Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Gildie (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=23)
-   -   Jedna wielka polska rodzina (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=51117)

Mloda1348 17-01-2006 14:33

Moze nie miales tego na mysli ale jak to przeczytalam to tak zrozumialam i bardzo mnie to zdenerwowalam moze powiesz ze ja tez jestem noobem:/.Dobra ale nie bede sie do ciebie prula bo to nie o to chodzi.Ja znam ludzi który maja wysokie lv i sa noobami:D.I pozdro for all:D

Flash_Radzio 17-01-2006 22:15

Mazur, a co jest z Tomy Versetti?? a U***ywacz retired??
lord pewnie pomoze, neth to jego zona;P na nia tez liczyc mozna...
dalej(sor yze nie pisze polskich znakow, ale sie spiesze:* )(daje (x)jak najpewniej pomoze):
-Wilex Igiss x
- jeszcze przed 3 miechami powiedzialbym Norf von Lucera...:/
-Barkus
-Tabita x
-Bodzior
-Druid Voodo
-Greg Paladyn x
-KAte Paladine x
-Kot Morderca x
-Mario Nie zwyczerzony
-Sir Gimli x
-Veiru x
-JA :D maly lvl, ale skiluje ostro;] xxxxx :D

P.S no nie cenzura - tam chcialem napisac U j e b y w a c z ;](dla niekumatych ziomow jegi imeie to bez spacji;])

Crazy Mage 17-01-2006 22:31

Juz to widze :kat: jak se pomagaja

Flash_Radzio 17-01-2006 22:46

Panie cenzura, a moze jak sie pan boi pokazac chara, to sie nie odzywa, coo??
Mazur, i to przeze mnie nie zrobi sie "wielkiej polskiej rodziny - gildii", coo?? :)

Flash_Radzio 30-01-2006 16:54

PIsze nowy post, by było widać że coś sie stało: Polska Gildia, tak ciepło wspominana przez mazura;] powrociła - Evolution
Dla nieznających - najlepsza polska gildia na lucerze, teraz rekrutuje wszystkich lludzi ponad 50 lvl... myśle że dobrze robia i z lvlem i z tym ze kazdy moze dojśc do niej - chodzi mi ze nie ma zadnych uprzedzen do obcokrajowców

Torx 30-01-2006 21:03

Niestety dopiero teraz to zauwazylem;) Tak wogole to moj 1 post:p Od Dawna sprawdzam forum ale nigdy postow nie pisalem, ale do serva na ktorym gram zrobilem wyjatek i sie zajerestrowalemB) No to przejdzmy do rzeczy->Moim zdaniem to cos dobrego, ale nie kazdy kto ma level nizszy od 40 jest noob'em;/ Sam doszedlem do 25 leva ale teraz po 2 dedach mam 23
-_-'' Imho pomysl dobry, lecz zmniejszyc wymagania:)

Flash_Radzio 31-01-2006 16:09

Newbie, kolego, newbie. nie widze cie na miejscu nooba, zwlaszcza że umiesz grać. a jeśli nadal sie upierasz powiem, że ci co mają poniżej 40 lvl to nooby, ALBO(to ważne słowo:P) nie mają powołania do tej gry

Mloda1348 31-01-2006 19:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Flash_Radzio
Newbie, kolego, newbie. nie widze cie na miejscu nooba, zwlaszcza że umiesz grać. a jeśli nadal sie upierasz powiem, że ci co mają poniżej 40 lvl to nooby, ALBO(to ważne słowo:P) nie mają powołania do tej gry

O MATKO ja pikole to ty tez jestes noobem bo nie masz 40 haha i nie umiesz grac sam sie wkopales:D.Bym ciebie wyzwala ale nie wypada bo uwazam siebie za kulturalna osobe a zreszta nie wypada

Flash_Radzio 02-02-2006 16:03

NOOOO:P Możesz wyzywać, leje na to... widac nie dla mnie ta gra...

Alexe the dark paladin 21-02-2006 01:14

Omg

:baby: Boshe :baby:

Jess 10-05-2006 12:34

Zapomniany

Omg juz nawet zapomnialem ze zalozylem ten temat xD a co do takiej polskiej gildii na servie to dupa bo nie wyjdzie znaczy jest United ale polowa lepszych lvli i tak sie wypisala (dlaczego?? sam tego nie wiem) sam tam tkwie sorcem ale nie na dlugo bo wracam do knighta Webtobik xD lvl slabszy ale pacc sie konczy a kasy na next narazie brak ale jezeli ktos by chcial gildie i ma 25lvl+ iznajdzie 4 osoby z pacckiem to czemu nie wkoncu sam kiedys bylem nefbie i wiem jak trudno znalezc gildie na takim lvlu

See Ya

Rethfing on Aldora 15-05-2006 08:15

Za cholere bym nie wstąpił do waszej gildii bo nie wytrzymałbym Twojego kaleczonek polskiego.
Taka gildia ma prawo istnienia tylko z high lvlami, spójrz na Eternal March na Aldorze, to jest właśnie przykład takiej zgranej grupki.

Edit:
Oj no to sobie odświeżyłem topic xD Cholera to nikt nie zagląda :/

Maciej the Sorcerer 24-06-2006 21:46

Chętnie bym się dołączył ! Jeden mały szczegól mam 20 lvl :( . Czy chociaż że nie wchodzę w normę 30 lvl to mógłbym jakoś sie dostać ? Jakby co to email- [email protected] albo gg= 6418155 .
PLEASE

Alexe the dark paladin 25-06-2006 00:08

Ehum.Jedna rade jesli jestes polakiem i chcesz normalnie grac w tibie to nie graj na Lucerze :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:01.