Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Demon niedaleko AB?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=51100)

]v[ichal 23-09-2005 15:21

Jeszcze niedawno upierałeś się , że zapomniałeś zrobić foty. Niezły żart. Demona nie da się przynieść z Edron , bo jak wyobrażasz sobie podroż zwłok demona na statku?

Lagghunted 23-09-2005 15:27

A nie słyszałeś o czymś takim jak Hellgate??
Tam przecież są demony.

Chelmianka 23-09-2005 15:35

Dziwne ze na tym screenie jest ktos kto ma pacc i nie ma pokazanej mapy , jak udowodnisz gdzie to bylo ? :)

Lagghunted 23-09-2005 15:43

dobra przyznam się :) to nie moja fota tylko qmpla , widać na niej demona i jego, a on ( kolega ) ma 9 lvl ( miał pacc'a wtedy ) . Więc chyba nie powiesz że druid z 9 lvl chodzi na demony :)

Gusior 23-09-2005 15:44

Lol

Może widzialeś Demon Skeletona, a nie Demona?? Zastanów sie czy to ciało to był stos kości takich czerwonych czy ogromny czerowny potwór. Przemyśl to. ;)

PS. Na hellgate nie ma Demonów :*

bossek1990 23-09-2005 15:45

Dobra dobra ! Nie wkręcaj już ! Kto ci wierzy ! Zrób sonde ! hahaha ! Skończ , temat do zamknięcia ...

Vamerian 23-09-2005 16:00

A może to było po ataku Oshabaala? I twój kolega zatargał gdzieś ciało demonka. Przecież skąd mamy wiedzieć jaki on ma lvl? Nicku na fotce nie widać!

Lagghunted 23-09-2005 16:00

właśnie dlatego zrobiłem posta X( !! nie mam pojęcia skąd ten demon się tam wziął i chciałbym się dowiedzieć

Lagghunted 23-09-2005 16:04

Elder Beorn :) sprawdź i uwierz "Tomaszu Niewierny" ;)

bossek1990 23-09-2005 16:06

Dobra s*******aj szmato z tego forum ! Wy*******aj i nie wracaj ! A z kąd wiesz ciulu że demon był pod Ab ! Przecież to lipne zdjęcie na którym nic nie widać ! Ten temat jest do skadowania frajerze ! Mówisz że jesteś początkującym graczam i nic nie wiesz o tibi i sie ****a kłócisz ze starszymi graczami którzy wiedzą więcej od ciebie ! Pedale mały ! Gejek *******ony ma 13 lat a głupi jak 4 latek ! ****a mała ! Niech starzy Cię jeszcze dorobią ! :baby:

Shaboinker 23-09-2005 16:06

A czy ty wogóle widziałeś te ciało, czy tylko na tym screenie od kumpla? Bo jeśli tylko na screenie to cie widocznie kumpel robi w bambuko. Czemu wycięty został ze screena interfejs (nie można zobaczyć mapki). I wydaje mi się że to albo fake, albo screen zrobiony na edron...

PS. Skąd mamy wiedzieć, że osoba na screenie rzeczywiscie ma taki nick jak podałeś???

MKM 23-09-2005 19:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bossek1990
Dobra s*******aj szmato z tego forum ! Wy*******aj i nie wracaj ! A z kąd wiesz ciulu że demon był pod Ab ! Przecież to lipne zdjęcie na którym nic nie widać ! Ten temat jest do skadowania frajerze ! Mówisz że jesteś początkującym graczam i nic nie wiesz o tibi i sie ****a kłócisz ze starszymi graczami którzy wiedzą więcej od ciebie ! Pedale mały ! Gejek *******ony ma 13 lat a głupi jak 4 latek ! ****a mała ! Niech starzy Cię jeszcze dorobią ! :baby:

OMG co za debil.. , pisał 9 latek o 13 latku -,- ^

Niema demonów do zabicia w miejscu dla facc, a jesli coś takiego widziałes to gratulacje dla ciebie, trzeba było zrobić filmik bo w zdjęcia nikt niewierzy,
...jesze takiej jakości jak to twoje -,-

Temat mozna zamknąć !

bossek1990 23-09-2005 21:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MKM
OMG co za debil.. , pisał 9 latek o 13 latku -,- ^

Niema demonów do zabicia w miejscu dla facc, a jesli coś takiego widziałes to gratulacje dla ciebie, trzeba było zrobić filmik bo w zdjęcia nikt niewierzy,
...jesze takiej jakości jak to twoje -,-

Temat mozna zamknąć !

S*******aj geju z wampa ! Idź lizać dupe ! C*** ci w dupe małolacie ty ***any skrzacie . Wiem że nie ma demonów dla faca frajerze . To jest tylko debilu ciało zabitego demona ****u ! Wy*******aj

*Nitro* PL 23-09-2005 21:24

A mi się zdaje że jest możliwe by ciało demona leżało obok AB. Zapytacie jak ?
Już pisze: po updacie wprowadzono skrzynki do noszenia mebli w plecaku i wystarczy wpakować tam ciało i przynieść niech się dekle podniecają przed kompem. Proste ;)

Matiz 23-09-2005 22:08

Cytuj:

S*******aj geju z wampa ! Idź lizać dupe ! C*** ci w dupe małolacie ty ***any skrzacie . Wiem że nie ma demonów dla faca frajerze . To jest tylko debilu ciało zabitego demona ****u ! Wy*******aj

Używa tych wyzwisk bo mu brakuje słów i nie wiem kogo powinni dorobić, ale raczej ciebie. Ja nie będę używał wyzwisk, nie zniżę sie do twojego poziomu.
Na tym zdjęciu jakby sie przypatrzyć, to widać że ma outfit Pacca.

Lagghunted 24-09-2005 13:54

bossek, jak masz zamiar wyzywać ludzi których proszę o pomoc to idź do swojego młodszego albo starszego rodzeństwa i ich wyzywaj a jak nie masz rodzenstwa to sobie do kolegów tak mów X(

MKM 24-09-2005 20:00

Cytuj:

Delete plx... ^ Ty jeszcze nie dorosłeś aby udzielać się na tym forum.

Do tych paczek z meblami niestety ale neida sie nic wpakować, kupójesz paczke z meblem, idziesz do domku i rozpakowujesz, paczka znika. Ten Demon Niemiał szans tam być chyba ze potrafi latać... :P .

Asthan 24-09-2005 20:13

Demony występuja tylko na terenie dla pacc nieda sie przetransportowac do facców a tak btw przyjzyjcie sie dokladnie demonkowi niejestem pewny ale widze ogien pod jego lapa (albo jestem ślepy)

Lagghunted 24-09-2005 22:01

hmm...nie wiem....to screen qumpla nie mój :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:43.