![]() |
Ulga...
Myslalem juz, ze nikt nie mysli tak jak ja... Bardzo dobrze!
Musimy szukac nowych pomysłów aby pomóc naszym ziomom... Wiem, że rózne takie wsparcia i olewanie IF dązy do Kleski lowlvli lecz zawsze pamietajcie! "(...)Niewazne elitarny czy zwykly, w kazdym strach zmusza do modlitwy. W obliczu smierci nie ma sprytnych, nie ma odwaznych, straszy brak uzyskania drugiej szansy..." HAIL POLISH PPL ON ISARA THAT IS THE LAST CHANCE! :cup: |
Uwaga uwaga panowie i panie Został dostał Deleta!! To wielki krok do uratowania Isary!!
|
Up moze i da sie uratowac Isare ale dla mnie to przegrany swiat. Po tym jak przed chwila padlem (by Swift, Vilden, Xefar and Helixiz) postanawiam zmienic server:P Zycze wszystkiego naj PG! Zrookowac Swe!!
http://www.angelfire.com/co4/qsy/qsy/index.album?i=0 |
heh wlasnie mnie skasowali -.- grrr trap na scarabach ale pierd......e jade do konca niech bija unjusty niech mnie zabijaja i tak gram dalej do konca isary :P wystarczy wytrwałosc jest masa polakow oscylujacych w granicach 50 lvl wystarczy sie zebrac razem
|
Jak widać coś sie tam dzieje wczoraj padł Cothello 74 RP dorwał go galad, saz i Lyan.
|
Bapupa banished for unjusted player killing. (7 day)
Miał Hacked :) http://rapidshare.de/files/6054606/bez_tytu_u.JPG.html Screen domku bappy =) |
Bapupa nie mial zapewne hacka, to pewnie jest jego i Rookiego zagrywka ;)
|
Cytuj:
Po 1. Po hu* miałby kłamać ? po 2. Po hu* mialby specjalnie padać od mumi? po 3. Wątpie by oszukiwał Damgratha etc. |
Wie ktoś jaki jest tytuł tej piosenki na 1 filmiku wmv ??? :confused:
|
ja z moim 9 lev wykoncze ich wszystkich tylko jak ich mam ropoznac.i skad mam wiedziec od kogo kupuje i komu mam nie sprzedawac.ale spoko oko jak sie juz rozwine to napewno wspomoge polakow.a moze partyzantka pomoze jakies spadajace klody kolce i takie tam:P
|
Cytuj:
|
moze ktos mi nie wierzy ze bede pomocny??
|
Isara
Gram na tym servie i jest spox tylko że obora i walki ciagle ale spox NAJLEPSZY SERVER
|
Na isarze mam 30 palka<i z 16 bp uhów, bp boltów>, także mówić co i kiedy a na pewno wam pomogę :D
|
Teoretycznie jest już koniec wojny.
Ciekawe czemu nikt tu tego nie napisał? Pytanie tylko na jak długo będzie spokój... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:35. |