Jerkov Thundersword |
24-09-2005 16:54 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leatherface
Powiem tylko tyle: Z czym do ludzi???
Moja babcia robi lepsze fake od ciebie :P
|
Twoim rodzicom jednak fake nie wyszedł i mózg źle ci posklejali chyba -.-
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thristen
mega kapiszon z ciebie jest, moja 10letnia siostra by lepiej wyciela i wkleila tego sca :| po zreszta ty pewnie nawet f axe nie miales w reku a co dopiero dal by ci ktos sca na sprzedasz <brecht>hahah aha i SCa nie jest warte 4,5mln -.-'
nastepnym razem zrob Fake demon legów bo sa ladniejsze moze ci wyjdzie.. :D
|
Oo.... twoja siostra inteligentniejsza od ciebie? GRATZ!!
Sca jest warty 4 mln, osoba zleciła mi sprzedać za 4,5.
Aha, żeby nie było... wyjasniłem to wcześniej ale wkleje tu dla tych co nie czytają wszystkich komentarzy:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hallabard
Udowodnić czemu fake ? W prawdziwym SCa aby oddać blask ostrza użyto koloru białego. W Tibii kolorem przezroczystym jest różowy, w pancie - biały. W miejscach gdzie pojawia się biały kolor - w tym fake są czarne miejsca, a powinny być białe. Nie możesz nawet zrzucić winy na to, że jest to jpg.
Oryginalnie napisane przez Jerkov Thundersword
A gdzie są te czarne miejsca? Tak, poprawiłem to zdjęcie bo podczas zmiany formatu poprzez paint z bmp na jpg wystąpił jakiś błąd. Na szczęście miałem kopię zapasową i zrobiłem to jescze raz i było w porządku, więc nie posądzajcie mnie o fake.
Jesli taki mądry to se zrobie postac na securze i poprosze cie o pokazanie na trade tego axa jesli nie to znaczy ze go niemasz. Tak samo było z gosciem na celesice ktory tu napisał ze ma amazon shield. Polazłem do niego by mi pokazał, a zamiast tego dał mi ignore -.-' i jesli komus z tego forum niepokazesz tego sca to znaczy ze to fake ;p
|
Pewnie, zrób sobie ale najpierw ty mi pokażesz 4,5 mln i wyrazisz chęć na jego kupno.
Pokazałem axe thewojtkowi bo go znam dobrze i wiedziałem że jak nawet przez przypadek nacisnę accept, to on nie wykorzysta tego przeciw mnie.
|