![]() |
Ta, poradnik niezły. Mogłbyś imo dodać jaka klasa na jakich skillach i z jakim eq (ew. jakie runy wziąć) mogłaby tam spokojnie iść na hunta. Mnie tam ta forma nawet odpowiada.
|
W sumie dobry poradnik daje 7/10
|
lekka aktualizacja poupdejtowa :P
|
Możecie mi powiedzieć jaki lvl i jaki m lvl i jakies skille powinien mieć palladyn żeby na OF(Orc Fortess) mógł dobrze i spokojnie expić i robić kase:) :) :) B) :p :p :D
|
chociaz ze mam prawie 100 lvl lubie tam expic nie wiem czemu ale jakos mi sie tam podoba ;] Jest tam Tego dosyc duzo dlatego jest dosc dobry exp wbijalem tam od 35 do 60 :D
|
Nie jestem Pewien
Nie jestem pewien ale wydaje mi sie ze okolo 25-30 lvl ze skillami okolo 60\40 moglbys tam spokojnie expic ja expilem od 35-60 dlatego nie jestem do konca pewien
|
Mamy zamiar isc na OF. Ja druid 25 lvl i 23 mlvl, sorc 28 lvl 27 mlvl, sorc 27 lvl 27 mlvl i knight 30 lvl skille 66/62. Czy mamy tam szanse dobrze poexpic i nie zginac? Co zabrac z soba?
|
niestety mało czytelne ,nie mozna sie połapać na szybkiego co i jak i gdzie.
|
Dopisz jeszcze aby wchodząc nie realizowac aktu "szarza"
I nie biec tak jak ja 27 palikiem z qmplami na sam srodek of bo to sie zakonczy smiercią, ew. przeogromnym waste runow i stresem :D |
kurde mam 84/83 i 67 lvl a mimo to mam jakis uraz do zerkow. dobije jeszcze kilka skilli i przejde sie tam i sprawdze czy mi sie bedzie zwracalo.. a jak nie to guardy zostaja:P
poradnik swietny. mi podpasowal:) |
Spoko poradnik napewno sie niedlugo przyda :evul:
|
teraz wiedz jak isc zeby niepas :P
10/10 |
Moze mi ktos powiedziec bo mam zamiar tam isc jaki trzeba miec lvl i skill knightem i zeby sobie radzic bez problemu i syfu ? B)
|
@up
Wyjdz, nie wracaj. @Topic Good job :) |
Dobry Poradnik Mozna Powiedziec Ze Swietny ;p :crusader:
|
Na pewno się sprzyda :D.
|
Cytuj:
Hym? przydała by się info, od jakich skilli, lvl dana profesja |
Sie napracowałeś 9/10 ocena :)
|
Poradnik dobry, ale rzeczywiście jak ktoś wyżej napisał "dopasuj tekst do obrazków" . . . Ja właśnie zacząłem chodzić na OF knightem 75/73 60lvl i wychodzę na ,,+'' expiąc tylko na +1, 0, -1 :)
|
Patrzcie na daty... -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:00. |