![]() |
Może nie w tym dziale co trzeba pisze, ale mnie denerwują tacy ludzie bo to plaga secury .. i powinno się ich wybić.
odp: nie wybijesz takich ludzi bo grasz na serverze non pvp ;p |
Gdy byłem z nim na tych dl, to jeszcze nie znałem jego prawdziwej natury. Już więcej nie pojawi się u mnie na filmie chyba, że będzie kręcić się gdzieś po PoH podczas kręcenia.
|
Świetne filmy Zagłada. Ja tam się nie nudziłem . Daj wiecej ;)
|
Ten filmik na pohu jest bardzo ciekawy:D
|
|
poh fajny :) mozna zobaczyc jak sie toczy zycie na nonPvP - wieczny rook.
fajny tekst: 18:29 Zatiwas: im not normal player 18:29 Zatiwas: im a serius player hehe z dl-i tez fajny filmik. tylko dlugie te filmy, ale coz tibiacam-nie da sie podzielic czy cos :/ |
Ten najnowszy link, ekhem...
;( NIE DZIAŁA ;( |
Jak nie dziala jak dziala idealnie ?
|
Omg...
Przeciez ten sotatni link jest w formacie TXT LOOOL :D |
;( jak otworzyc te filmy powiedzcie jak obsluzyc ten program i jakiego uzyc i z kad go wziac PLZ
|
Cytuj:
http://www.tibia.pl/announcement.php...897ada0378b9ff http://www.tibia.pl/thread.php?threa...897ada0378b9ff ps: do filmow potrzebujesz programik "tibiacam",sciagasz go odpalasz,filmy musisz miec w katalogu gdzie jest tibiacam,odpalasz klienta tibii,....i odtwarzasz filmiki. co gdzie jak jest napisane pod tymi linkami |
Świetne filmy! Naprawde (przynajmniej ja tak sądze bo mam mały level i sie ppodniecam takim czymś) gratz
|
"Zabawa z dlami", super filmik! jak tam dojść, nie nadziewając się na GSy?i jakie są po drodze potwory?
|
Bardzo fajne filmiki Zaglada.Dawaj jecsze wiecej.Bo sa rewelacyjne.
|
Film pt "Specjalnie dla was" nie działa :( zły link.
|
Cytuj:
Nakręć wiecej Zagłada . Pozdro |
Naprawde fajne filmiki zagłada oby było ich więcej ....
lubie patrzeć jak ktoś coś bije a nie musze sie meczyc zeby zrobic backpacka np. GFB ;P Mam nadzieje ze niedlugo zadziwisz mnie czyms jeszcze.... ;) |
Wizta u orków~
|
troche nudnawet bo tylko hunt,ale ludzie ktorzy graja 1 raz pewnie z pasja ogladaja jak to sie robi:)
|
Hardcore I tyle :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:29. |