Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Taifun grozi (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=51401)

Michal_angel 27-09-2005 10:25

powiem że nareszcie się coś będzie działo :D bo tak nudno troche jest narazie życzę powodzenia i niech będzie sieka :D ;)

janou 27-09-2005 17:22

Licze na wygrana Duskiness i Sunblade:D Gratz dla taifuna:D :)

Noel 27-09-2005 17:45

Imho wygra raczej Gangsters~, w sumie walczą tylko przeciw Duskinessom :P SUnblade to raczej takie mięso armatnie :] takie tarcze :] Jak walczyli z DUskinessami (na samym pczątku) to nie mogli pokonac kilkunastu osób jak ich bylo kilkudziesięciu wiec raczej o ich znaczącej roli w wojnie mówic nie można :]

Hail Gnagsters~ !!!

Madi 27-09-2005 23:03

Gans~~ wygra? Jakim cudem bez sorców? Są na straconej pozycji o ile nic się nie zmieni.

Morin 27-09-2005 23:24

Gralem na furorze i powiem jedno: strasznie duzo polakow czyli noobow ( nie wszyscy :P ) i cheaterow ( znowu nie wszyscy :P ) Ale przejdzmy do tematu:
wojna wisie w powietrzu i to tylko kwestia czasu kiedy sie rozpocznie. co do Taifuna i Mestor Rhu to powiem jedno : nie lubie tych panow za to ze Taifunem graja 3 osoby i Mestor Rhu tez graja 3 osoby a taki pan Draverik gra sam i nie dosc ze zaczol grac od poczatku wpuszczenia faccow to juz jest 4 na Furorze :D Powiem szczerze takiego szatana to dawno nie widzialem :P Ja tam w tibie zabardzo nie gram bo jest monotonna i nie mam czasu przez ***ana szkole :( A jak juz mam czas to wole sobie pograc w ET :] !

patrykol 28-09-2005 01:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morin
Gralem na furorze i powiem jedno: strasznie duzo polakow czyli noobow ( nie wszyscy :P ) i cheaterow ( znowu nie wszyscy :P ) Ale przejdzmy do tematu:
wojna wisie w powietrzu i to tylko kwestia czasu kiedy sie rozpocznie. co do Taifuna i Mestor Rhu to powiem jedno : nie lubie tych panow za to ze Taifunem graja 3 osoby i Mestor Rhu tez graja 3 osoby a taki pan Draverik gra sam i nie dosc ze zaczol grac od poczatku wpuszczenia faccow to juz jest 4 na Furorze :D Powiem szczerze takiego szatana to dawno nie widzialem :P Ja tam w tibie zabardzo nie gram bo jest monotonna i nie mam czasu przez ***ana szkole :( A jak juz mam czas to wole sobie pograc w ET :] !

Hehehe no ja juz taki pewny nie jestem,ze Draverik gra sam. Nawet slyszalem od wielu osob, ze gra z kims. Zreszta to nie ma znaczenia. Szkoda ze jest wojna myslalem, ze furora bedzie spokojnym swiatem bez wojen. Szkoda ze nikt z dusk~ ani gangsta~ nie chce sie wypowiedziec dlaczego jest wojna. Ja slyszalem ze Mestor chcial zabic Taifuna, dlatego Taifun postanowil uderzyc pierwszy.

Valest 28-09-2005 08:21

Draverik niemoze grać sam :P a leprzy od niego jest (z znajomych) Sarandi :P oczywscie nie teraz z 30lv..........
A wojna to wojna Paradise czy jak to tam może wygrać jezeli bedzie walic jak Fett Fo~ czyli 1 na 1 a nie jak mestora zabili w chyba 5 :P
tez już nie gram ;] ET !!!!!!!!!!!! 8o

Noel 28-09-2005 23:44

Dziś żem zauwazył ze chyba koniec wojny :] jeszcze sie nie zorientowalem jak do tego doszlo ale wynika z tego ze wojna zażegnana :] Mestor wrócl do DUskinessów a Gangsters sie rozpadli :] znowu bedzie spokojnie i nudno :]

Losari 28-09-2005 23:51

Nikt z was niema znajomych w Duskiness ani w Gangsters to z faktu iz ja jestem w Dusk powiem, tak wojna sie skonczyla, jak to napisal sąsiad wyzej znow bedzie spkojnie i nudno :P

Sir-Wojtek Hiberna 29-09-2005 00:50

Tutaj mamy malutki przykladzik tego co sie stanie za jakis czas..polacy nie
umieja rzadzic...czy to na Hibernie..Arcani czy w parlamecie. Sami siebie
wykoncza...

kostooch 29-09-2005 12:48

Hail Gangsta. I tyle. Dodam cytat Mestora: "Taifun zawsze chcial byc pierwszy na liscie...". Zobaczymy, jak mu to pojdzie.

Valest 29-09-2005 14:40

Noi koniec wojny ;]

Galaco 01-10-2005 01:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valest
Noi koniec wojny ;]

Nom koneic koniec ....

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:15.