Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Czas zakończyć IF!!!!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=51996)

Felux Zarius 09-10-2005 20:27

"siędoczytać"
Od kiedy piszę razem?.
I koniec zdania zakańczamy "Kropką".
To tyle o interpukcji.

Inteligentniejszy jest od ciebie.
Miał hacked i stracił itemy , Look House bapupa.
Skąd wiesh czy hacker grał /gra na isarze , Bapupa mu nic niezrobił więc go nierookował.

Crazy Iwan 09-10-2005 21:47

Ahaha, śmieszny jesteś. Gówno wiesz, więc może wyjaśnie ci troche więcej. Po pierwsze, IF trapneli bapupe jak był zalogowany hacker. Po drugie, sam bapupa nabił sobie bana w momęcie jak odzyskał kontrole nad postacią, żeby nie stracić więcej i spokojnie oczyścić kompa. Nie zachowujesz się na 18 przykro mi :( a czepianie się interpunkcji, hmmmm.... czyżby akt desperacji??

ćPUNEK 12-10-2005 17:30

To nie istotne co jest i jak ważne żeby dostawali unj i bany i to samo wyjdzie bierzciez przykład Zoseda... Mam prośbe rozwalcie IF bo już przez nich raz musiałem grać od nowa, aż wkońcu zmieniłem serwa...

Mastersasek 12-10-2005 17:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Niszczyciel
X( !!! Jestem jeszcze młodym rycerzem ale o wolności Isary sobie jeszcze powalczę !!! X(

Powiem jedno jeden strzał i cie nie ma hahah :D

Mastersasek 12-10-2005 17:49

::D:DPD:D:D:D:

Sajkor 12-10-2005 18:51

heh.... zeby skonczyc z if najpierw pozbadzmy sie lov lev. pk, placzacych sie pod depo, z ktorymi nawet jak wyzszy lev zacznie dostanie wpier*** bo sie ich cala banda zleci. wiem z wlasnego doswiadczenia i nie raz widzialem na wlasne oczy...:/ jak nie potrafimy zrobic pozadku z lov, lev po co brac sie za h lev??

Ciechan 12-10-2005 19:30

Gdzie widziałeś takie akcje? :P Czyżby w Kazordoon? ;)

Angelus 12-10-2005 20:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sajkor
heh.... zeby skonczyc z if najpierw pozbadzmy sie lov lev. pk, placzacych sie pod depo, z ktorymi nawet jak wyzszy lev zacznie dostanie wpier*** bo sie ich cala banda zleci. wiem z wlasnego doswiadczenia i nie raz widzialem na wlasne oczy...:/ jak nie potrafimy zrobic pozadku z lov, lev po co brac sie za h lev??

Z tym właśnie jest problem. Kiedyś Venore była oazą spokoju , teraz staje się piekłem.
Tabuny pk , najczęściej 20+ lev. , często i gęsto red skule 20-30 lev.
Niby dla wojowników około 40-50 lev. nie jest to wielki problem.
Ale numer jest taki , że ci kolesie to najczęściej Szwedzi , stoją sobie bezczelnie koło depo i atakują słabych graczy , nieraz nawet rzucają się na silniejszych od siebie. Haczyk polega na tym, że nie są to wcale fanatyczni samobójcy , ale wyrachowane cwaniaczki z silnymi plecami.
W domkach niedaleko czychają ich koledzy na 80-130 lev., nieraz stoją blisko nich ich protektorzy ,
albo załatwiają interesy w depo gotowi w każdej chwili pośpieszyć pkaczowi z odsieczą.
Przekonałem się już na własnej skórze atakując bezczelnie zachowującego się red skula na 23 lev.
Po chwili zaroiło się od jego kolesi 50-60 lev.
Jeśli już decydujecie się zabić takiego kolesia , to radzę wam pozostawać w ciagłym ruchu i biegać po okolicy,
tak żeby trudniej bylo was namierzyć.

bmatrix 13-10-2005 20:04

Gadanie niektórych mnie wkurza. Co chwilę słyszę "Szwedzi muszą zginąć" albo "Polacy do boju!", a w rzeczywistości Polacy są tacy sami jak IF. Spotkałem wielu polaków na isarze i mogę powiedzieć że to największe chamy jakich spotkałem w tibii. Ostatnio stwierdziłem że jeśli wygrają Pretorianie to może być tak że Pretorianie sami staną się takimi katami low leveli. Poprostu polakom może się zachcieć samym zacząć rządzić i tyle.

PS. Angelus>>Twierdzisz że PK to najczęściej szwedzi?? Wiesz ja widziałem o wiele więcej PK polaków niż szwedów.

Angelus 13-10-2005 22:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bmatrix

PS. Angelus>>Twierdzisz że PK to najczęściej szwedzi?? Wiesz ja widziałem o wiele więcej PK polaków niż szwedów.

Nie zrozumialeś mnie. Mówiłem po pierwsze o Venore , a nie o całej Tibii.
Po drugie chodziło mi o określony typ pk , czyli wyjątkowo bezczelny ...
A Szwedzi mają bardzo mocne plecy i są zgrani więc taki 20 lev. podskakuje nawet do 40 lev.

Durendal 16-10-2005 22:47

Kazdy tylko gada i gada trzeba wziasc sie do roboty. Wlasnie z kolegami ide pozabijac szwedow <z 40 + lvl>. Nie bede patrzyl jak nad Isara panuja SZWEDZI. X(

Felux Zarius 17-10-2005 16:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Durendal
Kazdy tylko gada i gada trzeba wziasc sie do roboty. Wlasnie z kolegami ide pozabijac szwedow <z 40 + lvl>. Nie bede patrzyl jak nad Isara panuja SZWEDZI. X(

AHAHAHAHAHAHAH +40 levele planują zabić Bapupe , Xefara , Rookkiego etc.
Yellow skull plx= frii frags for bapupa plx
i jako 11 Druid wiele zrobisz <Rotfl>
Daj mi sprawozdanie z tego "zabijania szwedów".

