![]() |
Nic specjalnego. Takich filmów jest setki/tysiące.
|
Troche Głupie ale co kto lubi . Ale jak u mnie w szkole byście tak kogos napadli to następnego dnia źle by z wami było i nie mówie teraz o wizycie u dyrektor ;)
|
Hyh. Zwała, Film gratz, fajnie napukaliscie kolecha. Proponuje zeby nastepne filmy byly troche dluzsze
|
Następne filmy powinny być dłuższe i krótsze powinny byc w nich napisy :P
|
powiedzcie mi... to jest jakas szkola specjalna dla opoznionych w rozwoju <bez obrazy dla opoznionych...>, czy teraz kazdy 14 latek jest skonczonym idiota?-_-
|
Cytuj:
PG1 i PG5 = Wieczni bracia. ;) A film fajny, większośc znam z widzenia ;) Każdy kto sądzi, że to jest jakaś dziwna szkoła, to są huligani itp. to grubo się mylicie. ;) |
@up
He he Prawdziwa szkoła to a)palacze b)huligani c) i inni :D yyyyy yyyyy Nic więcej niemam do powiedzenia ;) po 1 : Lepsza jakość filmu .... po 2 : Szkoła jest do nauki :p po 3 : Jakbyście rozkręcili fabułę jakoś by to wyszło :evul: po 4 : zgadzam się z Gtykiem macie tam jakąś szkołę dla opóźnionych( no offence) |
Nudne, slabe, glupie.
Bez urazy :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Chyba jednak posłucham sobie jeszcze tych malinowych cieciów.
Jeżeli tak mają wyglądać gimnazja - niech mnie cofną do podstawówki. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
po 2 : Szkoła jest do nauki :p - jesteś nauczycielem? He he Prawdziwa szkoła to a)palacze b)huligani c) i inni - zaledwie maly procent |
Cytuj:
Ad He He;p Zapomniałeś jednego wyrazu, pozwól, że cię poprawię: Prawdziwa szkoła specjalna to a)palacze b)huligani c) i inni - zaledwie maly procent Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Po*******iło Was i to całkiem porządnie. Myślicie, że taka wizja gimnazjum jaką przedstawiliście jest taka mego extra i cool? Nawet nie wiecie w jak dużym błędzie jesteście. Ale coż, takie są "uroki" niedojrzałości, kiedyś to zrozumiecie. |
Heh... Ja z kumplami zachowyjemy sie normalniej, a i tak jest śmieszniej. Poza tym w tym nie ma nic Jackassowego! Jakbyście filmowali jak jecie szkolne obiady to bym może przekonał się że jestescie świrnięci, ale tak, to myśle że wy żyjecie w jakiejś patologii, albo coś. :/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:58. |