![]() |
The best Movie, ;)
btw kiedy następne części filmików rec? |
Zaje***** movie
No bomba :P:P film 1 klasa :] :]
Gz fimik naprawde po zazdroscic :D:D:D:D :evul: |
Filmik bardzo fajny, najbardziej chyba mi się podobało jak miales 10hp, zajefajnie to wygladało no i oczywiście The Offspring!!!
Gratz |
;] good
Hehe ... GOod filmik :p najbardziej mi sie podobalo exevo mort hur pod dp ;D "noobs ;p"
|
Filmik rzeczywiście pierwsza klasa i chociaż zwykle nie lubie PK to tym razem miło mi się to oglądało. :)
|
Jak importowac filmy do windows movie maker'a ze Snagita prosze powiedzcie mi bardzo mi to potrzebne i jesli jeszcze ktos wie jak wstawiac muzyke to mozecie powiedziec jak wstawiam filmik do wmp ze Snagita wyskakuje mi blad: C:\Documents and Settings\Mopsmaster\Pulpit\Mops project\Necro ja i dubi w.avi could not be imported ze zdjeciami jest taki sam problem
|
Za***isty wmv najlpeszy jaki widziaqłem a muzyka ****a rozwaljąca jaki ty masz mlvl i lvl ;) poprostu rozwałka
|
@ 2up
Slaymaster, nie zadawaj pytań w kazdym temacie z filmikami wmv* ;) , przecież po to założyłeś swoim temat (tam ci dałem odp.) @ up Taa, zbyt wysokiego lvl to nie mam, ani mlvl, ale kilka innych postaci też mam ;) |
NO 2 raz... :P
Nie moge sie powstrzymac za je bi sty film rub wiecej takich jak nie to hunted :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P :P:P:P KOZAK jestes ;] lol
|
Świetny film, myśle że jeden z lepszych jakich oglądałem do tej pory, masz talent :)
|
Genialny filmik :D Najlepsze z tym 10hp :P Jakiś loot ciekawy oprócz tego itemka co pokazałeś po 39 (bodajże) sorcu?
|
Cytuj:
|
W jakim programie robiłeś ten filmik ??
|
heh
Ja pamientam jak byles na 13 lvl i liderkiem gildi w któwej bylem Aniolki Charliego :}xD
btw. gz filmiku :}}} |
spoko film gratz men:] 1 miejsce :cup:
|
dobry film wiecej takich prosze. Powodzenia ;)
|
Rotfl, extra filmik.
Nogiasa znałem. gz loota z niego :D |
Master Killer :p
|
Filmik z******ty gorąco polecam :cup:
|
ehh szczeze myslalem ze bedzie to nudny filmik... A OKAZAŁO SIE INACZEJ!! ^.^ stary walisz kogo sie da ^.^ tylko kogos widzisz i juz go odsylasz na inny swiat ^.^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:58. |