![]() |
Price list'y nigdy nie byly i niebeda wzorem dla cen...na ekonomie w tibi niema ratunku :)
|
Gildia bedzie jeszcze dlugo rzadzic tym servem, no chyba ze jakis wewnetrzny konflikt w Dusk rozbije team, w sumie juz sie zanosilo ale widac ze to bylo spowodowane tym ze chlopaki z Dusk sie nudza troche na servie ;P.
|
Cytuj:
|
Dzisiaj kolejna osoba po Van Lidena zakonczyla gre na servie, jest nia Keenen... :/ czy to byl rzeczywiscie hack??
|
Cytuj:
10 minut po tym jak mi sie humor poprawil po wylootowaniu rh dowiedzialem sie ze jego cena schodzi juz do 40k pare osob za tyle sprzedalo... po y ebane mowa tu o thorii nie o furorze rzecz jasna |
Cytuj:
Jak uv na hibernie? Nie badz zabawny. Dusskines jest przeciwko pa na serverze i stara sie utrzymac lad i porzadek. |
Cytuj:
|
Ale co do Van Lidena to chyba niepotrzebnie wieszalem buty na kolku bo chyba jednak nie konczy grac na furorze bo wczoraj widzialem jak w dp szukal vice'ow do gildi.
|
Keenen też chyba nieskończył grać bo wczoraj widziałem go przy dp
|
Cytuj:
|
Nom juz zauwazylem ze gildia znikla jego ;)A hunta ma serio za PA, czy cos innego nie pasowalo wam? Bo rozne sa opinie, a najpewniejsze chyba beda z Dusk :P Cos ostatnio szybko sie zmieniaja sprawy na Furorze :) widze ze Laaco tez zakonczyl swoja kariera na servie...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Oct 08 2005, 09:19:42 CET Killed at Level 58 by Sarandiel Oct 08 2005, 14:06:34 CET Killed at Level 56 by Sarandiel |
Cytuj:
|
Czyli mniej wiecej tak jak mowiono, thz za odp bo bardzo mnie to interesowalo :P
Juz 7 osob doszklo do 100 lvla :) Bardzo szybcy sa chlopaki :D Ciekawe kiedy pierwszy 200 :P |
Cytuj:
A mi szkoda ze nikt niewypowiedzial twojej gildi na Arcani wojny.. i ze niepadles pare razy , i niebyles np hunted , i niemogels expowac, swobodnie chodzic... Wienc shut up fu***r |
Cytuj:
A czemu ma nieprowadzic" ? Jesli niewyzondza niewinym kzywdy... Jesli ja majonc 20 lvl expie na cave gaurd, wlazi jakis kolo z 55lvl + i pyta sie czy ma mnie odprowadzic do wyjscia. Pisze do ziomka z Duskiness i kolo "prosi o wybaczenie" i pyta czy moze byc next..... Jesli Duskiness niebendzie pekowac, naduzywac wladzy moze zdobyc szacunek lodzi.. I mysle ze wielu ludziom bendzie to odpowiadac ze zondzi pozondna gildia.. Zecz w tym ze jako gildia favoryt, mosi wiedziec kto moze byc w jej szeregach, ktos kto niezhanbi jej wizerunku... Hail Furora |
nic ciekawego zawsze są jakieś problemy z tym
|
Zaczelem grac na furorce z nadzieja ze nieskonczy sie tak jak na Valorii...
Narazie na nic nienazekam. Osobiscie do Duskiness nic niemam oni domnie tez nie :) Zyjmy dlugo i szesliwie B) |
Cytuj:
W koncu tutaj pzynajmniej ja czy tam ktokolwiek niedostanie hunta za to ze jest polakiem od zafa****ych szwe****w :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:16. |