? Swoja droga u nas jeszcze nigdy sie nie zdarzylo, zeby zginelo tyle rzeczy naraz Oo. Rozumiem zegarek komus zginal, ale zeby wiekszosc cos stracila? Albo ubarwiliscie troche historyjke, albo wasza szkola lezy w najbiedniejszej dzielnicy, w ktorej nie ma policji i kazdy w szkole ma najnowsza nokie i jej nie pilnuje... Jednym zdaniem... Sami jestescie sobie winni. |
Cytuj:
|
W takich sprawach nawet jak sie wezwie policje to i tak nic nie da. Oni nic nie potrafia.
|
A co powiecie na to ze gralismy mecz w A klasie pucharu polski z Ludwiniakiem Ludwin (taka wiocha) wracamy do szatni a ta pusta, my z ryjem do miejscowych i okazalo sie ze oni tez czysci straty jakies 15 tys. zł kazdy telefon, portfel buty itd... Sprawców nie odnaleziono.
|
Twój qmpel się popłakał..... eeEEee xD
To po co cwiczyta na włefie?, chce wam się biegac po 1500 metrów dziennie? Ja jak ide na stadion biegać, albo grać w piłke czy coś! to ubrania i plecak ze sobą biore, chociaż i tak wiem że nikt by mi się nieodważył ubrań ukraść, czy cos w tym stylu ;) |
U mnie w PG złodziejstwo jest przedewszystkim w szatniach. Osoby nie ćwiczące zbierają "kosztowności" lub facet od w-f w pokoiku na sali. Ale i tak 3 klasy wypiają picie, zrzucają plecaki itp.
Takie wychowanie :evul: Pozdrawiam |
Mi na zielonej szkole ktoś ukradł piżamę. Do tej pory się zastanawiam do czego mu była potrzebna :)
|
Cytuj:
|
Ja tam wartościowych przedmiotów nie nosze, wogóle po co wam komórki w szkole? chcecie sie pochwalic kumplom?, to po szkole, teraz macie. A pan wuefista szatni wam nie zamyka? : - /
|
eeeeeee... tam... u nas kradli komorki, nie komorki, pudeleczka tabaki, fajki, prace na ocene --.--
plaga.. totalna plaga ;p i nie mowcie mi ze lepiej zostawiac rzeczy na chacie... Zonexir mial przypadek ze musial podlaczyc telefon do ladowania, na czas szkoly... okazalo sie po powrocie ze telefon znikl --.-- NIE MA bezpiecznych miejsc.. zawsze jest mozliwosc ze cos ci ukradna ;p @edit: jak sie wam podoba moj nowy avatar? to jestem ja + moja schiza xDDD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:10. |