![]() |
Suuuuper
Filmik Super gratulacje dla tego pana :D
Oby wiecej takich filmikow..no i looot tez mu sie udał 8o :D :) B) |
kolega stracil 1kk w itemkach i kasie przez ten filmik nie radze "Sciagac"
i konczy wlasnie grac bo sa tacy pusci ludzie jak ten co dal ten filmik "Trudno wsadzic trojana do rec. ale da sie" powodzenia kto to sciaga i nie pisac Ze nie ma zadnego syfu bo i tak wiem Swoje do ku... ***a.. |
ta ****a .... kogo jescze chakneli ? tylko Ciebie ?:[omfg
link wziełem z http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=949282 Wiec sie od******* za przeproszeniem odemnie -.- i jescze ten opis twoj na gg ze cie chaknołem n /c stary !! |
Cytuj:
HAHAHA po 1. to nie mnie hakles tylko kumpla i gg masz kumpla Jelopie po 2. jak niewiesz co jest w pliku to nie dawaj tego na forum tylko przeskanuj dobrze itp po 3.. morda |
OMg to ja juz nie wiem komu wierzyc niech :(
|
Za***isty Film :)
|
dziwne tylko ciebie hakneli ;p A moze kumpel cie o***al :D dobrze ci tak w sumie a po drugie tylko ciebie dziwne eh ;]
|
Cytuj:
Koles ty jestes nie do***any??!?! pisze 2posty wyzej ze to kumpla hackneli przez ten filmik idiito <czytanie ze zrozumieniem> pozatym mial pewnie lepsze itemki niz ty a moze to ty masz teraz jego co?!!? kapiszon sie znalazł |
Całkiem ładnie wykonany Quest :)
|
hahaaha a moze moze :p a moze ty go haknoles i zganiasz na filmik co :)? kazdy sciagal i nikomu sie nic nie stalo :D nooba ! :P a jesli mam te itemki to co ? przyjedz do mnie ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:24. |