![]() |
Cytuj:
@pierwszy rysunek&drugi Typowe rysunki które robi się na lekcjach :) mi się podoba wkońcu to jakaś dziedzina w sztuce;P w brulionie też często rysuje :) niektóre są wycieniowane a niektóre są jak w tym przypadku;) rób dalej może jakiś inny motyw? |
Całkiem fajna praca
Tylko mogłeś sie bardziej postarać co do kształtów szczególnie. |
mi sie podoba xD
lubie takie rysunki. jak bylam jeszcze w szkole podstawowej to kazalam kumplom rysowac takie potworki i tera mam niezly stosik tych prac -.- |
Ślim, zi0m.
Sklej ślimaka! =( |
|
Kolorowy obrazek jest zdecydowanie lepszy. To "wio" mnie dobija xD . Ślim Ślim ^.^
|
Najbardziej mnie rozwalil tekst wio!....
nie wiem dlaczego :P 1-szy rysunek zajefajny ale drugi tak jakby na sile to ślim ślim :) Pomysl o innym motywie :P Zreszta gdyby tiligus sie nie nudzil na religii to koalicja HRMPF nie powstalaby ... wiec - DO PRACY UCZNIOWIE! |
Człowieku, gdybym zebrał i zeskanował wszystkie rzeczy które rysowałem na lekcjach to by mi PC się rozwalił :P:P:P:P
|
Małouszna bestia
http://tinypic.com/e5jotx.jpg |
Lol. Ryje piękne mają. :D
|
|
Slimak z silnikiem rakietowym w dupie, niezle :D
|
|
Jakieś te prace brzydkie są. Jakbyś więcej szczgułów dał, bądź postarał się o lepsze cienie, lub wogule o cienie (bo chyba nawet ich nie ma) czy o kształty to by lepiej było według mnie. :)
|
http://tinypic.com/f2u51g.jpg
A to, żebyście nie myśleli, że przestałem się nudzić w szkole. |
aco to za bazgroły po bokach co??.... B) :]
|
Naaaawet fajne a to ostatnie mi przypomina pewna przygoda na klekcji katechezy
|
Jezu... Dżony 11 fingers :D Normalnie ryłem z tych rysunków jak głupi... Są świetne :D
A zauważyliście, że odrzutowego ślimola SuPeRMAN rysował na polskim? Nie moge, brzuch mnie boli... :D Edit: ŚLIMOOOOOL WYBIERAM CIE!!! POKEBOL IDŹ!!!! ONEONERAZRAZ!!!11 |
Cytuj:
@Topic: Prace zajedwabiste szczególnie Eus~~ i ślimok :). |
Ale pierwotnie był Dżony!! Te prace są boskie... Moim zdniem powinny być na kubkach Tibia.pl razrazrazrarzrrarrrzraz!!1111
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:01. |