![]() |
^^
To może Pan Oles nam powie na czym polega ta gra.......
A może znowu ktoś usłyszy "Hunted, couse i need some gp", może bede to ja..... ale tak już jest w tibi |
wiecie co? ja wczoraj zabilem 9 osob (revenge). i 7 razy dostalem hunt od najwyzszych lvli i mowie im "hi" ;p prawda jest ze na Elysii, ktos kto teraz zacznie, ma praktycznie nikle szanse na mid/hight lvl. dlatego ja zmienilem server, ale szkoda mi bylo zostawic moich przyjaciol :(
|
Niema sprawy powiem Ci na czym ta gra polega ... ;] ... Na początku grasz w nią ,żeby miec satysfakcje ,że zrobileś lvl ... nie nudzi Ci sie siedzenie na qardach bo siedzisz 2h i masz lvl. Dochodzisz do momentu kiedy chcesz brać udział w wojnach , chodzic na najlepsze potwory. Potem interesują Cię tylko i wyłącznie wojny i zabijanie innych graczy. Czasem Ci sie ich zal robi jak Ci placza czemu ich zabijasz a jak zabijesz ich wypadnie Ci cos znich wartosciowego to jestes uhahany. A jak jestes leaderem swojej gildi i wygrasz wojne to chodisz happy przez dluuuuugi czas :) Chodz polecam poczatki nowych serwow wtedy wszystko cieszy ;]
|
Cytuj:
|
@up w thais stacjonuje najczesciej Xana~i Gekkesos :p
btw .. slowo o ariocu i kilku innych "high lvlowych" palkach .. Ci nowi ownerzy to niezle zezuny :p <xanaxor mimo ze nie nowy owner (chyba) to tez nie za dobrze celuje sdkami> |
Macie Hunta nic nowego:)
Wszyscy sie martwicie ze macie hunta od arioca dalitasa czy tras lowe a nie wiecie sprawdzislcie czy nawet bede chceli was zabic :baby: ja sadzilem ze mam hunta od vozzo cytuje"you pay 50 k or 10 bp sd's or hunted for live" raz padlem i mialem nie grac na elysii az pewnego rzu poszlem brejdaka ratowac i mijalem sie z vozzo w of a on nawet nic nie pisal :confused: zapomnial?? :)
SWIAT:ELYSIA PROFESJA:ROYAL PALADYN LVL:37 SKILS:72/53/14(DIST/SHIELD/MLVL) HIHO KONTROLERZY(BEST GUIDS) WARRIAT COME BACK PLZ I'M COME BACK IN 2 MONHTS:) |
Ehhhhh... Moją drugą postać huncili Lo Kerim & Ekim Leahcim, Zagadałem do protectora i teraz błagają o życie czy to jest normalen ?? :baby: Myśle że czasem dobże a czasem źle jest mieć na servie Hl'ów :)
|
Nie wiem czy blagaja o zycie......
btw. moja druga postac hunca z tego samego powodu... padla juz 2 razy aczkolwiek mimo wikszych lvli nie zlapali mnie jakies 6~ razy jak pkowalem.. carlin i hell gate to dobre miejscas gdzie mozna zwiac:P Nastala nowa era PA destiny~ 15.X.05 zaczeli kolo 21 w ab arioc scalp, filip meredzia(jako tako spoko), tsaro(powrot?) i kilku innych atakowali wszystkie 20lvl+ |
tsaro
Character Deaths Oct 25 2005, 19:13:27 CET Killed at Level 120 by Rekrul and by Jape Darklight dobrze mu tak xd :) |
janzeczek
janeczek znam jedengo knight na elysii ma 40 lvl czy to ty?
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:36. |