Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   WMV movie about little history of Iridia (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=50331)

Marcisz 01-10-2005 20:10

Maxxonek przyjedziecie w koncu na ten basen do swiebodzina ?? :D powspominamy :)

Marcisz 01-10-2005 20:11

Maxxonek przyjedziecie w koncu na ten basen do swiebodzina ? :> powspominamy stare czasy huehue :)

Przybitek 01-10-2005 20:43

Eh moglbym sciognac ta lepsze wersje ale mega upload to szmelc a rapid takich duzych plikow nie obsluguje np na mega uploud mam trans 50 kb/s a na rapidzie 1,5 mega na sec jest roznicA?? ;P eh sciogne z rapida obejrze i daje edita ;p

Maxxonek 01-10-2005 20:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcisz
Maxxonek przyjedziecie w koncu na ten basen do swiebodzina ? :> powspominamy stare czasy huehue :)

Nie przyjezdzamy po tym co zrobil Saimon. Trzymaj sie.

Szczurusek 02-10-2005 00:05

Ehh filmik wiadomo ... =) No a co do DB zycze milego jednoczenia sie bo jak wszyscy wiemy ja jednoczyc sie nie bede, mimo ze mam wsrod was przyjaciol, koniec z Tibia to koniec z Tibia i tyle. Moglbym to w sumie dla was zrobic, ale jednak wole skonczyc z ta gra zanim ona skonczy ze mna =)

Maxxonek 02-10-2005 00:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczurusek
Ehh filmik wiadomo ... =) No a co do DB zycze milego jednoczenia sie bo jak wszyscy wiemy ja jednoczyc sie nie bede, mimo ze mam wsrod was przyjaciol, koniec z Tibia to koniec z Tibia i tyle. Moglbym to w sumie dla was zrobic, ale jednak wole skonczyc z ta gra zanim ona skonczy ze mna =)

Ze tak sie wyraze - bzdury. Zrobisz to dla nas albo hantat na rl ! Btw. love ya bro ;*

Anum 04-10-2005 16:40

Oglądając pierwszy raz aż mi się łezka w oku kręciła. Ech te stare dzieje :).

Rankor 05-10-2005 15:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczurusek

Szczur, do maja zostalo duzo czasu, Zdarzysz jeszcze to przemyslec. ;)
Pomyslec, ze taka IMO slaba gra porafi tak dobrze jednoczyc ludzi...

Reth'ik, 09-10-2005 01:52

;( Film świetny... Wzruszylem sie podczas ogladania.
To nie jest tylko guildia... To jest coś wiecej....

~~Hail DB~~

Lord-Saimon 09-10-2005 11:24

xD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maxxonek
Nie przyjezdzamy po tym co zrobil Saimon. Trzymaj sie.

co ja wam takiego zrobiłem?? xD wiecie basen otwarty od pn. do niedzieli w godz. od 9.00 chyba do 22.00 welcome to Świebodzin :)

Maxxonek 09-10-2005 12:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord-Saimon
co ja wam takiego zrobiłem?? xD wiecie basen otwarty od pn. do niedzieli w godz. od 9.00 chyba do 22.00 welcome to Świebodzin :)

Taa,juz wyjezdzamy -.^ Take care Swiebodzin, bez niektorych =)

Lord Dreathan 09-10-2005 15:18

Jedyne co mi się nie podobało to to, że dwa razy leci ten sam utwór.

Lisu 11-10-2005 02:40

Jak zwykle nie zalapalem sie na film'a....

Filmik... znośny..... :D
Gildia... Miodzio....

....Take care guys....

Adolphus Elbragol 11-10-2005 11:29

@Lisku, kijasnie dlugo pytalem, czy ma kto jakie filmy z dzialanosci db. Nie dostalem zadnego z Twoim udzialem.

@Lord Dreathan, fakt, moglem wrzucic tam cos innego, ale aniol tez ownuje.

@Reth, nie ma co plakac, trzeba wyczekiwac maja :)

@Saimon, insultowanie gildii i udowadnianie na kazdym pojedynczym kroku, jak zalosnie niski jest twoj poziom wypowiedzi i tak dalej. + pomoc niewlasciwej stronie podczas trapu na Sheilon. Wymieniac dalej?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:18.