Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Del toro (Berylia) przyłąpany na bocie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=52180)

Wobunio 03-10-2005 22:02

omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg moze na new servie ich nie bedzie -.- .............

Ozzie 03-10-2005 22:41

panie......

Moto 04-10-2005 14:32

hehe dobre to chyba ten bot do autoexpienia z allegro huahu xD

Anum 04-10-2005 16:37

Jedyne co mnie ciekawi to to, że nie wypowiedział się tutaj jeszcze Lord Dreathan obrońca DT. Jedynie Telupeje próbował ratować kolege od tego, że gra na bocie. Dla mnie filmik przedstawia bota. Ubicie go z takimi ilościami run było dlamnie niemożliwe. Lecz jak wyżej wspominali bana raczej nie będzie.

Sakis 05-10-2005 07:12

up:

my go nie chcieliśmy ubić, z moim mlvl i lvl(uh maker) nie dało by rady...pozatym on automatycznie sie uhał jak mial yellow hp. Poporstu chciałem byc pewien, że jedzie na bocie i juz jestem pewien. Bo chyba gorsze niż śmierć jest to ze nikt nie będzie miał do niego szacunku:].

Kajulec 05-10-2005 09:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sakis
up:

my go nie chcieliśmy ubić, z moim mlvl i lvl(uh maker) nie dało by rady...pozatym on automatycznie sie uhał jak mial yellow hp. Poporstu chciałem byc pewien, że jedzie na bocie i juz jestem pewien. Bo chyba gorsze niż śmierć jest to ze nikt nie będzie miał do niego szacunku:].

Ubic szans nie bylo. A szacunek? Nikt nie bedzie mial? Mylisz sie. ;) Wiekszosc sie boi Del'Toro i ich czlonkow. Wiec watpie czy kazdy nagle zacznie pyskowac.

Sakis 05-10-2005 17:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajulec
Ubic szans nie bylo. A szacunek? Nikt nie bedzie mial? Mylisz sie. ;) Wiekszosc sie boi Del'Toro i ich czlonkow. Wiec watpie czy kazdy nagle zacznie pyskowac.

Mylisz pojęcie szacunku o jaki mi chodzi, a mianowicie chodzi mi o ten rodzaj szacunku jakim darzy się np. Eternal oblivion - "oo jaki wysoki lvl i to wszystko ciężką pracą" - i każdy jest pod wrażeniem i go podzwia....a z owym del'torowcem bedzie tak: " ooo to ten co oszukuje i jego lvl to zasługa bota".

Czyli chodziło mi o szacunek do ciężkiej pracy, coś podobnego jest ze złodzejem, który ukradnie coś, a uczciwy człowiek będzie pracował na to parę miesięcy.

Teraz mam nadzieję, że mnie zrozumiałeś:)

Wobunio 10-10-2005 19:05

omg :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gerfild86
Moim zdaniem to nie byl bot ani nic z tego nie mozna kogos osadzac po takim filmiku moze on byl przy kompie i uhal sie z kad mozesz wiedziec ze uzywa bota jak nie jestes u niego na chacie. Moze nie gada z noobkami dlatego nic nie pisac. I z takimi hitami z SD to sobie mozesz sprawdzac czy ma bota
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

OMG !

Nie grasz na Beryli to nie wiesz -.- i na chu.j posta dajesz :) tylko sie kompromitujesz :) . Del'toro jada na botach :P w tym czasie sobie na OTS'ach pvp cwicza ,zeby potem powiedziec , Polack die polack cry .. omg , ale widze ze ty nie obczajony w tych sprawach ;]

przykladem kolejnego del'toro (teraz BW ) jest Ulbaard
nice dead :D:D OWNED :))))))))))))))))) haha :) yeah ;)

aha jescze jeden mi sie nasuwa :):D:D
moj Mysliwy ...
Harlequin Vito :) pozdro Ziom -.- gz 6 lvl ;)
dawaj UE we mnie teraz :):D:D:D

lan$$er-berylia 13-10-2005 03:32

kurde szkoda ze mnie nie bylo wtedy (haha-przy kompie) bo bym ci pomugl go ubic sakis i nie pomoglo by mu atomatyczne uhanie:D
ps:pozdro dla woblera i sakisa a ludziska nie zberyli niech milcza lepiej bo sie tylko osmieszaja
Ps2: Z kad mozna sciagnac tego bota do autoexpieia??? :evul:

Sakis 15-10-2005 14:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lan$$er-berylia
kurde szkoda ze mnie nie bylo wtedy (haha-przy kompie) bo bym ci pomugl go ubic sakis i nie pomoglo by mu atomatyczne uhanie:D
ps:pozdro dla woblera i sakisa a ludziska nie zberyli niech milcza lepiej bo sie tylko osmieszaja
Ps2: Z kad mozna sciagnac tego bota do autoexpieia??? :evul:

ehmm..stary druhu nie probój używać botów bo cie stosownie ukarze:D, a i nie gram już na berylii, no wtedy akurat cie nie było....a szkoda przydałbyś się,
bo mój Uh maker cienkie hity walił;P

pedros7 15-10-2005 14:14

I widzicie kazdy sie tak bal ****a tych ***anych del'toro a to boty wszystko.... To jest poprostu żenujące :/ :baby: X(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:06.