![]() |
To dobrze ?
Nie wiem czy 1 link jest dobry ?
Zamiast tej strony otwiera mi się strona ATI&HIS. Tam wypełniam wszystko tak jak trzeba (łącznie z SN) i klikam na submit po czym pojawia mi sie napis że wpisałem zły numer ! To jest dobry numer. Właśnie dlatego zastanawiam się czy wszedłem na dobrą stronę ! Odpiszcie szybko ! A i jeszcze jedno. Czy może miec na to wpływ to że karta jest Sapphire a nie HIS ? P.S. Jeśli ktoś ma pare chasel mógłby dac mi jedno ? Będę wdzięczny. PLZ |
hmmm...
raz mi sie udalo na wymyslony serial number, ale 2 raz nie idzie. Nie pamietam juz jak ja to pisalem hmmm. O dziwo ten 1 raz udalo mi sie za 1 razem. |
Cytuj:
|
Ale czy mugłby podać mi ktoś kod seryjny jakiegoś produktu ATI bo ściognołem grę z tego linku a do testowania jej trzeba mieć kod seryjnuy produktu ATi :/
|
Cytuj:
Odpowie ktoś?? bo ja nie wiem skad mam to wziac?? |
Cytuj:
|
A jeżeli mam GeForce 4 a tam tylko do wyboru AtiRadeon to też da rade grać ?
|
up:
No ja pie******* SPRAWDŹ SOBIE !!!!! Ja gram na Geforce 2 MX 100/200 i jakoś chodzi ! A ty sie pytasz o takie karty -.- gostek idź się lecz na brak mózgu ! Wsadź se tam kalafior i idź zaszpanuj na rynku ! |
Cytuj:
@up Hie, hie, ale ty lubisz najeżdzać na ludzi. Dobrze, że narazie nie miałeś powodu (albo go nie znalazłeś ;)) żeby na mnie najechać :D. |
No Dajcie ten numer
dAJCIE NUEMR SERYJNY BO JA NIEMAM GO NIGDZIE :( :(
|
up:
Takich ludziopodobnych stworzeń jak ty, powinno się masowo w obozach koncentracyjnych zamykać! JEsteście zakałami naszego społeczeństwa, najgłupszymi debilami i wogóle, szkoda mi tylko bluzg na takie kretyństwo -.- Po1) W PIERWSZYM POŚCIE MASZ LINK Po2) tu też masz ten link)http://buy.ati.com/myprofile/gw_index.asp?Ref=&AIB=HIS Po3) I tak sobie nie pograsz bo cie zleją ... gdyż takie ...ah wiesz sam... gówno porobisz ja już Cię widzę jak w to grasz -.- . You 1337. EDIT: Wybaczcie za zbluzganie :* . |
niby zapwada sie ciekawe ale jako ze nie mam karty graficzej ATi to niezabaradzo dziala a generowanie seriala chyba srednio ciekawe. jakby ktos mial jakiegos seriala do karty to podajcie
|
Cytuj:
|
już mi sie pisać nie chciało... no ale cóż...
Radek, odpisz jak możesz w głównym topicu Guild Wars ;* . |
Ale co trzeba wpisac tu
Product Serial Number: . (example: A111111111111) :( |
Cytuj:
@Avager Odpisać na co? Sorry, ale nie za bardzo zrozumiałem twojego posta :P. |
up:
w topicu Guild Wars ! ;P (główny topic ;P ). w tym dziale jest topic pt. "Guild Wars" i pisz tam ;P . |
Cytuj:
No pan chyba troche przesadził.Może kilka set..no ale nie milionów;/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:08. |