![]() |
MI na rooku wypadl to dopiero cos ;)
|
Cytuj:
LOL NOOB!! *nie potrzebne skreślić |
Dweron Abyth -.- :D
Looooool puknij się mocno w głowę. 1) Mi raz wypadł posion dagger na roku i ci moge go pokazać jak niewierzysz noobku :p 2) To jest najlepsza broń na roku i warto wydać sporo kasy na nią na rooku jak się jest rookmasterem :) (nie uzywam słowa rookslayer) 3)sam jesteś NOOB |
Cytuj:
b) Jak nie chcesz kwestionowac to po co to robisz? Pisze i już a to co pisze (na tibia.pl) jest prawdą. |
Cytuj:
|
błąd techniczny... usuncie ten post
|
Cytuj:
NAWET INSTYNKT (67 lvl) NIE MA NA ROOKU PD!! |
Cytuj:
|
Ja go mam:), dostałem od kumpla:)
|
Kiedys mialem niesamowitego farta bo pd wypadl mi 2 razy podrzad z orc wariora :D B) 8o
|
co on taki cenny>?
ja go powyrzucalem :( |
A przy okazji, ostatnio znajomy mi powiedział że poison dagger może byc trujący, jeśli użyjesz go na wiadrze szlamu. Czy to prawda?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
lolku grasz w tibie 2 lata buhahahaah poison dagger wypada z orca wariora jeżeli byś grał przez tyle lat to byś wiedział |
Moim zdaniem:
Jeżeli wypada z minosa, jest dostepny na rooku (z tego co mi sie zdaje lepszy od katany, jesli nie wysmiac mnie prosze :P ) wiec czemu wszyscy mowia ze najlepsza dostepna bronia na rooku jest katana?! Ale by na rooku przyszpanowac tym... B) |
Szczerze mowiac ja trenie na minosach i mam juz bag posion daggerow :p wiec musi on istniec nie? :p ;)
|
Poison dagger wypada z minotaura ale niezwykle rzadko. Raz mi wypadli i mojemu koledze tez!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:06. |