![]() |
mi chodziło o to, ze polacy tacy jak tarin, phil, karima itp. raz dedli i uciekaja. a taki tabias dalej gra chociaz go zhakowali. mogl przeciez grac inna postacia, ktora nie ma zrobionych questow (tego sam nie rozumiem ;p).
|
Z tym ze Tobias ma 4 ownerow jak nie wiecej gra na nim wiele osob i jakbys nie wiedzial tobias ma eq z Della Escaldado czyli miedzy innymi StoneCatter Axe i inne eq i kase . A Philten , Kari wcale nie padali po 1 razie jakbys tez nie wiedzial Karima nie mogla spokojnie uha wypalic bo na nia polowali a ze padla tylko 2 razy nie znaczy to ze nie probwali jej pkowac . Karima grala jeszcze w sierpniu ale jakbys mial bac sie stac minute afk bo przyjdzie Pirilampu czy Abnadabe to nie wiem czy bys gral dalej.
|
Cytuj:
A nawiazujac do questów to poza tym, ze Tobias posiada Stonecuttera Della to nie mial wykonanego Demon Helmeta oraz zapewne skompletowanego HotA. |
Lol
Cytuj:
stracila all oprocz tego sworda...co tu sie dzieje polacy robic chary pacce robic POLAND GULID i jedziemy z maceio z tymi PIOPA**A*A**A* mi no! PECAE LOVE and ROCK & ROLL a co do huntow zawsze jest hardcore xD jak idizesz z ekipa przpuscmy 20lvl na voc. to jak przejdzie jakis 30lvl+ czuje sie ta adrenalinke xD WBIJAC! NA ! SAMERE!! |
Cytuj:
POzdro |
Cytuj:
FILO PO*** FILO *** FILO ****A FILO PO*** FILO S****YSYN! (nie chdozi mi o filona na forum pl bo to ja xD) |
Cytuj:
FILO PO*** FILO *** FILO ****A FILO PO*** FILO S****YSYN! " chyba widać jakie wyrazy tu miały być |
Samera to wyrabane w kosmos swiat jest malo polakow ale jak juz jest jakis polak to jest zaden noob spoko gosc sam gram na tym swiecie mam 24 lvl
|
Gram na samerze mam 51 lvl bylem swiadkiem wileu wydarzen na tym beznadziejnym serverze nie bede wspominal juz o Karimie i Philtenie tylko o wspanialym graczu chyba o najlepszym polskim Sorcerze na samerze Fossils'Master ktory zostal wrecz wygoniony z Samery przez Pirlampu :( naprawde mimo ze jestem przywiazany do tego servera nie polecam na nim grac bo jest to server prywatny br'ow :( jest to przykre ale jest to prawda wkoncu ktos by m,ogl zrobic porzadek na samerze
|
Cytuj:
Down Maceio |
hehehe
Witam Wszystkich Potępiaczy Br :P Ja Chciałbym Żebby Wreszcie Była Wojna Br Vs. Poland i Jeśli Znajdę Ekipę To Będe Się Bił :) Narazie Jesteśmy Zasłabi Ale z Czasem Będzie Lepiej ;) Tylko Pewnie Jak z Wykle Polacy Nie Będa Brali Udziału A (szczegulnie h lv polacy) bo Będą Się Bali :baby: hehehe Że Ich Biją Mocno ;( Wielu Polaków z Większymi Lv Odeszło (Philten,Fossil Master,Karima) :( No Nic Ciekaw Jestem Ilu Polaków Brało By Udział w Wojnie :P Bo Czas Zwyciężyć B) :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: Edit: Świetujmy i Płaczmy Odszedł Demones Hunter Prawdopodobnie Został Zhackowany Chciaż Mówił Mi Że Odchodzi :P Według Mnie Był On Jednym Z Nielicznych Fajnych Br ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
zostalem z knightem na 18lvl xD pozdro. |
Fakt
mi tam maceio moze byc mam plecy nic mi nie robiom demones to byl ( i jest)spoko ziom a w szczegolnosci lubie szefa maceio Yomyaelz Sanctum -a spoko ziom i odpowiada do kazdego =]
|
Wojna
Sam z chęciom bym walczył z br lecz ta wojna by nie miała sensu, hyba ze byli gracze by wszli na swoje postacie z samery o ile ktos je zachował i walczył o pokuj na samerze, a komu nie odpowiada to no to cuż mam do niego 2 dobre rady, graj na niskich lvl lub zmien serwer, ja sam chce byc w elicie i chce walczyc o niepodległość dla polaków:P
|
Musialem dac edita
-EDIT- ehh za bardzo zareagowalem xD zaraz editne znow i podam filmik xD Samera AB nic ciekawego ale krotki film o polakach z samery ^^ grajcie...aha...jak zaczniecie grac jush na mainie na roku w sumie tesh to napiszcie do mnie dam jakis item ; ]
