Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Konkurs Tibia i magiczny ołówek! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=51236)

aerone 24-09-2005 08:23

Nom Ludziska fajoski pomysl ... ja juz swoja pracke prawie namalowalem siedzialem nad nia cala noc wczoraj ale warto bylo ... juz wkrotce wrzuce ja tutaj :]

Opuszczony 24-09-2005 08:28

KóLoWy KoNkUrS! xD

Tylko nie wiem o co dokładniej chodzi. Jesli chcę coś narysować na rl i to zeskanować to czy ma tam być grafikia Tibijska? Tz. czy drzewa mają być pochyłe itp. czy normalnie :P?

~Cegielkaa~ 24-09-2005 08:51

NIeZŁY POmysŁ =)

Bardzo Fajny POmysł Z Tym Konkursem =)) Zabieram Sie Do Roboty Moze coS Mi Wyjdzie a Moze nie :) :p

addeks 24-09-2005 09:15

Jak moge dodac mój obrazek?? :/

Jez 24-09-2005 09:26

Pytanie

Mam pytanie: Czy obrazek może przedstawiać jakąś postać ? Np. Wojownika po bitwie czy coś w ten deseń ?

Dziki Świstak 24-09-2005 10:20

Heh, niezly pomysl ja jak narazie rysowac nie umiem ale chyba bede musial sie nauczyc... za 93 dni jak mi sie pack skonczy xD thx D.Omader :)))) , a co do konkursu to zycze powodzenia wszystkim uczestnikom, malujacym , rysujacym , paintujacym :P

Avalon 24-09-2005 10:53

optymalne.

jakie sa optymalne wymiary obrazka, pisaliscie ze nie za maly ale to pojecie wzgledne - w sensie jakie rozmiary bylyby najwygodniejsze dla was zeby na koszulce/kubku etc. wygladalo to dobrze?

Terry664 24-09-2005 11:15

czy moznabyłoby narsywoać obrazek w formacie A4 ?? bo juz mam wenę twórczą :)

Avalon 24-09-2005 11:29

zobacz na 1 storne. tam ktos tak zrobil i pracy mu nie wypieprzyli tzn. ze mozna.
drugie pytanie (pierwsze wciaz czeka na odpowiedz) skoro to ma byc na koszulki czy jest mozliwosc zrobienia 2 prac polaczonych ze soba w sensie jedna praca na przod koszulki, druga na tyl?

Slipknot_84 24-09-2005 11:49

Koszulki

Hej.wie Ktos Ile Kosztuja Koszulki Z Nadrukiem?? Gdzie Je Mozna Zamowic?? :)

Jerkov Thundersword 24-09-2005 12:58

Znów ludzie na forum tibia com padną z brechtu jak zobaczą jakie prace wygrały, no ale "róbta co chceta"

Miracle 24-09-2005 13:33

Mam pytanie do Modków. W jaki sposób macie zamiar sprawdzać autentyczność prac? Równie dobrze można przysyłać cudze prace siągnięte z neta i w jaki sposób macie zamiar to rozstrzygnąć?

Bobtail 24-09-2005 13:43

Dobre :D

Fajnosi konkursik moze udzial wezme :p ale jescze niemam pomyslu .
Pożyjem zobaczym :D

bosal 24-09-2005 13:43

Temat prac: dowolny byle związany z Tibia!!!!

Koszulki na tibia_pl.galernik.com

Format dowolny!!!!

Jesli chodzi o autentycznosc to spokojnie poradzimy sobie :) sa na to sposoby!

Miracle 24-09-2005 13:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bosal
Temat prac: dowolny byle związany z Tibia!!!!

Koszulki na tibia_pl.galernik.com

Format dowolny!!!!

Jesli chodzi o autentycznosc to spokojnie poradzimy sobie :) sa na to sposoby!

Troche mnie tym uspokoiłeś, bo ja również chcę się wykazać od artystycznej strony i czułbym się fatalnie gdyby wygrał jakiś plagiat, a nie paraca nad którą ktoś pół dnia przesiedział.

julczyk 24-09-2005 14:15

Dobry pomysl z konkursem

Podoba mi sie ten konkurs z rysunkiem fantastycznym, ale proponuje adminom Tibi.pl stworzenie 2 konkursu np. na opowiadanie związane z tibią lub coś w tym rodzaju co wy na to ??? B)

bosal 24-09-2005 14:28

pół dnia? chcecie pół dnia posiedzieć i wygrać ?... dla mnie troche mało ale jak uwarzacie...

nie nie będzie takich konkursów raczej na pewno...

Tiligus 24-09-2005 15:41

Już widze pare osób zlamiło prace z innych galerii, i co to ma być równa walka? Dajcie spokój...

Już bardziej wole prace które są mało dobrze wykonane (lekko powiedziane) niż te które zostały ukradzione z innych www.

...::: Sorry ludzie że pomyliłem dział, przepisze posta do odpowiedniego tematu :::...

bosal 24-09-2005 15:46

prace będą weryfikowane, te które są plagiatem nie tylko będą odrzucane z konkursu ale ich domniemani autorzy będą karani! A jakim sposobem się dowiemy czy to plagiat czy nie to już nasza sprawa ;] Teraz usuwamy prace w miarę na beirząco ale do niektórych nie mamy pewności i będziemy robili to dopiero po zakończeniu konkursu. bez obaz zwycięzca będzie sprawiedliwie wyłoniony!

Rilo 24-09-2005 16:01

jest jedno ale tibia.pl zawsze pisze ze np nie ma kasy ale kasa na nagrody jest ;) troche dziwne ale pacce w sumie z free no no kto wie czy czegos nie zrobie ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:52.