![]() |
Cytuj:
Ten **** mial bursty w bp, mial ich nawet 400 !!! oO w niebieskim bagu xD czego ich nie wlozyl to niewiem :confused: |
looool co to bylo?? czmu on nie wlozyl burstow do kolczanu??:>
|
Jak sie idzie na annihilatora to conajmniej musi byc 1 sorc ktory by z sd siekal a nie typek mial busrty i nic nie robil, niedosc ze byl na marco to pewnie afkowal bo nie wlozyl burstow omg... X( ale dziecinada
|
To wygladalo jakby kolo ustawił se bota i poszedł spac/na herbatke/na podworko/ na obiad :P
|
Cytuj:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAH~ |
Cytuj:
Taaa... Chyba widziales tylko 1 film z anihilatorem... |
co kretyni to robili, nie wiem co oni mysleli ze jak nie beda bic to demony same znikna po jakims czasie, omg takich idiotow jeszcze nie widzialem
|
On pewnie czekal az sie demony uczelza zeby potem w wielkim stylu zabic samemu
|
Najgłupsza i najgorsza PRÓBA wykonania annihilatora.
Ciekawe dlaczego ten pall co stal przed nim nie uzywał p-bolt.. ?? 1 demon by padl szybciej, a dzieki temu mniejsze ryzyko padniecia. I ciekawe dlaczego sie uhal.. ?? juz z goory bylo widac ze annihilatora nie wykona- tymbardziej, że demony juz miały hp na zielono .. :baby: |
Cytuj:
srry za 2 posty, ale jak to zobaczyłem no sami wiecie. |
To jest żałosne czy ten kolo był AFK czy może do niego wszystko dociera z opóźnieniem?
|
OMG Takiego czegos jeszcze nie widzialem. Wydaje mi sie ze koles nie mial macro, poniewaz uhal sie normalnie a nie mugl wlozyc brustow bo by padl nie uhajac sie przez sekunde. Moze uhal sie do konca bo chcial zostac razem z kolezanka/kolega by potem nie osadzano go o tchurzostwo. Jednak i tak to wszystko jakies dziwne. Moze na otsie :P <joke>
|
lol... on hyba poszedl srac:P
przynajmniej tak to wygladalo |
większego kretyna nie widziałem przeciez demony same nie zginą 8o
|
hehe a moze laga mial :D
|
@JeaP: To się posta edytuje
@Xizz: Ty pewnie na każdym z annihilatorze na którym byłeś swoimi wszystkimi postaciami 100 lv+ waliłeś z sd. Nawet knightem :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D @To-pic: LOL :D |
Cytuj:
|
on musiał robić tego anni~ afk - przecież sam by przełożył. dziś z kumplem się śmiałem że brazol nie umie macro ustawić bo wszystko po angielsku :P
|
lol, wy jesteście nooby?A możę on nie używał makro i jak wspomniał kolega wyżej uhał się? Więkrzość z was nawet 20 sekund by tam nie wytrzymało. Wy jesteście żałośni -.-.Btw wielki podziw dla niego.Co mu z tego, że stracił te 30 bp uH? 100k dla 105 elite to nic. Respekt dla qmpeli. Blokować demona z busrt arrowsów kiedy już tonęła ostatnia deska ratunku :):)
|
Cytuj:
Moim zdaniem też jeśli już nie ładowal amunicji, i wiedzial że dednie to powinienien dać uhy temu drugiemu, żeby możliwe było że przynajmniej on przerzyje. Ale i tak jeśli by załadował te Brurst arrowy, to by dedł. Od początku powinien nośić to w czym si.ę specjalizuje Swordy. A nie burst Arrowybo, po pierwsze: Knighty mają za mały m level żeby ih używać bo prawie nie walą... Po drugie z np Giant Sworda by walił o wiele więcej, A po trzecie, a po trzecie nie ma... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:44. |