-EDIT2-Jak mowielm tak zrobie oto film na rapidshare http://rapidshare.de/files/5597546/polakowao.rec.html NIe ma wira jak cos to ze skanuj ktos :P Instrukcja jak sciagnac jedziemy an du nastepnie kilkamy Free,Potem czekamy znow jedzemy na do i czekamy lub jesli jest link to odrazu sciagamy plik ^^ Milego ogladadania xD |
humm.. a moim zdaniem wszyscy dup**ycie :p ja tam nie mam duzych problemow z BR ,wzielibyscie sie do gry a nie
ze w wczesniejszych postach koles gada ze robi 2 miesace z 17 na 19 lvl , albo wam przeszkadza ze dziela konto... wy tesh tak mozecie jezeli chcecie miec tak szybko wysoki lvl , lecz to niezmienia faktu ze Samera jest sux Serwerem i nigdy nie beda rzadzic tu polacy ;( Moravovos to juz by chcial z nimi wojne prowadzic lol.. wystarczyl by 1 h-lvl i by wszystkich pozabijal :o , wiec jedyne co pozostalo to tylko bic lvl i skille i przede wszystkim nie Pkowac na niskich lvl bo najczesniej za to ma sie Hunted B) ~~Hail Pink Party~~ ~~Hail Dream Team~~ ~~Peace in Samera~~ |
Cytuj:
|
Ema!! Grałem na samerce dosyc dlugi okres czasu i uważam ze serwer jest totalnie do bani!! Mianowicie mialem wiele przygod na tym serwerze tych dobrych i tych zlych niestety pewien czas temu dostawalem hunty.
Cala ta przygoda zaczela sie jak zobaczylem u kumpla ta gre i w pewien nudny wieczor zrobilem se postac na samerce. Z poczatku bylem totalnym noobem nie wiedzialem jak sie w to gra robilem rozne niestwozone rzeczy az pewnego dnia dostalem ivna do guildi polskiej. Tam niejaka rodzinka silverow zaczela uczyc mnie jak w to sie gra :]. Z zaczelem sprzedawac runki high lvlom a ci proponowali ze beda mnie protektowac. Wszystko sie fajnie ukladalo az pewnego dnia gracz imieniem Silver'clithe poznal kolesia z maceio i ten opowiedzial mu cala historie o tym miescie i graczach. Dowiedzialem sie ze wszystkie high lvle dizela konta po 2 osoby 3,4,5 nawet do 6 osob nie mowiac o Tobiasie El'matadorze ktory jest 24h online. Sa to ci sami playerzy co z della escaldado. Z pewnym okresem czasu jak dostalem jakiegos hunta albo musialem placic okupy za to ze zabilem 10 lvla na ktorym gral jakis high lvl protektorzy nic nie robili mieli to w gdzies :(. Jak idziesz gdzies na hunta i przyjda w to miejsce gracze maceio odrazu masz deda bo wiedza ze zyskaja z ciebie troche runek i jakis eq a czasem nawet dobry loot czyli PA jest od groma. Hackerow tez jest duzo i hakuja sie nawzajem kumple z maceio. Chcesz sie wybic?? Zapomnij zostaniesz zrownany z ziemia w przeciagu tygodnia. Wiec wszystkim odradzam ten serwer a ci co mowia ze jest super z czasem sie przekonaja. Najlepiej jak najszybciej opuscic ten serwer ci co jeszcze zostali tak jak zrobili to polacy z wysokimi lvlami. Najgorsze jednak jest to ze polacy na tym serwie nasladuja br i hakuja konta innym polakom albo okradaja albo zabijaja a co najgorsze staja po stronie br. Ja obecnie zaczalem grac na furorze i serwer jest totalnie opanowany przez polakow ale narazie po 2 tygodniach grania malo obeznany jestem co do tego serwa. Pozdro dla silver family :D i wszystkich moich ziomow :] |
Widzialam tu kilka sprzecznych opinii na temat naszego ( mojego, Phila i kilkoro naszych przyjaciol ) odejscia z Samery.
Sadze, ze nadszedl czas co nieco wyjasnic, nie bede sie rozpisywac, skopiuje tylko pewna rozmowe, jaka odbylam po 30 minutach od zalogowania sie na ten serwer: Channel saved at Thu Oct 13 18:32:49 2005 18:28 Karima: hello :) 18:29 Karima: omg, its possible, Abnadabe talking to me? 18:29 Karima: im only 27 lvl druid 18:29 Abnadabe: Hi! 18:30 Abnadabe: HUNTED 18:30 Abnadabe: =D 18:30 Karima: nice :) 18:30 Abnadabe: KARIMA = RESISTENCE = HUNTED 18:31 Karima: but i like to be hunted :D:D Chyba nie musze niczego dodawac :D:D Pozdrowienia dla wszystkich znajomkow, ktorzy zostali na Samerce, tesknie za Wami :) Wasza Karima |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:32. |