![]() |
Cytuj:
|
Ech... Czyli na polski: Ludzie, myślcie troche, nie dawajcie nikomu passów, i nie piszcie ich nigdzie prócz tibia.com i w samej grze, bo inaczej gra da wam wpier... . Zastanawiam się dlaczego do ludzi to nie dociera... . Swoją drogą, ostatnio dostaje różna wiadomości, wiadomo śmiecie w stylu "BITBOT (...)" razem z pięknym linkiem, po czym osobnika pięknie raportuje przy kombinacji klawiszów ctrl+r. :evul: Jednak ciekawe jest to że... Dostaje to bardzo często od brazylijczyków, czyżby nawet oni mieli dosyć polskiego "hackowania" i sami zaczynali. Naprawdę smutno się robi... Nikt już nieche samemu dojść do czegoś tylko niszczyć cudza pracę. :(
|
o0
to jak ktoś mnie oszukał tak to nie można już zwrócić tego konta??????"? :( :( :( :( :(
|
Zgadza się to niesą maile od cipsoftu a na tibi często daja msg że jesteś na ""black liscie i ci da gm bana jak sie niezalogujesz na ta strone ( a ta strona to hak ) więc ostrzegam was bo mojego kumpla załatwili jak dzieciakia z tą black listą X(
|
Fajnie by było jak Cipsoft zaszczegło by na alegro że nie można sprzedawać postaci z Tibi to by napewno zmniejszyło liczbe hacków.
No ale jak zwykle Cipsoft ma zaprzeproszeniem w dupie takie rozwiazanie. |
hakerzy to psy i szmaty
LUDZIE POCO HAKOWANIE WKONCU TRZEBA CZRPAC PRZYJEMPOSC Z TIBI
(TIBIA RULEZ :D ) U NAS NA PLACU KAZDY HAKUJE I BIJE SIE O RZECZY Z TIBI LOLZ nOOby, hackerzy-------the fuck out,spier.......,fuck you bitch, :evul: |
LOLOLOLOL hakerzy to downy które nie umieją grać i nic na to nie wskazuje żeby sie nauczyli
LOL |
Ten błąd z deadami jest naprawiony ale wcześniejsze deady poprostu sie skasowały... I tak dobrze bo wyświetlały się 3 deady a teraz tylko 1 xD
|
Cytuj:
Oczywiście da sie dojść do tego jaką ma typ xywe np po skillach itd ale to nie zawsze jest dokładne. A co do "hakerów" to niech się dzieci cieszą, jak im staje jak czyjeś passy zdobędą to już ich sprawa... pozdro! |
ja osobiscie zostalem zhackowany dwa razy. raz na samym poczatku gry ( poszedl sie j^$#c p-set i serpent ) bo uzywalem "illegal software" i drugi raz, jak ktos u mnie w szkole podlozyl mi pod kompa keylogga. za drugim razem poszly w pierony 2 bp uhow ( oba z reszta niepelne ). w domku bylo gratow za jakies 80-90k najmniej + loot za jakies 40k. ten pseudo-hacker okazal sie wyjatkowym debilem, poniewaz tuz obok wejscia do mojego domku byla skrzynka na listy, w domku przeszlo 10 nowiutkich parcelli... poza tym chcial sobie ten koles wyslac graty z premii na azure.
te wydarzenia nauczyly mnie 2 rzeczy: nigdy nie uzywac programow nielegalnych i tego, zeby nie grac w tibie w miejscach ogolnodostepnych. sadze, ze tylko ludzie wyjatkowo nierozsadni daja sie nabrac dwa razy na ten sam numer. w tej chwili nie ma takiej mozliwosci, zebym zostal zhackowany, poniewaz moich passow nikt nie zna, nie korzystam z nielegalnego oprogramowania i nie gram gdzie indziej jak tylko w domu i sporadycznie u kolegi. poza tym zmieniam hasla regularnie co tydzien ( hasel nie wpisuje z klawiatury, tylko i wylacznie przez kopiuj/wklej ). do generowania hasel uzywam wlasnej produkcji programu to generowania. posiadam 2 programy antywirusowe, 1 firewall i proxy. szansa dostania sie do mojego komputeraz jest praktycznie malo mozliwa zwazywszy ze na moim routerze jest postawiony linux z wylaczona opcja laczenia sie do niego z zewnatrz |
:(
Jak sie na ta stronke wchodzi to odrazu widac ze jest podroba ja patrze zawsze na ... reklame jak na tibia.com jest inna to mowie bye bye tej stronie ale i tak nigdy w takie gowna sie nie bawilem.
PS. UWAZAJCIE NA SWOJE KONTA :D :D :D :D :D :D :D |
Ja mam pacc i czensto dostaje listy ze mam wejsc na jakas strone itp. a wczoraj dostałem to od jakiegoś gościa to podawał sie za tutora:http://i20.photobucket.com/albums/b2...ek/Ualalal.jpg
http://i20.photobucket.com/albums/b2...ilek/haker.jpg |
ehh
Kazdy powinien czytać co mu wysyłają, a nie od razu klikać ;D Myślenie nie boli :)
|
Cytuj:
|
to nie jest hakowanie tylko idiotyzm tych co daja passy
|
Hacker noobs
Ostatnio taki noob
- Masz Bana bo uzywales cheatow(nie cheatuje nigdy!) Jedynym wyjściem jest podanie mi twoich passów i nie będziesz zbanowany! -Zbanowany to ty jesteś za hackerstwo! Ktos sie mega napracuje a tu taki haker ktury nic nie umie robic tylko kraść chary! |
Cytuj:
A to ze ktos zostal shakowany to wedlug mnie tylko jego wina nieściągasz programuw cheterskich (tibia.pl miliony razy ostrzegala) niepodajesz passów na innych stronach nisz tibia.com niepodajesz nikomu passow nawet GMom i niegrasz w niepewnych miejscach (kafe niekture) przed tym wszystkim byly ostrzezenia w seciurity hints stosujesz sie dotego i masz spokuj |
Cytuj:
|
Z gory przepraszam urazonych, ale:
Ludzie.. Cochwila ktos tutaj lamentuje ze go hackeli.. jakim cudem skoro wszyscy tak twardo mowicie ze macie mozgi? Moze i macie, ale tez trzeba umiec go uzywac. Jakos ani mnie, ani nikogo z moich dobrych znajomych (hail Tymon - wyjatku ;D) nigdy nie hackeli.. |
Eh...
Mnei właśnei hakneli na jakiejs stronce...Wygladala identyko...Nawet taka sama reklama O.o i koncowka .com aler coz...Zalozy;lem juz nowe konto...
Wiem jestem debilem nie musiscie ki tego pisać... Ale tak wogole nei przejalem sie ;DMilem 11 lvl sorca... Teraz robie nowa postac i mam juz 4 lvl ;] PoZdRo |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:27. |