![]() |
@up:
zapewniam cie, ze odkryc drogi przypadkiem sie nie da, a ja nie zamierzam nikomu pomagac. Mialem polecic dobre miejsce na zarobek - polecilem. Nic poza tym |
Też mam Knighta i jakoś mi idzie zarabianie.
Teraz mam 20 Lvl a jeśli chodzi o zarabianie to na Darashie na Rotki i Piramide Mino i tak trzeba chodzic i wybijać resp przez jakies 5h to bedziesz mial kase :D i Loot ja tak zarobilem 26k w 1 dzień od 12-16 lvlu :D |
jeżeli na twoim lvl nażekasz że z niego słaby loot dvarven shield 100gp kusza 160gp jeszcze pare rzeczy i grzybki najpraktycznijesze żarcie jeśli z tym narzekasz na słaby loot (sory za powtarzanie) to idż odrazu na orshabala) jeśli wytrzymasz 2 ciosy to wyślij mi film i robimy na Ciebie zrzute 100.000gp
|
Tomby !!! Te koło czarnej ropy. Możesz wyciągnąć około 5k kasy na godzinke. Skile wystarczają, ale uważaj na CS'y*.
Zabierz ze sobą troche jedzenie, żeby było w razie czego na jakąs exure czy coś :). Soldy śmierdzą ... (Metafora taka xD) *Crypt Shamblery |
do 50 lvla w c*** kasy z lootbagów itp. Na cyclpolis tyle co za uhy sie zwraca , ale powyzej 50 lvla kasiorka jest z huntow (looty lespze) DSM , itp.
|
Mam 31 level, 70/70 skile 5 magic i jestem FACCem, ale moge w kazdej chwili (jak redskul zniknie) kupić PACCa.
Chciałbym zarabiać dużo kasy najlepiej tak żeby po kupieniu UH i run które zuzyłem na expo było tak z ~100 - 200k pieniędzy na tydzień-dwa tygodnie. Moge grać 2-4h w tygodniu i w weekendy tak z 6-10h, ale oczywiście nie cały czas. Wolałbm żeby wiekszość była w czystej kase bo z lotbagami mi sie latać nie chce, bo to sie wiąże z dłuższym siedzeniem przy kompie. Gdzie znajde takie miejsce i jak bym musiał podbić jeszcze moja postać (level, skile itp). Myślałem o Scrabach/larvach (gold i klejnociki), minosach (gold i niestety lotbag), guardy/soldy (dużo trza tam investować i bez 2 poziomów zarezerwowanych to o wolno idzie), ewentualnie jako bloker (czego i na jakim levelu/skilach), może dragi/orc fortess/land słyszałem ze wysoko leveowcy własnie tam zarabiają na życie. I czy wart do tego kupić PACCa czy to przyspieszy zdobywanie kasy? Potman quest, nowe tereny, szybsza regeneracja many(mniejszy UH waste). Powtórze jeszcze raz że chodzi mi głównie o KASE, exp może być kilkakrotnie WOLNIEJSZY. |
Ja najwiecej kasy mam z loota ;)) nigdy nikogo nie oszukalem nie shackowalem [gram uczcciwie] bo np . moj kompel 13 lvl knight golden set , gs m royal helmet itd ... ludzie maja farta;(
|
Cytuj:
Mam jedno pytanko :p do ciebie czy z outlaw camp mozna wyslac lootbag parcelekiem niemiejac zrobionego postmana i niemiejac paca ? plx odpowiedzcie ;] |
Cytuj:
Tak są dwie skrzynki niedaleko sklepu HL dostępne dla wszystkich. |
Zamek kolo ab, larvy, tomby duzo tych miejsc jest ;p
|
Cytuj:
Mi chodzi o konkrety. Które larwowisko, który poziom, ile uh wzionść., ile gold zarobie itp. Bo że jest dużo miejsc to ja wiem, tlyko nie znam wszystkich a szczgólnie pacca. |
Cytuj:
Niestety nie uciekniesz od lootbagow, dodatkowo nie zachwyci cie pewnie fakt, ze najwieksza kase robi sie na minosach, ktore wyrzucaja bardzo rozdrobniony loot ( zamiast 1 bh za 125 gp nasz 4-5 swordow/mace/ itp ), przez co lootbagi sa naprawde duze i dlugo zajmuje ich sprzedaz. Jesli chodzi o zarobek maja natomiast zdecydowana przewage nad guardami, z tego wzgledu ze zarabiasz wiecej jednoczesnie mniej wydajac na uhy, do tego wymagaja znacznie slabszego chara. Nigdzie nie znajdziesz spota na ktorym zarabialbys podobna ilosc czystej gotowki. |
ktorekolwiek larvowisko, -1, najwiecej gp z larvy - 10, zero loota, szybki exp, chociaz z tych larv duzo gp mozna uzbierac, fooda duzo wypada...
ale i tak minosy rox jesli chodzi o kase na low lvl :> |
Cytuj:
Ja powiem którko ja na 20 lvl postacą którą teraz mam chodze z kumplami na gsy :D:D poważnie mówie. Bo mam wprawie 70 na 70 skilla no i wiesz B) sorck i pall stoją i walą w gsy a ja blokuje musze przyznać się że mi troszke biorą ale kumple mnie uhają i zwykle loot muj :evul: :evul: |
@up
Hmm czyli kradniesz loota, a zatem nie rozumiesz pojęcia grupowy hunt w którym wszyscy się dzielą po równo (ew. więcej dla blokera), ale napewno nie wszystko dla Ciebie... |
@up:
daj mu spokoj, niech sobie zarabia te 30 gp na gsie ;> |
Cytuj:
Hunt grupowy - to hunt w grupie [trudne słowo] Czyli drużynie kilkuosobowej. I co ma podział lootuto tej deinicji :|? Podział ustala się przed huntem, A o tym jakie są tego sposoby jest w którymś temacie na forum. |
@Vil
Generalnie myślałem, że chodzi o k-item etc. Dla mnie lootem nie jest kasa, lecz przedmiot który wypada 'nie z każdego'. EDIT: @Up Jednak najpopularniejszym sposobem dzielenia loota jest równo i 50% dla blokera reszta dla shootera/ów. Chyba nie myślisz, że będę podawał każdy wariant dzielenia loota (sprawdź wikipedia: 'Przykład'). Jako kradzież loota uważam 100% dla blokera. Swoją drogą, słownik nie gryzie... |
Cytuj:
Nie wiem czy wyczules w moim poscie delikatna, ironiczna sugestie, ze gs hunt to debilizm. |
Radze isc na tomby. Z 4k na godzine na pewno wyciągniesz :]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:46. |