![]() |
Ciekawe.Szkoda że dopiero po Tibii.org.pl to zaczynacie robić ;>
|
Nr. 3!!
Jest najlepszy wśród tych trzech, dlatego to właśnie na niego zagłosowałem ;) ...
|
A gery.pl pierwsze w Polsce dało spis potworów z Tibii! Inni od nich ściągali!
|
Szybko, ja chce już kupić ten kubek :)
Najchętniej wybrałbym 3, jest zabawna i najmocniej związana z Tibią. |
Cytuj:
|
3 rulez ;]
|
Szcerze mowiac to chyba zaden mi sie zbytnio nie podoba :(, jednak najlepszy wdlg. mnie jest kubek nr. 3. Myślę, że wśrod tych powinien pojawić się taki zwyczajny kubek po prostu z napisem Tibia.pl (oczywiscie we wiadomej czcionce a moze nawet i z logiem serwisu :))
|
Cytuj:
|
3 rox...zamówie go za max 3-4 dychy:D
|
szczerze to mi sie ani 1 ani 2 ani 3(choc jest z nich najlepszy) nie podabaja =/ moze macie pomsyly na jakies nowe wzory i jak moznaby bylo wymyslec swoje texty i wklejic na kubek oczywiscie zwiazane z tibia i za dodatkowa oplata.
|
Proponuje dodać do sondy <jeśli sie da ;P> opcje żaden ...
|
A po co? Jak komuś się żaden nie podoba to nie będzie w ogóle głosował.
|
Wybieram 4..
największa wartość humorystyczna. |
3 ma fajny text a 1 fajnie wyglada... nie da sie polaczyc jakos tych wzorow???
|
kubek trzeci jest najlepszy. Oddalem glos na kubek z numerem trzecim B)
|
3 rls ;) Bardzo mi sie podoba
|
3 jest najlepszy, ale i tak nie kupię bo jest czarny...
Gdyby był kubek z dromem - to by było coś... |
1.3 najlepszy.
2.Sami mówiliscie gdzies ze kubki to głupi pomysł. 3.Tibia.org.pl była pierwsza.Plagiat a wielce antyplagiatowcy jestescie xD |
up:
byc może hmm.... wszystkie są fajne ale jakos kubek trzeci przypadł mi do gustu-na niego zaglosowalem ... |
Nr. 3
Najlepszy jest wzór nr. 3. Jest on najzabawniejszy, lecz uwagę NOOB'ów i NEWBIE'ów bardziej przyciągnełyby raczej wzory 1 lub 2 (bardziej 1). A pozatym tak jak ktoś już mówił, że trzeba być maniakiem aby wydawać kase na kubki. No i pomysł trochę ściągnięty z www.tibia.org.pl. A jeśli już to bym wybrał nr. 3.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:26. |