![]() |
Cytuj:
Są tam również roty, szkielety, ghoule, jest jeden resp Demona skeletona. Quest spoiling jest zabroniony ale tam jest jeden...... |
Spox hunt szkoda że zginołeś :P Musieliście długo tam siedzieć bo sporo tych ss :P
|
Wiet twoje ss są wypas :D Nie sciemniaj nic tu rze sa beznajdziejne X( poprostu WYPAS!!!!
|
Spox ss
Ladne ss ale troche szkoda ze zaliczyleś zgona ;( ale wiesz jak ja bylem na dragah tez mialem pietra i reka mi sie trzęsla
p.s Jakie lvl i skille mial bloker |
fajne ss
Ale po cio was az 3 tam bylo??:D
|
@Shuks
Thx za szóstkę :) a tibia gg sorry ale magic wanda zapomniałem :D @Dishman o filmie to narazie tylko pomarzyć bo co tam dragi z 3 osobami :P jak będzie cos lepszego to wtedy się zastanowię ;) @SHIZ nie dość, że napisałeś długiego posta to się czepiasz o tibie gg :)) no ale spox :P @elite Thx @tomo_wyrwi:P ;) @Kepiwi Cytuj:
@idZi Master Of Dizaster hehe kabaret to jest na każdym hucie :> @gietol Julera Na dlki hehe łatwo ci mówić :> na 25 to odrazu na solo co nie ?:D @WuZet Jak masz ochotę się podzielić wiedza na temat questu to napisz pw plx ;) @Clayde Siedzieliśmy 2-4h :P mała różnica ale nie pamiętam :P @hosalosa Nie ściemniam tylko z tego co wynikało w temacie wiet-ss-danubia to takie są =/ @koreten/dovixo z antiki:D Pietra nie miałem ani żadnych tego typu tylko po prostu mana shielda nie dałem ;) pietra miałem jak 1 raz na poh poszedłem to były czasy :] @Bigvirus Bo ja się wprosiłem dzień przed a hard zawsze z pilem prawie chodzi tylko trochę mi się nie opłacało no ale cóż :> był kabaret jak to mówią i było fajnie :P Btw:21:03 You advanced to magic level 38. :baby: |
gratz, wiet jakie masz skille??
|
8o ale super sceeeny gratzzz jaki 8o D:DD:
|
ŁADNE SSY ALE WSPÓŁCZUJĘ CI TEGO DEADA. MOGE WIEDZIEC JAKIE LV I SKILLE MIALA TA EKIPA? :P
|
Tamto miejsce z poison fieldami to tam sie idzie i tam sa mino a na dodatek jest tam quest z ghoulami 3 ghoule na raz :D a jesli jest jeszcze jakis to nie wiem wiem ze sa tam minoski i szkieletki i rotki :D :))
Jakie skille mial bloker ?? I jaki lvl odrazu powiedz. |
Ludzie czy wy nie macie dosc ss-ow z dragow?
Bo ja mam i dlatego apeluje "Stop ss-om z Dragow" |
Ss'y same w sobie niezłe, ale ta interia suxx :/
|
Cytuj:
A bloker miał i ma 25 lvl skilli nie pamietam 8) |
Cytuj:
@wietnam nauczyles sie poprawnie pisac po polsku czy wreszcie sprawdzasz posta przed wyslaniem wordem? |
:) ;) FAJNE
|
Fajne screenki :) I to tyle bo to chyba wszystko co można napisać :P
|
Cytuj:
na sile to nawet trzy. |
Spoko zdjątka, może troche za mało w nich akcji, ale i tak miło się je ogląga. :D Gratz udanego huntu, tzn. może nie dokońca udanego, bo wkońcu zaliczyłeś deada, ale tak bywa, nie trzeba sie poddawać. :)
|
Ss'ki sa fajne gz lvl i gz dead'a ;)
|
Heh spoko ss'y no i gratz za lvl.
Gimme more plxor 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:15. |