![]() |
Ale z ciebie kamikaze gosc na front odrazu na Gs'ki z takim eq :) spoko :P
|
Cytuj:
ale ci niektórzy ludzie sa mądrzy ( ty trener nie bo zauważyłeś)he :rolleyes: |
Te zdjecia to fotomontaz przeciez z takim wyposazeniem nie stracilbys GSowi nic!!!
|
zabojcze zdjecia doslownie
|
nie głupie:)
te zdjęcia niesom głupie są spox:)
----- s's jak sie je wklada:/ jestem taki ze niewiem niech ktos pomoze mi i mojemu koledze wklejac ss:P |
Fajne SS-ki (ale byly by lepsze jakbys jeszcze ty strzelał z tych HMM-ow) :baby:
|
sam jestes fotomontaż
Cytuj:
|
sam jestes fotomontaż
Cytuj:
ja tam nie poszedlem zabijac gsy itp tylko zeby poprostu zobaczyc gsa w akcji 8) ;) :D _____________________ I pomyśl za nim pomyślisz :] |
ss zrobiony bardzo dawno temu... shackowali chyba kolesia mial on 50 lvl i pelno typa zbieralo itemki ktore on wyrzucal - miedzy innymi ja :P oto czesc z tego co mi przypadlo :P
http://i55.photobucket.com/albums/g1...006/itemki.jpg |
po huj odświeżasz taki stary temat?
|
Ladnie to tak odswiezac? :/
|
:spam::spam::spam::spam::spam::spam::spam::spam::s pam::spam::spam::spam::spam::spam::spam::spam::spa m::spam::spam::spam::spam::spam::spam::spam::spam: :spam::spam::spam::spam::spam::spam::spam::spam::s pam::spam::spam::spam::spam::spam::spam::spam::spa m::spam::spam::spam::spam::spam::spam::spam::spam: :spam::spam::spam::spam::spam::spam::spam::spam::s pam::spam::spam::spam::spam::spam::spam::spam::spa m::spam::spam::spam::spam::spam::spam::spam::spam: :spam::spam::spam::spam::spam: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:42. |