Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Polskiego Servera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=50940)

Itachi 05-10-2005 00:21

Price list'y nigdy nie byly i niebeda wzorem dla cen...na ekonomie w tibi niema ratunku :)

RafcioK 05-10-2005 14:14

Gildia bedzie jeszcze dlugo rzadzic tym servem, no chyba ze jakis wewnetrzny konflikt w Dusk rozbije team, w sumie juz sie zanosilo ale widac ze to bylo spowodowane tym ze chlopaki z Dusk sie nudza troche na servie ;P.

Losari 05-10-2005 17:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Itachi
Price list'y nigdy nie byly i niebeda wzorem dla cen...na ekonomie w tibi niema ratunku :)

hrhr zobaczymy ^^

RafcioK 05-10-2005 18:21

Dzisiaj kolejna osoba po Van Lidena zakonczyla gre na servie, jest nia Keenen... :/ czy to byl rzeczywiscie hack??

wolfram 05-10-2005 19:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Losari
hrhr zobaczymy ^^

nom na ekonomie nie ma ratunku ;/
10 minut po tym jak mi sie humor poprawil po wylootowaniu rh dowiedzialem sie ze jego cena schodzi juz do 40k pare osob za tyle sprzedalo... po y ebane

mowa tu o thorii nie o furorze rzecz jasna

Aristo~ 05-10-2005 19:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tukenus
Myslicie ze caly czas bedzie Duskies prowadzilo hmm a tu sie mylicie ! Dla tych typow trzeba pogarde trzymac bo sie robia za cwani niedosc ze maja wieksze levele i sie trzymia to nie znaczy ze sa the best hmm malo jest innych graczy i lepszych od tych co sa w duskies ? Doszlem do wniosku ze Duskies robi sie jak UV na hibernie ale to sie zmieni bo ilez mozna tlumaczyc typom z duskies ze niesa pokonani !!! ZALL -.- X(

Zalosne....

Jak uv na hibernie? Nie badz zabawny. Dusskines jest przeciwko pa na serverze i stara sie utrzymac lad i porzadek.

Noel 05-10-2005 23:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RafcioK
Dzisiaj kolejna osoba po Van Lidena zakonczyla gre na servie, jest nia Keenen... :/ czy to byl rzeczywiscie hack??

Nom niestety to byl rzeczywiscie hack.... ;/ , ale keenego juz od dluzszego czasu lagi meczyly :P wiec hack tylko utwierdzil go chyba w decyzji :P

RafcioK 06-10-2005 17:38

Ale co do Van Lidena to chyba niepotrzebnie wieszalem buty na kolku bo chyba jednak nie konczy grac na furorze bo wczoraj widzialem jak w dp szukal vice'ow do gildi.

Mati-Mielec 06-10-2005 18:46

Keenen też chyba nieskończył grać bo wczoraj widziałem go przy dp

Losari 07-10-2005 16:03

Cytuj:

Ale co do Van Lidena to chyba niepotrzebnie wieszalem buty na kolku bo chyba jednak nie konczy grac na furorze bo wczoraj widzialem jak w dp szukal vice'ow do gildi.

Konczy bo jest hunted^^

RafcioK 07-10-2005 17:44

Nom juz zauwazylem ze gildia znikla jego ;)A hunta ma serio za PA, czy cos innego nie pasowalo wam? Bo rozne sa opinie, a najpewniejsze chyba beda z Dusk :P Cos ostatnio szybko sie zmieniaja sprawy na Furorze :) widze ze Laaco tez zakonczyl swoja kariera na servie...

Noel 08-10-2005 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mati-Mielec
Keenen też chyba nieskończył grać bo wczoraj widziałem go przy dp

Skonczył grac :] wchodzi tylko tak dla towarzystwa...

Losari 09-10-2005 00:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Noel
Skonczył grac :] wchodzi tylko tak dla towarzystwa...

oj skonczyl skonczyl^^
Oct 08 2005, 09:19:42 CET Killed at Level 58 by Sarandiel
Oct 08 2005, 14:06:34 CET Killed at Level 56 by Sarandiel

Losari 09-10-2005 00:35

Cytuj:

Nom juz zauwazylem ze gildia znikla jego ;)A hunta ma serio za PA, czy cos innego nie pasowalo wam? Bo rozne sa opinie, a najpewniejsze chyba beda z Dusk :P Cos ostatnio szybko sie zmieniaja sprawy na Furorze :) widze ze Laaco tez zakonczyl swoja kariera na servie...

Chodizlo o to ze Vanliden zabijal skulle w carlin a iz Duskiness jest przeciw pa (a takie zachowanie mozna uznac za pa) to dostal hunta ale hunt vanlidena jest juz nieaktualny.

RafcioK 09-10-2005 13:49

Czyli mniej wiecej tak jak mowiono, thz za odp bo bardzo mnie to interesowalo :P
Juz 7 osob doszklo do 100 lvla :) Bardzo szybcy sa chlopaki :D Ciekawe kiedy pierwszy 200 :P

Podroznik 09-10-2005 14:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valest
8o Nawet dobry ;)
Na furorza szkoda ze niema wojny bo nudno tam ......

A mi szkoda ze nikt niewypowiedzial twojej gildi na Arcani wojny.. i ze niepadles pare razy , i niebyles np hunted , i niemogels expowac, swobodnie chodzic...
Wienc shut up fu***r

Podroznik 09-10-2005 14:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tukenus
Myslicie ze caly czas bedzie Duskies prowadzilo hmm a tu sie mylicie ! Dla tych typow trzeba pogarde trzymac bo sie robia za cwani niedosc ze maja wieksze levele i sie trzymia to nie znaczy ze sa the best hmm malo jest innych graczy i lepszych od tych co sa w duskies ? Doszlem do wniosku ze Duskies robi sie jak UV na hibernie ale to sie zmieni bo ilez mozna tlumaczyc typom z duskies ze niesa pokonani !!! ZALL -.- X(

A czemu ma nieprowadzic" ? Jesli niewyzondza niewinym kzywdy...
Jesli ja majonc 20 lvl expie na cave gaurd, wlazi jakis kolo z 55lvl + i pyta sie czy ma mnie odprowadzic do wyjscia. Pisze do ziomka z Duskiness i kolo "prosi o wybaczenie" i pyta czy moze byc next.....

Jesli Duskiness niebendzie pekowac, naduzywac wladzy moze zdobyc szacunek lodzi..

I mysle ze wielu ludziom bendzie to odpowiadac ze zondzi pozondna gildia..

Zecz w tym ze jako gildia favoryt, mosi wiedziec kto moze byc w jej szeregach, ktos kto niezhanbi jej wizerunku...

Hail Furora

Rogger 09-10-2005 14:53

nic ciekawego zawsze są jakieś problemy z tym

Itachi 09-10-2005 14:58

Zaczelem grac na furorce z nadzieja ze nieskonczy sie tak jak na Valorii...
Narazie na nic nienazekam.
Osobiscie do Duskiness nic niemam oni domnie tez nie :)
Zyjmy dlugo i szesliwie B)

Podroznik 09-10-2005 15:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Itachi
Zaczelem grac na furorce z nadzieja ze nieskonczy sie tak jak na Valorii...
Narazie na nic nienazekam.
Osobiscie do Duskiness nic niemam oni domnie tez nie :)
Zyjmy dlugo i szesliwie B)

W koncu tutaj pzynajmniej ja czy tam ktokolwiek niedostanie hunta za to ze jest polakiem od zafa****ych szwe****w :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:16.