![]() |
Moze nie miales tego na mysli ale jak to przeczytalam to tak zrozumialam i bardzo mnie to zdenerwowalam moze powiesz ze ja tez jestem noobem:/.Dobra ale nie bede sie do ciebie prula bo to nie o to chodzi.Ja znam ludzi który maja wysokie lv i sa noobami:D.I pozdro for all:D
|
Mazur, a co jest z Tomy Versetti?? a U***ywacz retired??
lord pewnie pomoze, neth to jego zona;P na nia tez liczyc mozna... dalej(sor yze nie pisze polskich znakow, ale sie spiesze:* )(daje (x)jak najpewniej pomoze): -Wilex Igiss x - jeszcze przed 3 miechami powiedzialbym Norf von Lucera...:/ -Barkus -Tabita x -Bodzior -Druid Voodo -Greg Paladyn x -KAte Paladine x -Kot Morderca x -Mario Nie zwyczerzony -Sir Gimli x -Veiru x -JA :D maly lvl, ale skiluje ostro;] xxxxx :D P.S no nie cenzura - tam chcialem napisac U j e b y w a c z ;](dla niekumatych ziomow jegi imeie to bez spacji;]) |
Juz to widze :kat: jak se pomagaja
|
Panie cenzura, a moze jak sie pan boi pokazac chara, to sie nie odzywa, coo??
Mazur, i to przeze mnie nie zrobi sie "wielkiej polskiej rodziny - gildii", coo?? :) |
PIsze nowy post, by było widać że coś sie stało: Polska Gildia, tak ciepło wspominana przez mazura;] powrociła - Evolution
Dla nieznających - najlepsza polska gildia na lucerze, teraz rekrutuje wszystkich lludzi ponad 50 lvl... myśle że dobrze robia i z lvlem i z tym ze kazdy moze dojśc do niej - chodzi mi ze nie ma zadnych uprzedzen do obcokrajowców |
Niestety dopiero teraz to zauwazylem;) Tak wogole to moj 1 post:p Od Dawna sprawdzam forum ale nigdy postow nie pisalem, ale do serva na ktorym gram zrobilem wyjatek i sie zajerestrowalemB) No to przejdzmy do rzeczy->Moim zdaniem to cos dobrego, ale nie kazdy kto ma level nizszy od 40 jest noob'em;/ Sam doszedlem do 25 leva ale teraz po 2 dedach mam 23
-_-'' Imho pomysl dobry, lecz zmniejszyc wymagania:) |
Newbie, kolego, newbie. nie widze cie na miejscu nooba, zwlaszcza że umiesz grać. a jeśli nadal sie upierasz powiem, że ci co mają poniżej 40 lvl to nooby, ALBO(to ważne słowo:P) nie mają powołania do tej gry
|
Cytuj:
|
NOOOO:P Możesz wyzywać, leje na to... widac nie dla mnie ta gra...
|
Omg
:baby: Boshe :baby:
|
Zapomniany
Omg juz nawet zapomnialem ze zalozylem ten temat xD a co do takiej polskiej gildii na servie to dupa bo nie wyjdzie znaczy jest United ale polowa lepszych lvli i tak sie wypisala (dlaczego?? sam tego nie wiem) sam tam tkwie sorcem ale nie na dlugo bo wracam do knighta Webtobik xD lvl slabszy ale pacc sie konczy a kasy na next narazie brak ale jezeli ktos by chcial gildie i ma 25lvl+ iznajdzie 4 osoby z pacckiem to czemu nie wkoncu sam kiedys bylem nefbie i wiem jak trudno znalezc gildie na takim lvlu
See Ya |
Za cholere bym nie wstąpił do waszej gildii bo nie wytrzymałbym Twojego kaleczonek polskiego.
Taka gildia ma prawo istnienia tylko z high lvlami, spójrz na Eternal March na Aldorze, to jest właśnie przykład takiej zgranej grupki. Edit: Oj no to sobie odświeżyłem topic xD Cholera to nikt nie zagląda :/ |
Chętnie bym się dołączył ! Jeden mały szczegól mam 20 lvl :( . Czy chociaż że nie wchodzę w normę 30 lvl to mógłbym jakoś sie dostać ? Jakby co to email- [email protected] albo gg= 6418155 .
PLEASE |
Ehum.Jedna rade jesli jestes polakiem i chcesz normalnie grac w tibie to nie graj na Lucerze :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:01. |