![]() |
omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg moze na new servie ich nie bedzie -.- .............
|
panie......
|
hehe dobre to chyba ten bot do autoexpienia z allegro huahu xD
|
Jedyne co mnie ciekawi to to, że nie wypowiedział się tutaj jeszcze Lord Dreathan obrońca DT. Jedynie Telupeje próbował ratować kolege od tego, że gra na bocie. Dla mnie filmik przedstawia bota. Ubicie go z takimi ilościami run było dlamnie niemożliwe. Lecz jak wyżej wspominali bana raczej nie będzie.
|
up:
my go nie chcieliśmy ubić, z moim mlvl i lvl(uh maker) nie dało by rady...pozatym on automatycznie sie uhał jak mial yellow hp. Poporstu chciałem byc pewien, że jedzie na bocie i juz jestem pewien. Bo chyba gorsze niż śmierć jest to ze nikt nie będzie miał do niego szacunku:]. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Czyli chodziło mi o szacunek do ciężkiej pracy, coś podobnego jest ze złodzejem, który ukradnie coś, a uczciwy człowiek będzie pracował na to parę miesięcy. Teraz mam nadzieję, że mnie zrozumiałeś:) |
omg :)
Cytuj:
OMG ! Nie grasz na Beryli to nie wiesz -.- i na chu.j posta dajesz :) tylko sie kompromitujesz :) . Del'toro jada na botach :P w tym czasie sobie na OTS'ach pvp cwicza ,zeby potem powiedziec , Polack die polack cry .. omg , ale widze ze ty nie obczajony w tych sprawach ;] przykladem kolejnego del'toro (teraz BW ) jest Ulbaard nice dead :D:D OWNED :))))))))))))))))) haha :) yeah ;) aha jescze jeden mi sie nasuwa :):D:D moj Mysliwy ... Harlequin Vito :) pozdro Ziom -.- gz 6 lvl ;) dawaj UE we mnie teraz :):D:D:D |
kurde szkoda ze mnie nie bylo wtedy (haha-przy kompie) bo bym ci pomugl go ubic sakis i nie pomoglo by mu atomatyczne uhanie:D
ps:pozdro dla woblera i sakisa a ludziska nie zberyli niech milcza lepiej bo sie tylko osmieszaja Ps2: Z kad mozna sciagnac tego bota do autoexpieia??? :evul: |
Cytuj:
ehmm..stary druhu nie probój używać botów bo cie stosownie ukarze:D, a i nie gram już na berylii, no wtedy akurat cie nie było....a szkoda przydałbyś się, bo mój Uh maker cienkie hity walił;P |
I widzicie kazdy sie tak bal ****a tych ***anych del'toro a to boty wszystko.... To jest poprostu żenujące :/ :baby: X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:06. |