A wiesh czemu polacy niewygrywają ? bo boją sie tracić levele~
Ty jako 11 Druid tracisz expa co można w dosłownie 5 minut odrobić , a przykładowo ~70 niebędzie mieć tak łatwo.

Durendal 17-10-2005 17:07

NIE MAMY ZAMIAR ISC NA BAPUPE !!! X( Ale na tych mniejszych szwedzkich graczy 50+ lvl. Ale jak by sie zebralo 10 sorkowa 30+ lvl i wszyscy naraz z sd w bapupe z zaskoczenia to by dalo efekt. B)

Ja 11 druidiem moze bym za duzo nie robil ale z kolegami moglibysmy za***ac np. Eric Montesco albo kogo innego a pozatym z PG <z kturymi sie trzymalismy jako gildia> moglibysmy cos juz zdzialac X(

Felux Zarius 17-10-2005 17:10

Zabij takiego + 50 lvl = Bapupa comming or other friends
Znasz coś takiego jak Stone Skin Amulet lub Might Ring?
Dla twojej informacji "Bappy" to nosi wiekszość czasu , może tylko jak expi nienosi.

Durendal 17-10-2005 17:59

BUHAHAHAHAHAHAHA :D :D :D :D :D napewno tak ale i tak w ten sposub ko mozna zabic.

Felux Zarius 19-10-2005 12:49

"Wlasnie z kolegami ide pozabijac szwedow <z 40 + lvl>. Nie bede patrzyl jak nad Isara panuja SZWEDZI"

Ilu zabiliście szwedów ? 0!:>

RybcoQ 25-10-2005 21:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Angelus
Z tym właśnie jest problem. Kiedyś Venore była oazą spokoju , teraz staje się piekłem.
Tabuny pk , najczęściej 20+ lev. , często i gęsto red skule 20-30 lev.
Niby dla wojowników około 40-50 lev. nie jest to wielki problem.
Ale numer jest taki , że ci kolesie to najczęściej Szwedzi , stoją sobie bezczelnie koło depo i atakują słabych graczy , nieraz nawet rzucają się na silniejszych od siebie. Haczyk polega na tym, że nie są to wcale fanatyczni samobójcy , ale wyrachowane cwaniaczki z silnymi plecami.
W domkach niedaleko czychają ich koledzy na 80-130 lev., nieraz stoją blisko nich ich protektorzy ,
albo załatwiają interesy w depo gotowi w każdej chwili pośpieszyć pkaczowi z odsieczą.
Przekonałem się już na własnej skórze atakując bezczelnie zachowującego się red skula na 23 lev.
Po chwili zaroiło się od jego kolesi 50-60 lev.
Jeśli już decydujecie się zabić takiego kolesia , to radzę wam pozostawać w ciagłym ruchu i biegać po okolicy,
tak żeby trudniej bylo was namierzyć.

Ja wpadłem w takiej sytuacji - Smajli (21 chyba knight red skull) (pech chciał, że to było wtedy, kiedy były te straszne lagi co sygnał leciał do Niemiec przez Kanadę, a jeszcze BOHów nie wziąłem ze sobą). Zaatakował mojego druida pod depo zjechał do yellow hp więc zwiałem do środka. Podszedłem moim knightem i RAZ walnąłem go z GSa za 30~hp bodajże i powiedziałem, żeby go nie atakował. On powedział, że będę miał problemy zaraz. W ciągu 15 sekunt kiedy pz lock nie zniknął zleciało się 4 innych (dwóch 30~ lvli i dwóch 40~ lvli) nawalili mnie, ale specjalnie dużo nie robili. Potem przyleciało następnych 5 (jakies 30~ i 40~lvle w tym Darmico - 75 RP ) i mnie tak w 10 nawalali przez pół godziny, a ja nie mogłem zwiać bo po 1 - lagi po 2 - brak bohów, a po 3 - używali utani hur. Straciłęm na szczęście tylko P amulet więc nie musiałem długo odrabiać. Teraz duża częśc tej ekipy która mnie lała nazywa się Pikox Team i robią niezły burdel pod depo Venore. Ale niedawno na szczęście Xefar i Damgrath (sądząc po dedach Pikoxów) zrobili z nimi mały pożądek i jużnie wieśniaczą, aczkolwiek ostatnio znowu się coś zaczyna -.-

Pymyn of isara 28-10-2005 14:48

Ech zrobilismy im mala niespodzianke ;p :

Vilden:
Oct 28 2005, 00:59:27 CET Killed at Level 115 by Lyan and by Molot

Helixiz:
Oct 28 2005, 00:27:24 CET Killed at Level 114 by Sazeza and by Pixoholik

Reelish:
Oct 28 2005, 00:28:24 CET Killed at Level 63 by Sazeza and by Pymyn of isara

Reelish moze niejest w IF ale to damgrath im pomaga tym charem kiedy tylko moze :P

ćPUNEK 30-10-2005 17:37

Nie wierze wkońcu PG się ruszyło OMG

Macek 31-10-2005 10:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Niszczyciel
X( !!! Jestem jeszcze młodym rycerzem ale o wolności Isary sobie jeszcze powalczę !!! X(

Czy to niejest słodkie :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:49.