Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Poison dagger (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=51356)

JoneC 30-09-2005 09:37

MI na rooku wypadl to dopiero cos ;)

Dweron Abyth 30-09-2005 13:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JoneC
MI na rooku wypadl to dopiero cos ;)

Ta i oczywiscie ktos cie shakowal\przeszles z nim na maina\dedles i ci wypadl*. I teraz nie mozesz na udowodnic ze ci wypadl na rooku??
LOL NOOB!!

*nie potrzebne skreślić

Green Ninja 30-09-2005 15:02

Dweron Abyth -.- :D
Looooool puknij się mocno w głowę.
1) Mi raz wypadł posion dagger na roku i ci moge go pokazać jak niewierzysz noobku :p
2) To jest najlepsza broń na roku i warto wydać sporo kasy na nią na rooku jak się jest rookmasterem :) (nie uzywam słowa rookslayer)
3)sam jesteś NOOB

Rabanbar 30-09-2005 16:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knight mathoff
Po prostu chciałem uzyskać odpowiedź na pytanie, a nie kwestionować opisy na stronie, czy w ogóle istnienia tej broni...

a) W takim razie źle zapytałeś :)

b) Jak nie chcesz kwestionowac to po co to robisz? Pisze i już a to co pisze (na tibia.pl) jest prawdą.

-Res- 30-09-2005 17:25

Cytuj:

ech... to. ze poison dagger to gowno wie kazdy :p ale chcialem sie po prostu dowiedziec. To, ze gdzies pisze, nie znaczy ze jest to na 100% pewne, poczytajcie niektore tematy o bledach na stronie :) Skoro wypada, to wlasnie przegralem zaklad :D trudno.

Ps: najwiekszym rarem jaki kiedykolwiek mial ktos na rooku jest magic long sword bodajrz(z)e :]

Warlord sword,przez buga lezal se w minohell.Koles se wzial i do dzis nie wiadomo czy nadal go ma.

Dweron Abyth 01-10-2005 20:43

błąd techniczny... usuncie ten post

Dweron Abyth 01-10-2005 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Green Ninja
Dweron Abyth -.- :D
Looooool puknij się mocno w głowę.
1) Mi raz wypadł posion dagger na roku i ci moge go pokazać jak niewierzysz noobku :p
2) To jest najlepsza broń na roku i warto wydać sporo kasy na nią na rooku jak się jest rookmasterem :) (nie uzywam słowa rookslayer)
3)sam jesteś NOOB

Serwer i nick, jezeli go masz to zwracam honory... Specjalnie zrobie se postac na tym serwie i pokazesz mi na trade. Ale znajac zycie pewnie nie znajdziesz czasu... pewnie dlatego ze GO NIE MASZ!!!
NAWET INSTYNKT (67 lvl) NIE MA NA ROOKU PD!!

Knight mathoff 01-10-2005 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Res-
Warlord sword,przez buga lezal se w minohell.Koles se wzial i do dzis nie wiadomo czy nadal go ma.

Nie ma... cip'y usunęły sworda tego samego dnia... nie wiem jak, po prostu go zniszczyły. :p

Zabójczy koleś 03-10-2005 17:41

Ja go mam:), dostałem od kumpla:)

Shava Valtrix 12-10-2005 14:05

Kiedys mialem niesamowitego farta bo pd wypadl mi 2 razy podrzad z orc wariora :D B) 8o

Orzelek 12-10-2005 14:10

co on taki cenny>?

ja go powyrzucalem :(

Michal9000 02-11-2005 14:12

A przy okazji, ostatnio znajomy mi powiedział że poison dagger może byc trujący, jeśli użyjesz go na wiadrze szlamu. Czy to prawda?

Barts 02-11-2005 14:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michal9000
A przy okazji, ostatnio znajomy mi powiedział że poison dagger może byc trujący, jeśli użyjesz go na wiadrze szlamu. Czy to prawda?

Tak jesli to wiadro szlamu urzyjesz pozniej na sobie.....

Borys123 04-11-2005 19:31

Cytuj:

ostatnio pokłuciłem się z kolegą o istnienie poison daggera. Nie o to czy w ogóle istnieje, ale czy wypada z minotaura. Pytałem na game chacie, na guild chacie, wszystkich kumpli... jednak nikomu nigdy nie wypadło. Gram w tibię od ponad 2 lat i nigdy się z takim przypadkiem nie spotkałem.

Co wy o tym sądzicie...

lolku grasz w tibie 2 lata buhahahaah poison dagger wypada z orca wariora jeżeli byś grał przez tyle lat to byś wiedział

MiodUs 04-11-2005 20:33

Moim zdaniem:
Jeżeli wypada z minosa, jest dostepny na rooku (z tego co mi sie zdaje lepszy od katany, jesli nie wysmiac mnie prosze :P ) wiec czemu wszyscy mowia ze najlepsza dostepna bronia na rooku jest katana?!

Ale by na rooku przyszpanowac tym... B)

*Dibov* 06-11-2005 10:51

Szczerze mowiac ja trenie na minosach i mam juz bag posion daggerow :p wiec musi on istniec nie? :p ;)

sek300i 06-11-2005 12:00

Poison dagger wypada z minotaura ale niezwykle rzadko. Raz mi wypadli i mojemu koledze tez!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:06.