![]() |
eh jeszeli to jest to co ja dzisiaj ogladalem to to jest X( X( X( X( X( iste wiec najlepsze to to zebym niewiedzial ktore wybrac :P co jest w prezencie??
chyba tam poszlo z 30bp uh no landie to wykonbinowali:D full respect |
1. Jest to najlepszy film, jaki oglądałem na TibiCam.
2. Napewno używali makro - na ich lewelach ten quest jest nie do wykonania bez makro. :) 3. Czekam na nowe filmy, ale już chyba żaden nie da mi takich emocji jak ten. 4. Nikt z tej wyprawy nie wziął present box-u. 5. Ide jeszcze raz obejrzeć ten filmik;). |
Cytuj:
|
A ja mam pytanie w Tibie gram juz dość długo ale nie wiem co daje ten Teady Bear czy jakoś tak to jest jakiś Rar czy można go do czegoś użyc ? :P
|
Cytuj:
|
@Gewof:
Wiesz co napisałeś? "Jest to maskotka w ksztalcie pluszowego misia i mozna jej uzyc jako ozdoby do domku. Jej wartosc jest bardzo duza poniewaz jest to bardzo rzadki rzadki." "rare" znaczy po angielsku "rzadki" a "rar" jest to wyraz utworzony przez polkaów :P @topic: Mi ten filmik działał - kilka razy oglądałem go. Dziś jak spróbowałem go włączyć i pokazywał się mi błąd... Nie wiem co się dzeje ;(. |
Cytuj:
More info >>> http://www.tibia.gamigo.de/forum/sho...5&pagenumber=1 |
Ja nie na temat ale spodobało mi się jak słowo Uhuj (UH-uj) jest cenzurowane :D
|
Przestrzegam przed pisaniem co jest/moze byc/slyszeliscie ze jest w prezencie!Grozi to upomnieniem za quest spoiling(i nie czepiac sie ze sie czepiam)
|
Cytuj:
nie to żebym był za używaniem, ale jeżeli podali filmik w obieg po znajomych, to troche grzybnia, że któryś ze znajomych wkopał ekipe... Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do tego ze calmera zrobila to jak napisalem tamtego posta jeszcze tego nie zrobili. Wielkie gratz dla nich za to jednak zawsze sie musze przyczepic to powiem ze wiadomo Calmera = Non PvP czyli maja wlasnie taka mozliwosc zeby spamowac UE w 4 i liczyc na to ze sie uda. No i to byla ekipa ktorej nie potrzebne bylo makro bo do walenia UE w kolko nie trzeba sie uhac :P Jednak dalej czekam na sorca/druida ktory to zrobi na normlanym swiecie z PvP. Tam ta taktyka z UE nie zadziala bo sie pozabijaja. Co do rozejscia sie filmu to sie domyslalem ze sie w ten sposob dostal do obiegu. Co do bana to nie wiem bo na koncie Recluse nic o tym nie pisze, ostatni login ma na 10 maja to zobaczymy za 2-3 dni jak sie nie zalogoje to potwierdzi sie info ze dostal bana. A szkoda mi jego :( Ktos z jego znajomych przyczynil sie do jego bana.... Niby GMowie nie moga sie sugerowac SSami i filmami z innego forum niz tibia.com ale jednak widac ze banuja tez za umieszczanie na innych forach(bo przeciez na tibia.com nie da sie obrazka wklejac) |
Macro?
A może mi ktos powiedzieć co to jest ten cały Macro i do czego służy?
|
Cytuj:
Tibia Rules pkt. 3.c: Cytuj:
NIe pytaj skad wezmiesz makra a dawanie jakichkolwiek informacji o nich na forum bedzie karane. |
hm rzeczywiście jak oglądnełem Film Anihilator to zwracałem uwage na to jak ten gośc Szybko sie Uhał! A dzięki temu programowi :)
|
Filmik wypasss i wogole rulzzz 8o
Jestem tylko ciekaw co bylo w prezencie :] |
za** film
makro=100%hamsko padło tych dwóch ale makor nie wyrabiało jak trzeba było przeładować bolty;Dnie wiedziałem że ainhalator jest aż tak ciężki mała przestrzeń i wogule
|
Annihilator sam w sobie nie jest trudny, jest po prortu zrobiony dla high leveli :) Chodzi o to, zeby uh leczyl na tyle, zeby wytrzymac nawet najwieksze combo od 6 demonow. I wcale nie trzeba miec tutaj macro, bo i tak runa mozna rzucic raz na sekunde, a chyba kazdy potrafi raz na sekunde sie uhac:) chyba ze ktos ma niedorozwoj nadgrastkow albo cos takiego ;]
|
Dla tego co pytał co dają soft boots: dają one 5 obrony i ważą 35 oz. 8) mam screena z nimi ale nie wiem jak go tu wkleić ;( jak ktos wie to niech tu odpisze plx
|
Cytuj:
|
"21:36 Recluse: k macron funkar"
To znaczy macro uruchominoe czy cos w tym stylu -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:02. |