![]() |
Jeszcze niedawno upierałeś się , że zapomniałeś zrobić foty. Niezły żart. Demona nie da się przynieść z Edron , bo jak wyobrażasz sobie podroż zwłok demona na statku?
|
A nie słyszałeś o czymś takim jak Hellgate??
Tam przecież są demony. |
Dziwne ze na tym screenie jest ktos kto ma pacc i nie ma pokazanej mapy , jak udowodnisz gdzie to bylo ? :)
|
dobra przyznam się :) to nie moja fota tylko qmpla , widać na niej demona i jego, a on ( kolega ) ma 9 lvl ( miał pacc'a wtedy ) . Więc chyba nie powiesz że druid z 9 lvl chodzi na demony :)
|
Lol
Może widzialeś Demon Skeletona, a nie Demona?? Zastanów sie czy to ciało to był stos kości takich czerwonych czy ogromny czerowny potwór. Przemyśl to. ;)
PS. Na hellgate nie ma Demonów :* |
Dobra dobra ! Nie wkręcaj już ! Kto ci wierzy ! Zrób sonde ! hahaha ! Skończ , temat do zamknięcia ...
|
A może to było po ataku Oshabaala? I twój kolega zatargał gdzieś ciało demonka. Przecież skąd mamy wiedzieć jaki on ma lvl? Nicku na fotce nie widać!
|
właśnie dlatego zrobiłem posta X( !! nie mam pojęcia skąd ten demon się tam wziął i chciałbym się dowiedzieć
|
Elder Beorn :) sprawdź i uwierz "Tomaszu Niewierny" ;)
|
Dobra s*******aj szmato z tego forum ! Wy*******aj i nie wracaj ! A z kąd wiesz ciulu że demon był pod Ab ! Przecież to lipne zdjęcie na którym nic nie widać ! Ten temat jest do skadowania frajerze ! Mówisz że jesteś początkującym graczam i nic nie wiesz o tibi i sie ****a kłócisz ze starszymi graczami którzy wiedzą więcej od ciebie ! Pedale mały ! Gejek *******ony ma 13 lat a głupi jak 4 latek ! ****a mała ! Niech starzy Cię jeszcze dorobią ! :baby:
|
A czy ty wogóle widziałeś te ciało, czy tylko na tym screenie od kumpla? Bo jeśli tylko na screenie to cie widocznie kumpel robi w bambuko. Czemu wycięty został ze screena interfejs (nie można zobaczyć mapki). I wydaje mi się że to albo fake, albo screen zrobiony na edron...
PS. Skąd mamy wiedzieć, że osoba na screenie rzeczywiscie ma taki nick jak podałeś??? |
Cytuj:
Niema demonów do zabicia w miejscu dla facc, a jesli coś takiego widziałes to gratulacje dla ciebie, trzeba było zrobić filmik bo w zdjęcia nikt niewierzy, ...jesze takiej jakości jak to twoje -,- Temat mozna zamknąć ! |
Cytuj:
|
A mi się zdaje że jest możliwe by ciało demona leżało obok AB. Zapytacie jak ?
Już pisze: po updacie wprowadzono skrzynki do noszenia mebli w plecaku i wystarczy wpakować tam ciało i przynieść niech się dekle podniecają przed kompem. Proste ;) |
Cytuj:
Na tym zdjęciu jakby sie przypatrzyć, to widać że ma outfit Pacca. |
bossek, jak masz zamiar wyzywać ludzi których proszę o pomoc to idź do swojego młodszego albo starszego rodzeństwa i ich wyzywaj a jak nie masz rodzenstwa to sobie do kolegów tak mów X(
|
Cytuj:
Do tych paczek z meblami niestety ale neida sie nic wpakować, kupójesz paczke z meblem, idziesz do domku i rozpakowujesz, paczka znika. Ten Demon Niemiał szans tam być chyba ze potrafi latać... :P . |
Demony występuja tylko na terenie dla pacc nieda sie przetransportowac do facców a tak btw przyjzyjcie sie dokladnie demonkowi niejestem pewny ale widze ogien pod jego lapa (albo jestem ślepy)
|
hmm...nie wiem....to screen qumpla nie mój :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:43. |