![]() |
zarombiste, czekam na następne 8o 8o 8o
|
@up
Dlaczego? @top Mmmm...Ciekawe ale takie... puste w środku. Czegoś mnie tu brakuje, nie wiem czego ale to uzupełnij :p . Coś mi się wydaje że za niedługo będziesz bardzo dobry... (uwielbiam wielokropek :p ) @3xdown Ależ niema za co ;) |
@up
mi tez sie tak wydaje :P |
hehe bardzo fajny fake ;)
GzZ wiecej odcinkow plx :] |
Cytuj:
P.S: Drogi Danuneko, dziekuje za slowa otuchy :D |
Rób @ częsć my tego potrzebujemy
|
fajne fake zwlaszcza jak powtarzal za narratorem :D
|
Fajne, nie... super! 2 czesc troche slabsza ale sie rozkreci... Nosz ty kurde, mistrz sie tu nam szykuje :p
|
lol rox ^.^
orginalne.. spoko.. zrob wiecej plx :D |
Cytuj:
Po polsku: Odwal się ode mnie. A co do Fake'a cz. 2, bo dopiero przeczytałem... To już zmieniłem zdanie... Wcześnij jakoś nie mogłem Sobie wbić do głowy sensu tego Fake'a... Rażących błędów chyba wogóle nie ma...(Nie przyglądałem się za bardzo, ale itak chyba niczego bym nie znalazł :P) A fabuła... Powiem że "Oryginalna interpretacja":)... Pomysł:6/10 Wykonanie:10-/10 (Mały minusik za te błędy z poprzedniej części) Fabuła:8.5/10 Ogólnie:8.5 Czekam na NeXt Part... :) |
A ja jestem szczerze załamany poziomem ortografii...
|
?
Cytuj:
Czy twórcą tego Fake'a? |
Cytuj:
|
Ogolnie w Internecie nie duzo osob uzywa polskich znakow ;)
|
Od góry... Przed wklejaniem obrazków jeszcze, jest słowo:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Nudne moim zdaniem koles zrobil fake zeby tylko zrobic a nie cos ciekawego w nim umiescic moja ocena 2/10 2 za samopoczucie xD
|
up@
nie sadze... fake jest super... szczegolnie fabula. W koncu cos nowego. |
Królewski post
@Crowal
słownik ortograficzny jest tani, kup sobie. @Devastator na jakim świecie grasz naprawde? @top druga część jest fajna, ale mogłeś odrazu zrobić kto zabił Mietka i dlaczego. @2xdown Dzięki |
Cytuj:
Weź się odwal, co najwyżej to "Wieśniacki post" P.S. tylko głupol by nie zaczaił kto zabił mietka! |
Racja Crowal, nie trzeba duzo myslec zeby wiedziec kto zabil miecia.
Hmmm.... Praktycznie to wogole nie trzeba myslec. :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:45. |