![]() |
Nom Ludziska fajoski pomysl ... ja juz swoja pracke prawie namalowalem siedzialem nad nia cala noc wczoraj ale warto bylo ... juz wkrotce wrzuce ja tutaj :]
|
KóLoWy KoNkUrS! xD
Tylko nie wiem o co dokładniej chodzi. Jesli chcę coś narysować na rl i to zeskanować to czy ma tam być grafikia Tibijska? Tz. czy drzewa mają być pochyłe itp. czy normalnie :P? |
NIeZŁY POmysŁ =)
Bardzo Fajny POmysł Z Tym Konkursem =)) Zabieram Sie Do Roboty Moze coS Mi Wyjdzie a Moze nie :) :p
|
Jak moge dodac mój obrazek?? :/
|
Pytanie
Mam pytanie: Czy obrazek może przedstawiać jakąś postać ? Np. Wojownika po bitwie czy coś w ten deseń ?
|
Heh, niezly pomysl ja jak narazie rysowac nie umiem ale chyba bede musial sie nauczyc... za 93 dni jak mi sie pack skonczy xD thx D.Omader :)))) , a co do konkursu to zycze powodzenia wszystkim uczestnikom, malujacym , rysujacym , paintujacym :P
|
optymalne.
jakie sa optymalne wymiary obrazka, pisaliscie ze nie za maly ale to pojecie wzgledne - w sensie jakie rozmiary bylyby najwygodniejsze dla was zeby na koszulce/kubku etc. wygladalo to dobrze?
|
czy moznabyłoby narsywoać obrazek w formacie A4 ?? bo juz mam wenę twórczą :)
|
zobacz na 1 storne. tam ktos tak zrobil i pracy mu nie wypieprzyli tzn. ze mozna.
drugie pytanie (pierwsze wciaz czeka na odpowiedz) skoro to ma byc na koszulki czy jest mozliwosc zrobienia 2 prac polaczonych ze soba w sensie jedna praca na przod koszulki, druga na tyl? |
Koszulki
Hej.wie Ktos Ile Kosztuja Koszulki Z Nadrukiem?? Gdzie Je Mozna Zamowic?? :)
|
Znów ludzie na forum tibia com padną z brechtu jak zobaczą jakie prace wygrały, no ale "róbta co chceta"
|
Mam pytanie do Modków. W jaki sposób macie zamiar sprawdzać autentyczność prac? Równie dobrze można przysyłać cudze prace siągnięte z neta i w jaki sposób macie zamiar to rozstrzygnąć?
|
Dobre :D
Fajnosi konkursik moze udzial wezme :p ale jescze niemam pomyslu .
Pożyjem zobaczym :D |
Temat prac: dowolny byle związany z Tibia!!!!
Koszulki na tibia_pl.galernik.com Format dowolny!!!! Jesli chodzi o autentycznosc to spokojnie poradzimy sobie :) sa na to sposoby! |
Cytuj:
|
Dobry pomysl z konkursem
Podoba mi sie ten konkurs z rysunkiem fantastycznym, ale proponuje adminom Tibi.pl stworzenie 2 konkursu np. na opowiadanie związane z tibią lub coś w tym rodzaju co wy na to ??? B)
|
pół dnia? chcecie pół dnia posiedzieć i wygrać ?... dla mnie troche mało ale jak uwarzacie...
nie nie będzie takich konkursów raczej na pewno... |
Już widze pare osób zlamiło prace z innych galerii, i co to ma być równa walka? Dajcie spokój...
Już bardziej wole prace które są mało dobrze wykonane (lekko powiedziane) niż te które zostały ukradzione z innych www. ...::: Sorry ludzie że pomyliłem dział, przepisze posta do odpowiedniego tematu :::... |
prace będą weryfikowane, te które są plagiatem nie tylko będą odrzucane z konkursu ale ich domniemani autorzy będą karani! A jakim sposobem się dowiemy czy to plagiat czy nie to już nasza sprawa ;] Teraz usuwamy prace w miarę na beirząco ale do niektórych nie mamy pewności i będziemy robili to dopiero po zakończeniu konkursu. bez obaz zwycięzca będzie sprawiedliwie wyłoniony!
|
jest jedno ale tibia.pl zawsze pisze ze np nie ma kasy ale kasa na nagrody jest ;) troche dziwne ale pacce w sumie z free no no kto wie czy czegos nie zrobie ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:52. |